Arkadaşlar Sniper Ghost Warrior Contracts orjinal aldım steamdan fakat bir türlü tr yamayı kuramadım manuelde kurulmuyor steamdan orjinal alıpta kurabilen varsa yardımcı olsun burdan bana :) |
Sniper Ghost Warrior Contracts tr yama kurulmuyor
-
-
www.dosya.tcenglish_xml.pak dosyas�n� indir - downloadhttps://www.dosya.tc/server35/6sa6tc/english_xml.pak.html
Bu dosyayı Localization içine atarsanız oyun Türkçe olacaktır. Güncel oyunda test ettim çalışıyor. @byflash hocam oyunda Launch_Game.exe yok. Bu yüzden yama kurulmuyor. Boş zamanınız varsa yamayı güncelleyebilirseniz sevinirim. Yama için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakar.şakir -- 5 Aralık 2021; 13:11:33 > -
@Sakar.şakir Teşekkür ederim türkçe olduda bu seferde ilerlemeniz kayıt edilmeyecek diyor :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet35-6 -- 5 Aralık 2021; 14:56:43 > -
Orijinal dosya 20mb civarı yama dosyası 2mb. Sorun belki bundan kaynaklanıyor olabilir. Maalesef bu konuda bilgim yok. Yamayı Ömer Öz yaptı, yani byflash. Müsait olursa bakar belki.
-
@Sakar.şakir Teşekkürler yinede.
-
Oyunun exe dosyasının bulunduğu yere rastgele bir dosya atın ve ismini Launch_Game.exe olarak değiştirip deneyin.
-
türkçe yamayı kurdum olmadı sonrasında localization dosyası içindeki english_xml.pak dosyasını kesip win_x64 dosyası içindeki localization dosyasına attım yine olmadı yardımcı olabilir misiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X