Şimdi Ara

Sniper olmak istiyorum [CİDDİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇOCUKLUĞUMDAN BERİDİR HAYALİMDİR. BÖYLE GİZLİ GÖREV FELAN SUİKAST.
    CS DE SÜREKLİ AWP ALIRIM. HİTMENİN BÜTÜN OYUNLARINI OYNADIM (SON OYUN HARİÇ PC KALDIRMADI)
    SNİPER ELİTE VE SNİPER GHOSTUDA BİTİRDİM.

YAŞ 16 BOY 1.73 KİLO 55. NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ ?

HAA BİDE KURUSIKIM VAR AMA ATEŞ EDEMEDİM EVDE SES FLN ÇIKAR DİYE.

• konsolu ac awp_men yaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karagece25

konsolu ac awp_men yaz

Gerçek hayatta dedim
  • Güldürme bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat bilgisayar oyunlarına benzemez. TRT belgeselde SAHİT OLUN adında Mete Yarar'ın sunduğu bir belgesel vardı. YouTube de olması lazım izle ve kahraman polis ve askerlerimizin mücadelesini gör.

• bıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun 33 lıraya guzel bı proteın dozu alıorsun karıstırıosun muz fln ıste gıdıosun salona tam 11 kere şınaw cekıosun bak bura cok onemlı.Ondan sonra gıdıosun tmm mı 7 kere dambıl kaldırıosun 3.5kg olcak ondan sonra duwarları kırabılırsın tek yumrukla kardesım

• Yaş 16

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis olmak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıra tetigi cekmeye geldiginde icini bir korku kaplar.. gözümü bile kırpmam diyenlerin o tetigi cekemedigi cok olmuştur.

• patlat bi snicker

• Kardeşim sen çok büyük hayallerle yaşıyosun.Gerçek hayatta keskşn nişancılıı oyunlardaki gibi değildir çat vurdun indi gibi değil.Rüzgar,menzil,rüzgarın yönü vs şeyler vardır.Öyle aa kafa dur vurayım gibi şeyler sadece film ve oyunlarda vardır.He eğer diyosan ben olmak istiyorum o da yürek isteyen bi iş.Özel hareketa girersin ordan olursan olursun keskşn nişancı.Ama pek sanmıyorum senin gibi bi insanda o kadar yürek olduğunı

• yarın gel mermi olarak başla
  • bende captain price olmak istiyodum ama olmadı nasip değilmiş
  • Bende bazukacı olmak istiyorum ama olmuyo işte

• Atistan once dunyanin donus hizini hesaplayacabilekmisin..Askerde gercek bir sniper 10 senede zor yetisip sahaya cikiyor..Cunku gercek bir sniper %99 hedefini vurur

• Boşver awp yi al ssg bak keyfine

• Fransız Lejyoneri olabilirsin.
  • Polis olacaksın. Oradan da özel harekat. Sonra oradan da Yüksekova'ya.

• Amerikada yaşayan bir Navy SEAL olarak yazıyorum, burda bir çok kişi dalga geçmiş bu arkadaşımızlar ama benimde o yaşlarda hayalimdi ve bugün hayalimi gerçekleştirmiş bulunmaktayım.

Arkadaş çok güzel anlatmış kendini, şöyle diyim ben kabul edildikten sonra Hell Week'de bi odaya topladılar bizi herkese bi masa verdiler koydular bir bilgisayar açtılar hitman dediler bu oyunu bitirebilirseniz gerçek hayatta ölmezseniz, düşündüm dalga mı geçiyolar, komutan nası bağrıyo lan ateş etsene, sağa kay-sola kay, neyse zar zor bitirdik oyunu bu sefer cs açtılar, dedim süper, herkese awp aldırıyolar sniperlık çalışıyoruz(bazılarınız duymuştur meşhur 'American Sniper' Chris Kyle benim bilgisayarımda eğitim almış diyolardı), bi yandan millet birbirini awp liyo bi yandan komutan bağrıyo yok ctrl ye bas, yok shift kullan burda shift basmayı beceremessen seni göreve gönderdiğimizde nası shifte bascan, neyse awp eğitimi bitti, keleş ve m4 eğitimi başladı, en azından genel olarak performans daha iyiydi bunda, cs eğitimi de bitti komutan en kötü adamla en iyi adamı yanyana koydu ortaya da bi tane awp koydu, dedi gerçek hayatla cs nin benzerliğini şimdi daha iyi anlayacaksınız, en iyi adama dedi; '1.5 km ötedeki şu kuşu gözünden vur'. Adamı bi görseniz hızlıca kaldırdı awp yi mermiyi yükledi eğildi vurdu, tamda gözünden, diğer adamın 2 metre önüne bir ayakkabı koydurdurdu komutan adam şarjör boşalttı vuramadı, atın bunu eğitimden dedi komutan, adamı kick + banladılar.

Kısacası dalga mı geçiyosun arkadaşım sen ? Kaç şınav-barfiks-squat çekebiliyosun ? Kaç dk da kaç km koşuyosun ? Kaç kg kaldırıyosun ? Öyle oyun oynamakla olsaydı dünyanın iki büyük gücü türkler ve ruslar olurdu.

• Gayet ciddi yazıyorum. Gerekli şeyler şunlar

1) Sniper olmak istedigini kimsye söyleme. Bak burda olduğu gibi çok dalga geçerler ki haklılar.

2) önünde iki yol var. Geleceğini asker yada polis olarak belirleyeceksin.

Bu kurumlarda özel harekat sınavlarına katılacaksın ama tabiki sniper olacağınkezi değil. Yeteneğine göre bu işler öyle isteyen istediğini olamıyor yani.

• Önce capsi kapa sonra kendine gel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.