Şimdi Ara

Karşı cins ile ilişki kuramayanlara birkaç öneri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rahat ve iplemiyormuş gibi takılmak ve gizemliliği korumak her zaman önemlidir.

Sana sorulan sorular karşısında verdiğin cevaplar basit olmalı ama bu cevapları önceden tecrübe etmiş olmalısın

Cömert olmalısın, edebiyat oyunlarını çok iyi bilmelisin, unutma ki edebiyat oyunları ile insanları etkilemek daha caziptir.

Şiirsel ve romantik öğeleri lütfen 25 li yaşlarınıza taşıyın, bu zamanda(15-24) chillin-->yani takılma modu her zaman açıktır.

Seni seviyorum veya senden hoşlanıyorum ya da kara sevdadayım gibi kadınları tedirgin edecek cümleler yerine, bu hafta nasılsın benim bu zamanlar işim var şu zamanlar boşum buluşalım veya takılalım diyin.

Konuşurken her zaman kendinizin realitede iyi olan taraflarınızı ön plana çıkarın, kendinize güvenmeniz için dünya ve evren hakkında bilgiye sahip olmanız gerek ve karşındakini heyecanlandırmak için bu bilgiler sizin için fırsat olacaktır.

ne biliyorsan bu hayat ile ilgili onun hakkında konuş, kadınlar sandığınız gibi sadece aşk meşkten ibaret değil, istediğin konuyu onlarla konuşabilirsin yeter ki yeniliklerden bahset ki onu sıkma ;)..

Bazı konularda kültürlü ve bilgili olmak senin yararına olacaktır, sen nasıl karşında boş bir insan aramıyorsan, karşındakini de senin boş bir insan olmadığını kabullendirmen gerekir.

Zaten bundan sonrası bilgi ve hayat paylaşımına donüşür..

daha fazlasını isteyen PM'den yardım alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 16 Eylül 2009; 6:01:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2n4...4Life

Rahat ve iplemiyormuş gibi takılmak ve gizemliliği korumak her zaman önemlidir.

Sana sorulan sorular karşısında verdiğin cevaplar basit olmalı ama bu cevapları önceden tecrübe etmiş olmalısın

Cömert olmalısın, edebiyat oyunlarını çok iyi bilmelisin, unutma ki edebiyat oyunları ile insanları etkilemek daha caziptir.

Şiirsel ve romantik öğeleri lütfen 25 li yaşlarınıza taşıyın, bu zamanda(15-24) chillin-->yani takılma modu her zaman açıktır.

Seni seviyorum veya senden hoşlanıyorum ya da kara sevdadayım gibi kadınları tedirgin edecek cümleler yerine, bu hafta nasılsın benim bu zamanlar işim var şu zamanlar boşum buluşalım veya takılalım diyin.

Konuşurken her zaman kendinizin realitede iyi olan taraflarını ön plana çıkarın, kendinize güvenmeniz için dünya ve evren hakkında bilgiye sahip olmanız gerek ve karşındakini heyecanlandırmak için bu bilgiler sizin için fırsat olacaktır.

ne biliyorsan bu hayat ile ilgili onun hakkında konuş, kadınlar sandığınız gibi sadece aşk meşkten ibaret değil, istediğin konuyu onlarla konuşabilirsin yeter ki yeniliklerden bahset ki onu sıkma ;)..

Bazı konularda kültürlü ve bilgili olmak senin yararına olacaktır, sen nasıl karşında boş bir insan aramıyorsan, karşındakini de senin boş bir insan olmadığını kabullendirmen gerekir.

Zaten bundan sonrası bilgi ve hayat payaşımına donüşür..

daha fazlasını isteyen PM'den yardım alabilir.

Aynen katılıyorum

• daha fazlası PM dediğin ne olaki?
    kız msnsi, karı gız telefonu falan da mı var elinde, değerldiirebileceğimiz kaynakların mevcut mu?

matrix filminde bi sahne vardı.digital p iş başında diyordu, onu hatırlattı bu konu bana

yukarida yazilanlara oldugu gibi yurekten katiliyorum ama sunu bilin en onemli karakter kendi sahsi karakterinizdir : tarkandan ornek vereyim

baskasi olma kendin ol boyle cok daha guzelsin

I'am TURKISH WEIGHTLIFTER
  • Anlattıklarında sorun yok, kız var mı kız?
  • Bence en önemlisi rahat olabilmek neden diye soracak olursanız karşınızdaki kişide karşı cinste olsa bir insan yani marstan veya venüsten gelmiş bi yaratık değil birçok kız arkadaşım oldu ama onlara afedersiniz ama ..... gözüyle bakmadım. Yani onlara değer verdiğinizi gösterin haa illede .... gibi kız istiyosanız toplumun böyle isteklerine cevap verecek evler açılmış oraları tercih edin son olarak ben bi kız arkadaş bulmalıyım diye sakın ha yola çıkmayın.

Saygılar..

