Şimdi Ara

Soğutucu sprey hk. önemli :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sa. 2 gün sonra parkura cıkacam da en iyisi bendim salonda simdi dizime bişeyler oldu zıplayamıyorım dizim acıyor kapağın etrafı menisküs falan olabilir
    bu spreyi alıp parkura cıkmadan önce sıksam zıplayabilecek ani haraketler yapabilecek hale getirirmi?

Futbolcular acı içinde yatarken bunu sıkıyor doktor kalkıp kasmaya başlıyorlar falan sizce?

Yada baska önerisi olan varmı yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçmi kullanan yok beyler
  • Bence bi doktora git de ben de bundan 8 ay önce dizimi skatladım hem de çok basit bi şekilde doktora gittim falan üstüne bile basamıyodum ilaçla zamanla dinlenmeyle geçti ama hala arada sırada ağrıyor ve geçmiyor tam olarak kuturtulamasım diz sakata gelmez.
  • Menisküs yırtığı olabilir. Bende menisküs yırtığı+ diz kapagımda sıvı toplaması var. Ameliyat olmam gerektiğimi söyledi doktor ama olmadım henüz. Allah büyüğünden korusun avm de pantolon denerken ayakkabımı giydim kalkarken gitti bacak. Basketbol oynuyordum o sıra o etkilemiş olabilir. Iyi bir doktora gittim bana dediği şu: bazı futbolculara koşmak bile yasak ama para için oynuyorlar dedi

• Dizinizi büktükten sonra tekrar düz yaparken bir sıkıntı yaşıyorsanız menisküs olmuş olma ihtimaliniz var. Ben emar çektim epey doktora gittim sonra söylediler. Böyle forumda pek sağlıklı olmaz bence bi doktora görünmenizde fayda var. Umarım bir şeyiniz yoktur

• Menisküs yırtıgı olcAnı sanmıyorum bükmede sıkıntı yokta bu sogutucu-sprey işe yaramı ki bi kaç dk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğru kasa hava akışı hk.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.