Şimdi Ara

şöför arkadaşlara alkol çevirmeleri ile ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk tavsiyem kesinlikle alkollü araba kullanmayın... oldu bindiniz ve bir çevirmeye girdiniz.
    olay iki şekilde cereyan edebilir. birincisi polis sorar alkol varmı diye eğer alkol aldıysanız istediğiniz kadar yok deyin arabadan gelen buram buram alkol kokusu yüzünden polis yemez ve alkolmetreye sarılır.
    eğer bir biradan fazla içtiyseniz ne yapın ne edin alkolmetreye üflemeyin. anlatın durumumunuzu. çünkü üfledikten sonra gerçekten fazla alkol aldıysanız yapılabilecek hiç bir şey yok. çünkü alkolmetrelere bir hafıza kartı yerleştirilmiş ve ay sonunda bakıma alınan cihazda kaç tane 50 promil üstü ölçüm varsa o kadar ehliyete el konulması gerekiyor. yoksa polis hakkında soruşturma açılıyor. sizin anlayacağınız 50 promil üstü ölçümlerde ehliyet 6 ay alıkonuluyor ve yılbaşından öncede 379 ytl cezası vardı şimdi ne kadar bilmiyorum... ikinci durum ise şu... polislerin çevirmelerde kullandığı cihazların kalibrasyonu çok kötü. bu yüzden normalin çok üstü yada altı ölçüm yapabiliyor. böyle bir durumda ise eğer gerçekten fazla ölçüm yaptığına inanıyorsanız itiraz hakkınız var. bunun sonucunda merkeze götürülüyorsunuz. daha iyi bir cihazla yapılan ölçüm 50 promil altıysa ehliyeti kurtarıyorsunuz. örneğin ilk ölçümde 275 promil olan merkezde 68 promil olarak çıktı.... ceza bir yana ehliyetsiz gezmenin stresi çok fazla. ben yaşadığım için biliyorum. tecrübemi paylaşmak istedim.... siz siz olun alkollü araç kullanmayın. eğer alkollü iseniz kaloriferi açamayın camınızı açık tutun çünkü alkollü havayı tenefüs etmek ve sıcak, alkol oranını arttırıyor.
    yolunuzda farınızda açık olsun....

• Arkadaş, bu yaptığın çok çok ayıp.
    Alkollü araç kullanarak başta kendinin ve sonra da diğer insanların hayatını tehlikeye atan birinin bu durumdan nasıl kurtulması gerektiğini burda anlatmak kadar cahil, ayıp ve tehlikeli bir durum olamaz..
    Anlaşılan bu konularda tecrübelisin ve alkollü çok araç kullanıp polise ve çevirmeye kaldın.
    Yaptığını anlamak mümkün değil.
    Alkollü bir kişiye 50 promil üstünde araç kullandırmak en başta onu sonra seni-beni öldürür. Bu dediklerin gibi yapan birinin birgün trafikte sana çarpmamasını dilerim.
    Zira alkollü araç kazalarında ölümle biten sonuçlar çok fazla.
    Allah akıl-fikir versin diyorum.

• ben alkollü araç kullanın demiyorum. tam aksine. yaşayabileceklerin sorunları anlatıyorum. ben mecbur kaldığım için hayatımda birkaz alkollü araç kullandım ve şansızlık oldu... ya benim 275 çıkan alkol değerimin gerçekte 68 olmasına ne diyorsun....?
  • ben alkollü araç kullanın demiyorum... 7 yıldır trafikteyim 10binlerce kilometre yol yaptım ilk ve tek cezam buydu... mecbur kaldığım için hayatımda ilk kez alkollü arabaya bindin ve şansızlık oldu... ya benim gerçekte 68 promil olan alkol değerimin 275 promil çıkmasına ne diyorsun... ya ordaki başka bir vatandaşın 118 çıkan değerinin gerçekte 36 promil çıkmasına ne diyorsun... ya bunu itiraf eden trafik polisinin neden kalibrasyonu bozuk cihaza üfletiyorsunuz dediğimde ne yapabiliriz ki demesine ne diyorsun... ben 50 promile bile karşıyım. ben bir bira içipte ayakta duramayan adam tanıyorum ya o ne olacak... bence sen git sistemi değiştir...
    sen bana değil git kendini bilmezlere seslen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: smyrna_35

ben alkollü araç kullanın demiyorum... 7 yıldır trafikteyim 10binlerce kilometre yol yaptım ilk ve tek cezam buydu... mecbur kaldığım için hayatımda ilk kez alkollü arabaya bindin ve şansızlık oldu... ya benim gerçekte 68 promil olan alkol değerimin 275 promil çıkmasına ne diyorsun... ya ordaki başka bir vatandaşın 118 çıkan değerinin gerçekte 36 promil çıkmasına ne diyorsun... ya bunu itiraf eden trafik polisinin neden kalibrasyonu bozuk cihaza üfletiyorsunuz dediğimde ne yapabiliriz ki demesine ne diyorsun... ben 50 promile bile karşıyım. ben bir bira içipte ayakta duramayan adam tanıyorum ya o ne olacak... bence sen git sistemi değiştir...
    sen bana değil git kendini bilmezlere seslen...

Haklısın bu konuda. 2 tane portakal yiyip çevirmede 60 promil alkol çıkan adamda gördüm. Aletlerin çogu bozuk onun için dikkatli olun.

• likörlü çikolatadan yakalndım 220 prpomil çıktı
    2 ay yattım hocam
  • Yazdığınız her şey de haklısınız bahtsız deveyi çölde kutup ayısı............?Geçen yaz akşama saat 23:45Gece vardiyasına geçe kalan arkaşı işine götürüyorum iç mişim 1.5 bira olmuş içeli 1 saat olmuş çevir me var üfledik 55 promil ehliyet gitti 350 ytl ceza o sırada arabanızı vermiyorlar biliyorsunuz beklemede iken bir pikap çevirdiler adam kapıdan inemiyor leş kopmuş içeride polis arabasında bir konuşma 10 dk kadar sonra arabya bindi ama yıkılıyor adam alkol duvarını ses hızıyla aşmış ama yola devam.Ben polise abi noluyo bize neden böyle davranıyorsunuz bak işine git araban da bekle tamam.ÜLKEMEİ SEVİYORUM POLİSLERİNİ DEĞİL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.