Şimdi Ara

Ne iş yapıyorsunuz maaş kaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
4
Favori
6.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E tamam da senin hayat standardınla benim ki bir mi ? Ben 5 yaşımdan beri aralıksız çalışıyorum, akranlarım yaz tatilinde yüzme kursuna oraya buraya giderdi ben sanayilerde 40 derece sıcakta eşşek gibi çalışırdım sabah 8 akşam 9. Ben yaz tatilinin ne demek olduğunu hiç bilemedim mesela. Üniversite zamanı da keza öyle param yoktu, kaçak olarak tır sürerdim karabük ankara arasında dorsede 20 ton demir cürufuyla. Boş vakitlerimde yurttaki elemanların bilgisayarlarına bakım yapardım cüzi miktarlarda, cebimde param kalsın diye yürüyerek çıkardım okula. Okul bitti amerika ya gittim orada da garsonluk, krupiyerlik ve oto tamirciliğini aynı anda yapıyordum günde 2 saatlik uyku ile. Kapıma bana ait mustang de koydum corvette de, 500 beygirlik audi de. Sonra döndüm buraya çok iyi bir statü de şirkete girdim 5 kuruş para için, ben kendime o ücreti yakıştıramadım ve ayrılıp kripto para işine girdim. Bir sürü insan batacaksın mahvolacaksın dedi, ben varımı yoğumu ekran kartlarına yatırdım ve sonucu da ortada. Üstüne bir de bu geçici bir gelir kaynağı olduğu için daha sağlam ve sürekli iş imkan sağlayacağını düşündüğüm için kendimi elektronik servis işine verdim, aylarca uykusuz kaldım yabancı sitelerdeki kaynakları inceleyerek çalışma mantığını anlamak ve onarım sağlayabilmek için ve belki de onarım sağlayabileceğim onlarca malzemeyi acemiliğim yüzünden ıskartaya ayırdım ve en sonunda alanımda en iyilerden biri olmayı başardım ama uykusuz geceler hala bitmedi yani sürekli çalışmaya devam ediyorum. Ben bu kadar çalışmaya karşılığını aldığımı düşünmüyorum bu senin zoruna gidiyorsa kusura bakma yapacak bir şeyim yok. Sen kendine site site en ucuz kıyafetler ararken ben etiket fiyatına bakmadan beğendiğim her şeyi alabiliyorsam, haftada 5 kg et ve süt ürünü tüketip kendi aracımla 2-3 bin km yol yapıp gezebiliyorsam güzel mekanlarda eşimle yemek yiyebiliyorsam bu benim çalıştığımın bir göstergesidir, durum vaziyet bu olduğu halde ben şartlardan memnun değilim ama sen kendine asgari ücrete layık görüyorsan o da senin bileceğin iş. 65 yaşına kadar ucu ucuna yaşayıp o halde 2-3 çocuk yapar onları da hayata 15-0 geride başlamasını sağlar, emekli olduktan sonra kahvede akşama kadar okey oynar ve hayata gözlerini yumarsın hocam. Vizyon çok öenmli.

• Bir an önce ölmeliyim.

• standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt

Evet bende çabuk yaşlanmaliyim

• maaş 7+1+2 dolar civarı...
    yani sosyal haklarla.. net maaş 10bin dolar.brüt olarak 14bin doları bulabilir. brüt beni çok ilgilendirmiyor.

yani aylık 150bin tl.
    yurtdışı elektrik müh.

• hayattan çok memnun değilim. daha iyi olabilirdi yani..

sen ne iş yapıyorsun?

• Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

10 bin dolar mı?

Yurtdisonda maaşlar düşük diyorlardi

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

sen almanyaya hollandaya gidip bana iş lazım lütfen lütfen please please diye kapılarında beklersen onlarda sana 3000 euro atar tabi, 5seneden sonrada belki 5bin euro yaparlar. evinin kirasını onu bunu ödeyince eline bişey kalmaz mortgage ön ödeme için 50bin euro biriktirirken dayanamaz altına bmw çekip münihten selamlar diye güneş gözlükle poz verebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni mezun 8100 brüt + 1150 TL sodexo

temmuzda enflasyon zammı alacağız bakalım ne kadar olacak

• işsizim

• serbest meslek ticaret ile ugrasırken kamyonculuga giriş yaptım,piyasa canlandı aylık 10-12 liradan asagi düşmüyoruz

• zenci stoper Z kullanıcısına yanıt

şirket teklifi öyle veriyor dostum ne nasıl bir kafa?

Sene basında 6466 olan maaş şuan 6345 e denk geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 8 Mayıs 2022; 21:5:49 >
  • Özel bir firmada tam zamanlı çalışıp bir yandan da şahıs şirketim üzerinden ek iş yapıyorum. Giderleri düşünce elime ayda 20k + yol yemek şeklinde bir para geçiyor. Çalışma saatim 7/24. Acilen yatırım yapıp pasif gelir oluşturmam lazım. Bu tempoda çalışmak zor.

• Zabıtayız 7 bin tl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zenci stoper Z kullanıcısına yanıt

finansal denetim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.