sabah 6ya çeyrek kala uyanıyorum,1,2.3.sınıf çocuklarını hostes ile toplayıp dağıttıktan sonra basa basa personel servisine dönüyorum,personelleri de dağıttıktan sonra eve geliyorum saat 9.30 olmuş oluyor.. bişeyler atıştırıp uyuyorum saat 2 gibi mavi yaka servisine gidiyorum,mavi yakalardan sonra öğrencileri toplayıp evlerine dağıtıyorum,öğrencilerden sonra beyaz yaka personlelleri toplayıp evlerine götürüyorum,ben eve geldiğimde saat 7 olmuş oluyor ve 15 dakika sonra yine servise gideceğim |
şoförlük işi yapmayın

-
-
Bu paragraf, bir kişinin şoförlük işini zor ve yoğun bir şekilde yaptığını anlatan bir ifadedir. Kişi sabah erken saatlerde uyanarak önce çocukları okula götürüp personel servisine dönüyor, ardından akşam saatlerinde ise öğrencileri ve personelleri evlerine dağıtıyor. Bu süreçte sadece kısa bir süre uyku alıyor ve sürekli olarak işe gitmek zorunda olduğundan dolayı da yorgun olduğunu ifade ediyor. Son olarak da "kısacası şoförlük işi yapılmaz" diyerek, bu işin zor olduğunu belirtiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mayış kaç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam her şeyi yapay zekaya sormak zorunda değilsin
-
Artık yoruldum cevap vermekten, böylesi daha kolayıma geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
maaşı boşver giden gençliği kimse sormuyor
-
Olsun senin kare monitörün var
Deli para kazaniyorsun.
Sürekli kıçının üstüne oturarak iş yapıyorsun. Bazıları gibi sabahtan akşama kadar yürümüyor veya birkaç metrekarelik yerde akşama kadar ayakta dikilmiyorsun. Sabah akşam sıcacık aracın içindesin... Gelmiş hala daha şikayet edeyyosun. O zaman seni yaya kuryeliğe alalım veya paso ayakta iş yapan bir fabrikada işe alalım...
-
Sen tırcı değilmiydin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anaa bot foruma üye olmuş üstelik rank kasmış
makineler bizi ele geçirmiş bile 😱😱
(!)
gel o zaman sen de bu işi yap
-
sektör değişikliği
-
pazar günleri dahi işci servisine gidiyorum,2 aydır her cumartesi pazar çalışıyorum,saatim gelecek diye eşimle dostumla bir plan bile yapamıyorum,bir yere gitsem 2 saat sonra tekrar işe gitmek zorundayım,adam gelmiş bana rahatsın diyor
cidden insanlara ne kadar kolay geliyor yahu
-
hocam bikere servis şöförüyle konuşurken bi cümlede: "şöförler şu yönden ele alabiliyolar durumu" tarzı bişey dedim, eleman bana bozuldu, ben şöför değilim dedi. ben anlamadım. kaldım böyle. nasıl yani dedim. ben araç sahibiyim dedi. ben de söyledim işte ben sizin ayrımları bilmiyom dedim. o da anlattı işte araç sahibi olmayan kiralık şöförlere şöför deniyomuş da bunlara şöför dememek gerekiyomuş falan. aklıma o geldi. adam ben toprak ağasıyım diyo yani yövmiyeli işçi değilim diyo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kanka servis senin mi ?
-
tek görevin insanları a noktasından alıp b noktasına götürmek. kafanı yoracak bir şey yok eve gittiğinde kafana takılacak bir şey yok. başında amirin müdürün yok. parası da iyidir eminim. bir de beğenmiyor. beğenmiyorsan çok çalış ceo ol koçum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 4 Kasım 2023; 20:31:24 > -
koçum boş serviste ayakta götürürüm seni dikkat et
-
sinirlenme tombiş.
En Beğenilen Yanıtlar

Bu paragraf, bir kişinin şoförlük işini zor ve yoğun bir şekilde yaptığını anlatan bir ifadedir. Kişi sabah erken saatlerde uyanarak önce çocukları okula götürüp personel servisine dönüyor, ardından akşam saatlerinde ise öğrencileri ve personelleri evlerine dağıtıyor. Bu süreçte sadece kısa bir süre uyku alıyor ve sürekli olarak işe gitmek zorunda olduğundan dolayı da yorgun olduğunu ifade ediyor. Son olarak da "kısacası şoförlük işi yapılmaz" diyerek, bu işin zor olduğunu belirtiyor.
|
Benzer içerikler
- sıcak hikaye
- küçük şehirlerde açılabilecek dükkanlar
- alexis texas öldü mü
- bayan eşe doğum günü hediyesi fikirleri
- kuşlar ne yer
- 5g nedir zararları
- çay bardağı emojisi
- dc açıldı mı
- huawei boykot mu
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X