Şimdi Ara

Soğutmalı koltuklu araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
8.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Isıtmalı koltuk kısır ediyordu. Soğutmalı olanın böyle bir eksisi var mıdır dikkat edin. Ayrıca yeni araçların kliması buz gibi yapıyor içeriyi. Yeter diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GLA'da falan vardır heralde crossover sınıfında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Klima nasil yetmiyo anlamadim!! Not: Allahin sekilsiz mahluklari nededimde eksilediniz ?? Tipi mutasyona ugramis yer canavarlari

• s serisi araçlarda bile opsiyon donanımı olan özelliği, 70-80 bine zor bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Klima nasil yetmiyo anlamadim!! Not: Allahin sekilsiz mahluklari nededimde eksilediniz ?? Tipi mutasyona ugramis yer canavarlari

koptum lan

• İlginç bi özellik. Isıtma olsa anlarım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Isıtmalı koltuk kısır ediyordu. Soğutmalı olanın böyle bir eksisi var mıdır dikkat edin. Ayrıca yeni araçların kliması buz gibi yapıyor içeriyi. Yeter diye düşünüyorum.

Eşimin Adana'ya tayini çıktığında bize takılmışlardı "Oralarda klimaya tapanlar varmış!" diye, pek anlamamıştım nedenini, ama gerçekten Osmaniye-Hatay-Adana-Mersin bölgesinde aracın klimasının çalışma şekli bir tuhaflaşıyor :) Konya yolundan gel sıfır nem aşağı bir in Pozantı'dan sonra aracın içi nemleniyor direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Isıtmalı koltuk kısır ediyordu. Soğutmalı olanın böyle bir eksisi var mıdır dikkat edin. Ayrıca yeni araçların kliması buz gibi yapıyor içeriyi. Yeter diye düşünüyorum.

Cırcır edebilir belki hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Owaki

quote:

Internetten serin minder siparis et koltuga koy.

Hocam ilk kez duydum iyi birşeye benziyor, o paraya soğutmalı koltuk da yok bu belki bir çözüm olabilir

Hepinize teşekkürler

Bu arada tiguan/asx/qashqai hangisi daha iyi bir tercih olur?
    Hemen şimdi almayacağız aracı da,biraz bakıyoruz

10 liraya sorununuzu cozer.
    Saydiginiz araclara gelince ben o tur araclari sevmiyorum cunku
    Yol tutusu bineklerden dusuk.
    Yakit avantaji yok.
    Fiyatlari talebin cok oldugundan yuksek.
    Belki tek iyi denilebilecek yani aracin yuksek olmasi o da saydiginiz araclarda binekle arasinda maksimum 3 karis farkeder.
    Ben olsam D segment arac bakarim.Uzun yolda en iyisi.Hemde o araclardan bagaj ve ic hacim olarak daha genis olur.

Edit:Illa bu araclardan olacak diyorsanizda saydiginiz bolgelerde piyasasi cok iyi oldugundan QQ derim.

Yakıt avantajı konusunda haksızsınız derim ben.1.5 Qasqhai ile 1.5 Fluence yakıtı bizim kullanımımızla aynı.0.2 litre oynar oynamaz.Aracın tipi falan düşünülünce bence avantaja dönüyor.

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Owaki

quote:

Internetten serin minder siparis et koltuga koy.

Hocam ilk kez duydum iyi birşeye benziyor, o paraya soğutmalı koltuk da yok bu belki bir çözüm olabilir

Hepinize teşekkürler

Bu arada tiguan/asx/qashqai hangisi daha iyi bir tercih olur?
    Hemen şimdi almayacağız aracı da,biraz bakıyoruz

10 liraya sorununuzu cozer.
    Saydiginiz araclara gelince ben o tur araclari sevmiyorum cunku
    Yol tutusu bineklerden dusuk.
    Yakit avantaji yok.
    Fiyatlari talebin cok oldugundan yuksek.
    Belki tek iyi denilebilecek yani aracin yuksek olmasi o da saydiginiz araclarda binekle arasinda maksimum 3 karis farkeder.
    Ben olsam D segment arac bakarim.Uzun yolda en iyisi.Hemde o araclardan bagaj ve ic hacim olarak daha genis olur.

Edit:Illa bu araclardan olacak diyorsanizda saydiginiz bolgelerde piyasasi cok iyi oldugundan QQ derim.

Yakıt avantajı konusunda haksızsınız derim ben.1.5 Qasqhai ile 1.5 Fluence yakıtı bizim kullanımımızla aynı.0.2 litre oynar oynamaz.Aracın tipi falan düşünülünce bence avantaja dönüyor.

Aracin tipinden kastiniz ne tam olarak anlamadim ama jip havasi dedigimiz olay ise ne QQ ne Tiguan hicbiri artik insanlara jip yada suv gibi gelmiyor.Yerden yuksek binekten farki yok bence.
    Bu tur araclarda tercih yapacak olsam 500X düşünürüm o da aracin cok yuksek bir ozgunlugu ve tarzi olmasindan dolayi.
    Ben yinede D segment taraftariyim.

• Kia Optima, ama sadece sürücü tarafında var.
  • opsiyon olarak bmw de sunuluyor ama 2000 tl fark ediyor sanırım kur farkı ile. onun yerine içi soğutma sıvılı ve hava kanallı minderler var.
  • Yeni araclarda klima sadece soguk hava uflemiyor.iceriyi soguk tutma ozelliginede sahip.vw de var mesala.uflemeyle degil soguk kalmasini icerisin serin olmasini sagliyor.bence bu ozellik isinizi gorur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Soğutmalı koltuklu araba

ulen 41 yaşımdayın böyle kahkaha atırmadı bana....

• Nasıl soguk tutuyor? Vw de bildigin klima var iste. Sadece soguk ufluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rozetmen

Size içinizi soğutacak birşey Lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: teqali

Nasıl soguk tutuyor? Vw de bildigin klima var iste. Sadece soguk ufluyor.

ne model araciniz.klimaniz klimatronic klimamı?normal klimami?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 25 Ekim 2015; 14:38:56 >
  • Önyargılı yaklaşmazsanız ssangyong tivoli platinum koltuk soğutma var.biz aracı aldık çok memnunuz. İkinci elde düşük kilometrede birkaç araç var ve fiyatı sizin bütçeye yakın. Kullanmadan karar vermeyin derim.Mutlaka test sürüşü yapın.Çok keyifli bir araç.düz vites sıfır km 75000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carbize -- 25 Ekim 2015; 14:43:16 >
  • Koltuğa sonradan yaptırabilirsiniz soğutmayı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.