Orijinalden alıntı: Banderas*

Bence en önemlisi rahat olabilmek neden diye soracak olursanız karşınızdaki kişide karşı cinste olsa bir insan yani marstan veya venüsten gelmiş bi yaratık değil birçok kız arkadaşım oldu ama onlara afedersiniz ama ..... gözüyle bakmadım. Yani onlara değer verdiğinizi gösterin haa illede .... gibi kız istiyosanız toplumun böyle isteklerine cevap verecek evler açılmış oraları tercih edin son olarak ben bi kız arkadaş bulmalıyım diye sakın ha yola çıkmayın.

Saygılar..

kardesim sizde karar verin

erkekler kari milletine deger versinler mi yoksa vermesinler mi ?

I'am TURKISH WEIGHTLIFTER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oreilly

quote:

Orijinalden alıntı: Banderas*

Bence en önemlisi rahat olabilmek neden diye soracak olursanız karşınızdaki kişide karşı cinste olsa bir insan yani marstan veya venüsten gelmiş bi yaratık değil birçok kız arkadaşım oldu ama onlara afedersiniz ama ..... gözüyle bakmadım. Yani onlara değer verdiğinizi gösterin haa illede .... gibi kız istiyosanız toplumun böyle isteklerine cevap verecek evler açılmış oraları tercih edin son olarak ben bi kız arkadaş bulmalıyım diye sakın ha yola çıkmayın.

Saygılar..

kardesim sizde karar verin

erkekler kari milletine deger versinler mi yoksa vermesinler mi ?

Değer verin derken karşılığını alabilceğiniz kızlara değer verin demek istedim. Yani .... gözüyle bakmayacağın kıza değer verirsin

• Sasuke tarzı mı takılıyoruz?

Ama insanın içinde yoksa o karakter,ne yaparsa yapsın,ne okursa okusun geçici olacağını düşünüyorum.Yani 1-2 günlük gaz verir sadece.

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

Kevin Hogarth'ın "Flört Etme Sanatı" diye bir kitabı var.Onu tavsiye ederim.

Ama insanın içinde yoksa o karakter,ne yaparsa yapsın,ne okursa okusun geçici olacağını düşünüyorum.Yani 1-2 günlük gaz verir sadece.

Tabiki.Zaten kendin ol diye boşuna demezlerKendin gibi davranmalısın eninde sonunda bi kız ile anlaşırsan zaten o sürer çünkü kendi karakterin olduğu için geçici olma gibi bi sorunu yok.

• Ben senden hiçbirşeyi çok fazla bildiğimi iddaa edemem fakat;

Çekicilik cazibeyi ortaya çıkaran etkenler senin hayattaki bulunduğun yerle doğru orantılıdır. En başta ailen tutucu bi ailede dünyaya adım attıysan kadınlarla ilişkin sınırlıdır. Hele ki maddi durumun iyi değilse özgürlüğünü eline alamıyorsan köşeye sıkışıp kalırsın. Sonuç olarak hayat şanş yada kısmet sen istediğin kadar birşeyleri değiştirmek iste imkanlar elvermedi elin kolun bağlı kalıyor.

Hep ufakken aklımda şu düşünce vardı kızlar el değmemiş erkeklere daha cazip bakarlar çocukluk işte gördüm ki bir erkeğin değeri = yattığı kadın sayısı, bizde kimsenin gururu ile oynamayalım aman dürüst olalım yalan söylemeyelim birinin hayatını karartmayalım vs. fakat durum hiçte böyle değil doğru bildiklerimiz yanlışmış...

Sonuç olarak istediğini yap eğer mutlu bir aile yaşantın yoksa hayatın hiçbiryerinde başarılı olamassın..çünkü kafan devamlı problemlerle meşgul oluyor.

Birşeyi eklemeyi unuttum işte yok şöyle davran böyle davran şu kitabı oku bunlar iyi bir tiyatro oyuncusunun becerebileceği bir iş..

Denklem her zaman şudur kızlar yakışıklı erkeklere erkeklerde güzel kızlara aşık olurlar sonucunda ise erkekler kadın sadece nefes alsın taktiğini uygular ekmeğini yer , kızlarda oyun oynar gösterir vermez süründürür dalgaya alır... bu böyle evlenme sınırına kadar gider evlenme sınırına gelincede erkekler el değmemiş kız kızlarda onu rahat yaşatabilecek bir erkekle evlenirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimalist -- 16 Eylül 2009; 10:56:58 >

• Kızın yüzüne bakamıyorsak ne yapıcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muşmula -- 16 Eylül 2009; 11:12:15 >

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Kızın yüzüne bakamıyorsak ne yapıcaz?

http://www.uzmantv.com/cekingen-bir-erkege-nasil-yaklasmaliyim

senin durum facia

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Kızın yüzüne bakamıyorsak ne yapıcaz?

Hehe hayatın boyunca sap takılcan.

Şaka şaka belki zamanla geçer.

İlk aşamada sorunlarıyla hayatınızın en önemli problemiymiş gibi ilgilenin.

Kızların aklına belirlenmiş bir erkek tipi vardır.O tip olsanız bile öyle olmadığınızı göstermeye çalışın.Ama her konuşmanızda ben farklıyım,ben şöyleyim,ben böyleyim demeyin.Böbürlenenleri sevmezler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.