Bildirim
ŞOK MARKET 20-24 TEMMUZ İNDİRİMLERİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sıte reklamı acısından ufaktan kapatmaya çalıstım adı gözukuyor sorun etmezsenız sevınırım sımdı farkettım _____________________________ -
Hazır kıyma alınır mı bilmemde fiyat iyi. Migros Uzman Kasap %20 yağlı 34 TL, BİM %15 yağlı (Banvit üretimi) 34,5 TL.
Tabi hazır kıyma fiyatları bunlar._____________________________ -
Gereksiz bir market batmasında sakınca yoktur ... _____________________________ -
Tırt
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şok bitmiş. - Hiç başlamadı ki. _____________________________ -
Kamera iş görür mü arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ vcb -
Biz etmeyizde,yönetim edebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 17 Temmuz 2016; 20:24:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ben araştırdım da berbat bi kalitesi var 99 tlye değmez. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 3yüz5yüz
ben araştırdım da berbat bi kalitesi var 99 tlye değmez.
kameranın marka ve modeli nedir acaba ??? bide kötü olan özelikleri nelerdir sizce?_____________________________ -
-
bu görüntü size yeterli ise alınabilir ama ben tavsiye etmiyorum. _____________________________ -
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ey Türk! Dostunu da Düşmanını da bil artık..! -
cezve nasıldır? tavsiye edermisiniz? _____________________________ -
ithal etin kilosu 22 lira olarak açıklandı , fiyatlar neden hala yüksek ? _____________________________ -
eldeki stokları bitiriyorlar sanırım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mojotr
eldeki stokları bitiriyorlar sanırım
almayalım o zaman
_____________________________ -
Pek cazip.birsey goremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Allah hepimizi insan gibi insanlarla karşılaştırsın....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android