< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Düz yolda neyse de, öteki türlü eleman bacak ağrısından kıvranır. Ayrıca şok ilk kuruluşta migrosun muydu? Şimdi google'da bakınca yan kuruluşlar onur express market ile diasa görünüyor |
Akşamları Şok markete uğrarım genelde evime en yakın o olduğu için. Orada çalışanların çektiklerine de şahit oluyorum doğal olarak. Şube başı en fazla şimdiye kadar 3 personel gördüm ki genelde 2 kişiler... Bu insanlar -kasaya mı baksın, -raf mı düzeltsin, -müşterilerle mi ilgilensin, -temizlik mi yapsın, -depo mu yerleştirsin, -müşterilere eve servis mi yapsın? Yazık gerçekten çok yazık... |
İçinizde azıcık insanlık varsa Şok gibi marketlere online sipariş vermeyin... |
Bu bisikletlerde elektrikli , genelde kimse dikkat etmemiş bu arada. |
İstegelsin gibi indirimler + kampanyalar ile çoğu üründe bu sayılan marketlerden daha ucuza soğuk zinciri bozmadan araba ile evinize istediğiniz saat aralığında ürün getiren bir sistem varken böyle şeyleri kullanmaya gerek yok. Bu bisikletle çalışmayı düşünen arkadaşlarda motor ehliyeti alıp düzgün iş yaparlarsa en az 3000-3500 liraya çalışabilirler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 23 Kasım 2020; 0:24:3 > |
Araçla teslimat yapılmayan hiçbir yerden asla sipariş vermem. İnsanlık zaten ölmüş. |
Migros bildiğim kadarıyla getirme ücreti alıyor. A101'den emin değilim. Şok getirme ücreti almıyor. Bizim ev markete uzak getirirken hep elimde taşıyordum. Geçen internetten söyledim. Ne ile getirdi bilmiyorum ama en azından bir araçla getiriyor. |
bizim mahalle bakkalının elemanları bile elektrikli bisiklet ile teslimat yapıyorlar yuh! |
Bisiklet kullanımı veya bunun yaygınlaşması fakirlik göstergesi değildir. Günümüzde bisiklet kullanımının yaygınlaşması, gelişmişlik seviyesini gösteren bir durum olarak bile görünmekte. Özellikle Amsterdam ve bisiklet üzerine ufak çaplı bir araştırma yapmanı öneririm. Bu görseldeki fakirlik insanlık dışı çalışma şartları ve harcanan emek karşılığında aldığın maaştır. İnsanlık dışı çalışmaktan kastım: Bu bisikleti kim kullanmakta ? Bunu dışında başka bir sorumluluğu var mıdır ? Hangi mesafeye servis yapmaktadır ? Servis kaç kg’a kadar yapılmaktadır ? Servis elemanı koruyucu ekipman ve kıyafet kullanmakta mıdır ? Olumsuz hava şartlarında servis yapılması zorunluluk mudur ? Servis elemanının molaları neye göre belirlenmiştir ? Bu mola dakikalarına uyulmakta mıdır ? ( ilk aklıma gelenler ) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |