Şimdi Ara

Şoförlü kokpit kameralı araba simulasyon önerisi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en çok zevk aldığım çeşitlerden olan oyun türü simülasyon oyunlarıdır.Bana şöfürlü (yani şoförün ellerinin olduğu ÖR:TEST DRİVE) kokpit kameralı bir oyun önerirmisniz.Ama sürüş tarzı test drive unlimited gibi direksiyonun çok az döndüğü oyunlar olmasın 360 derece dönebilsin direksiyon.TDU VE TDU 2 Yİ OYNADIM.Ayrıca sadece yarış formatı değil normal sürüşte olsun.Eğer varsa böle bi oyun lütfen önerin.

Sistem:ATI Raedon HD 5450(1GB) 2 gb ram LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

• City car Driving. Fakat onunda grafik kötü.
  • CityCarDriving iyi ama grafikleri pek iyi değil.TDU 2 güzel bence.:)
  • ben de şuan race driver grid ile idare ediyorum. tam olarak simülasyon olmasa da grafikleri ve oynanış bakımından tatmin edici.
  • Shift
    Shift 2
    Tdu
    Tdu2
    Lfs
    City car driving
    Grid

Unuttuğum olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driver san francisco tam sana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

Driver san francisco tam sana göre.

Evet o oyun güzel fakat simulasyon değil. Yani kalkarken patinaj çekerek kalkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StationWagon araba önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nfs shift 2

• Oyun gezme modlu olsun sırf yarış üzerine kurulu olmasın ve elleri unutmayalım arkadaşlar :D cevaplar için çook teşekkürler :D san francisko da var mı gezme modu ??
  • up
  • Bilen varsa yazsın, bende arıyorum...
  • Test Drive Unlimited kendi kendine saatlerce gezebileceğin en güzel oyundur. Ama TDU 2 de koltuk yüksekliğinin falan ayarlanmaması beni direk itiyor. Kesinlikle olması gereken bi özellik. O yüzden TDU iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessar47

Oyun gezme modlu olsun sırf yarış üzerine kurulu olmasın ve elleri unutmayalım arkadaşlar :D cevaplar için çook teşekkürler :D san francisko da var mı gezme modu ??

Hatırladıgım kadarıyla vardı
  • ETS2

• City Car Driving bence.Önemli olan oynanabilirlik

• arkadaşım cıty car drıvıng var ama oyunda araba secenegı az bır sure sonra sıkıyo
  • city car driving oynadım :D bu arada bulletstorm senin imza resmine koptummmmmm :D :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessar47 -- 25 Mayıs 2013; 21:57:33 >
  • ETR2 kraldır.
  • city car driving bence gayet iyi..oyunla ilgili sorunu olan arkadaşlar google amcadan daha fazla araştırma yapmalılar..ben bu simi 1 yıldır kullanıyorum daha önce birkaç tane daha denemiştim ama city car driving gibi olanı bulamadım..debriyaj,stop etme yokuş yukarı çıkma özellikle park becerisi kazandırabilir ve kariyer modunda acemiden ustaya modlar var en ufak hatanda cezayı yiyorsun yani tam trafik kurallarına uyum istiyor..sesli uyarıda var, türkçe dil yaması var,ayrıca küçük bi programla tüm arabaları ve haritayı açabiliyorsun,trafik kurallarını öğrenmek için birebir yani serbest dolaşım modu da var hız severler için istediğin kuralı ihlal et... şöyle anlatayım ben hiç araba sürmeyi bilmiyordum bu oyunu bir sene civarı oynadım(oyun olsun diye değil öğrenme amaçlı) sonra ehliye yazıldım direksiyon hocası bana sen daha önce araba kullanmışsın , yeni bir sürücüye göre çok şey yapabiliyorsun dedi hatta durma noktasına gelirken ben debriyajı kökledim sonra frene bastım niye öyle yaptın dedi bende sim de öyle yapmayınca araba stop ediyodu dedim .. tabi ilk binişte istop ettirdim birçok kez, tuşla gerçek pedal ayarı bir olmuyo..ama bana çok faydası olduğunu söyleyebilirim..ama daha iyi simülatör vardır bilmiyorum ben bundan başkasına bakmaya gerek duymadım...bu benim nacizane fikrim....oyunu bilmeyenler için biraz detaya girdim.. bilen bilir zaten..bunun gibi ama daha iyisi varsa bilgilendirirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hc7 -- 26 Mayıs 2013; 23:14:49 >

• sıkı yarışçıyım diyorsan raceroom racing experience oyna,değilsen bulaşma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakBilgin -- 27 Mayıs 2013; 0:39:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.