Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] 1/06/26 Game Pass Ult.+ Oyun Hesabı (2.2750TL) + Carbon Black 9. Nesil Kol (Satıldı) Satın Al 19 Ocak 2024 19:55 1 1 [SATILDI] 1/06/26 Game Pass Ult.+ Oyun Hesabı (2.2750TL) + Carbon Black 9. Nesil Kol (Satıldı) 01 Haziran 2026 da bitecek Game Pass Ultimate üyeliği mevcut üyelik hesap olarak tümden verilecektir. İçinde bazı oyunları da ben almıştım:Grim Dawn: Definitive EditionDiablo III: Eternal CollectionLEGO® BrawlsDolby Atmos for HeadphonesBu hesabın güncel fiyatı 7binlerde - benim istediğim fiyat SATILDI. Sadece test için açtığım hiç kullanmadığım 1 adet Son Nesil Xbox Kolu mevcut Carbon Black fiyatı: SATILDI dir.Garanti: 17.02.2025Ürün: 1 kez test edildi.Kargo: Gönderici Öder.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzincan Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Apple AirPods 1. Nesil (Orijinal) Viewsonic VA2465Sh - 24 inç - 1080p Monitör [SATILDI] Apple Watch 45mm Alpine Loop Bikordon Midnight [SATILDI] 1/06/26 Game Pass Ult.+ Oyun Hesabı (2.2750TL) + Carbon Black 9. Nesil Kol (Satıldı)