Şimdi Ara

Sniper Elite V2 Türkiye Satışı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun Türkiyede ne zaman satışa sunulacak arkadaşlar ? Vatan,bimeks,teknosa vs gibi teknomarketlerin hiçbirinde yok şuan

• Harbiden alıcakmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Harbiden alıcakmısın?

Oyun hoşuma gitti açıkcası.Arkadaslar ile co op ve multiplayer oynamak istiyorum.Umarım yakında satışa sunulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sniper Elite oynamışmıydın?
  • oyubu bügün zamudadan indirdim harika hele o headshotlar yokmu mermi slowmotion gidiyor headshot da kafatasının içine giriyor bayıldım al multide yaparsın çok iyi oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Sniper Elite oynamışmıydın?

Hayır :) Acaba Orjinal olarak ne zaman satışa sunulacak

• steam dan al 50 dolar multisi için alınabilir ilk oyunun multisi çok zevkliğdi sabahlara kadar oynardım 2. oyunun multisi nasıl bende merak ediyorum ama senaryo modu beş para etmez tam bi hayal kırıklığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proleter82 -- 3 Haziran 2012; 11:34:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: proleter82

steam dan al 50 dolar multisi için alınabilir ilk oyunun multisi çok zevkliğdi sabahlara kadar oynardım 2. oyunun multisi nasıl bende merak ediyorum ama senaryo modu beş para etmez tam bi hayal kırıklığı

Kutulu olarak almak istiyorum hocam :) Multiside güzelmiş galiba.Umarım yakın zamanda satışa sunulur Turkiyede

Edit : Steam yardımıyla oyunun multiplayer sürümünü denedim fakat beğenmedim.SP oynayacağım artık.Orjinal almama gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 3 Haziran 2012; 19:01:28 >
  • SP o kadar güzel söyleyeyim gizlilik çok az. Sniper ghost warrior 2 yi bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuickSniper06 -- 3 Haziran 2012; 17:19:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

SP o kadar güzel söyleyeyim gizlilik çok az. Sniper ghost warrior 2 yi bekle

Bu oyunun Mp modunu beğenmedim.Sıkıcıydı bana göre.Umarım ghost warrior 2 daha iyi olur :) Ne zaman çıkıyor bu arada ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.