Şimdi Ara

Red dead redemption 2 PS4 türkçe dublaj

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu başlıktan anlaşılacağı üzere tabiki jailbreakli cihazlar için yapılması mümkün olan fakat nasıl hangi programla gömülü videoların çikartilip tekrar paketlenmesi gerekiyor, pkg olarak oyunu açmak kapatmak kolay spark ve gta5 için olan programlar calistiramadim rdr2 deki moving.rpf uzantılı dosyanın video sahnelerinin dosyası olduğunu dusunuyorum değilse beni aydınlatın hali hazırda yayınlanan, Tanproduction tarafından Toplam 30 kişiden oluşan seslendirme kadrosuyla birlikte yapılan Red Dead Redemption 2 Türkçe dublaj videosunu hemen aşağıdan seyredebilirsiniz.
    TanProductionyoutube
    Red Dead Redemption 2 - Ana Hikaye | Türkçe Dublaj
    https://www.youtube.com/watch?si=YaZGgvNDqXViUyGT&v=3ajo4iSpAwg&feature=youtu.be


    Bu videoyu oyuna import etmek istiyorum denemelerde bulunacagim ama program desteğine ihtiyacım var bu işlerden anlayan arkadaşlarlada işbirliği yapılabilir
    Bendeki oyun Türkçe altyazılı şuan ama yinede dublajlı daha güzel olabilir eğer dediğim ise o konudada aydinlatin beni boşa kürek cekmiyim.
    Yada yapabilecek biri var ise yapsın paketleyelim.. Red dead redemption 2 PS4 türkçe dublaj







  • Bu videoyu import etmek çok zor olur. Yani tek bir dosyada değildir diye tahmin ediyorum. Yüzlerce dosyaya bölünmüş olabilir, Scene1, Scene2, 3 vs vs diye. Sizin de buna göre bu videodan ses dosyasını alıp parçalara bölmeniz gerekir. Meşakkatli bir işe benziyor. OpenIV'e bir göz atar mısın? En son RDR 2 desteği gelmişti ama export olarak. Import mevcut mu bilmiyorum şuanda. Belki dosyalara ulaşabilirsin.

  • Ek : Cutscene parça parça. Tabi eğer doğruysa buradaki dosyalar. Belki başka yerde de olabilir.


    Red dead redemption 2 PS4 türkçe dublaj
  • Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt
    OpenIV Calismiyor Windows 11 64 de bu ekran resmi aldığın Rdr2 PC için sanırım PS4 de daha farklı ilk önce video dosyalarını bulup çıkartmak gerekir eve gecince derin bı araştırma yapacagim rpf uzantılı dosyaları açma kapama için mutlaka bı program vardır o lazim
  • herkezisyan kullanıcısına yanıt

    Evet bu PC için. Muhtemelen PS 4'te de parça parçadır diye örnek olsun istedim. Ve PS 4 için yapıp PC için yapmamak olmaz :D :D Darlarım eğer PS 4'te başarılı olursanız bu konuda :)


    @Scofield arkadaşımızı etiketleyelim. PS konusunda kendisi en tecrübeli isimdir.

  • okadar araç tool indirdirdim rdr2 mod siteleri var yok arkadaş hepsi pc için yapılmış video kesip editlemek kolay bu iş sarpa sarıyor en iyisi havana mod yükliyiyim ps4 e yeterli zaten alt yazı vardı yapıcak bişi yok hayırlısı olsun.

  • herkezisyan kullanıcısına yanıt
    Öncelikle elinize sağlık arkadaşlar. Bir oyun karakterini seslendirme hayalim vardı ve bir oyun seçsem bu da en sevdiğim oyun olan RDR2 olurdu ve siz bunu gerçekleştirmişsiniz. Hayalimi yaşıyorsunuz, özendim :) Teknik anlamda size yardımcı olamasam da en azından konuyu öne çıkaracağım. Başarılarınızın devamını dilerim.
  • tolamda 60-70 saat süren oyuna (ki dolu dolu her anında diyalog var) 2 saatlik dublajı eklesen ne olur, eklemesen ne olur .. uğraşmaya değmez..

  • Başarılı bir çalışma. Çok emek verildiği belli. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Keşke tüm videolara yapılma ve oyuna eklenme imkanı bulunsaydı...

  • Seni ve emeği geçen herkesi tebrik ederim. Çok emek verilen bir çalışma olmuş. Keşke yardımcı olabilsem ama şunu söyleyebilirim. Sonuçta bu oyuna türkçe yerelleştirme port edildi. Bir yol var mutlaka. Umarım o arkadaş sana yardımcı olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.