Şimdi Ara

SOKAK HAYVANLARI İLE İLGİLİ ÇÖZÜM ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ettim arkadaşlar böyle bir probleminiz var ise çözüm öneriniz nedir?

Benim şahsi önerim Osmanlı'nın yaptığı gibi toplayıp adaya götürmek.

Çözülmek istenseydi 10 kere çözülmüştü.

Her sahiplenilen köpek ciplenecek aksi halde veteriner bakmayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya dün başıma geldi iki köpek çevremi sardı havlayarak. Üçüncüsü ileride bekliyordu ve havlıyordu. Bende bir otoparka girdim. Orada bir adam vardı. Sağolsun yardım etti yoldan geçen bir servisi durdurdu tanıdığını söyledi ve beni yolun aşağısına kadar bıraktı. dün konu açacaktım ama çok sinirliydim. Bir köpek kadar değerimiz yok. Böyle devlet anlayışının böyle belediyeciliğin içine tüküreyim!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
    Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q
    Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13
  • insanlara zarar verenler itlaf edilmeli, sadece ısıranlar değil, kovalayanlar da.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.