Şimdi Ara

Sneijderi satmamız lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer şimdi satmazsak sezon sonunda serbest kalma maddesi 7.5 milyon euro piyasa böyleyken herkes verir Sneijder için 7.5 milyonu 15-16 kaç veriyorlarsa satalım zaten bu sezonu pas geçtik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alacak kulüp sezon sonunu bekler. Niye şimdi 20 versin ki?
  • Abi gs son 4 senedir gerizekalica futbolcu sözleşmeleri yapıyor .. Boyle adama 7.5 m maddesi konur mu akil fakiri bunlar.koyma arkadaş zor mu kabul etmiyorsa satardin 10 a zaten yurusun gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fb ye 20 yurt dışına 7.5 anlamak mümkün değil.
  • Snijder 1 yıl daha kalsın ama şu Yasin satılsaydı keşke Çin e :))
  • Sneijder ı satmak? Allah akıl fikir versin...

• KONUYU AÇAN ARKADAŞIN NİCKİNİ BULABİLEN VAR MI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu 7.5 yalan bence sneıjder de söylemişti bir ara sözleşmem de serbest kalma maddesi yok diye. bende eğer iyi bir teklif gelirse satılmasından razıyım. ama öncelik podolskiyi iyi fiyata satmak olsun. bu devre arası sattık sattık çin klüpleri çekilir artık ortalıktan diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

Abi gs son 4 senedir gerizekalica futbolcu sözleşmeleri yapıyor .. Boyle adama 7.5 m maddesi konur mu akil fakiri bunlar.koyma arkadaş zor mu kabul etmiyorsa satardin 10 a zaten yurusun gitsin.

aynen 7.5m nedir
    hele hele çin kulüpleri böyle para saçıyorken
  • Snijder 7.5 sa 5-6 tane almak lazım

• Açmaya calıstim .dll hatasi veriyor

Smoke weed every day,daredare da itsa madafak diodabilji

• 15 veren varsa satsinlar yoksa kalsın.

• Sneijder özellikle bebeği doğduktan sonra oldukça gergin ve sinirli hareketler sergiliyor maçlarda. Ben bu lorente hanımın lohusa döneminde olmasına ve bebeğin sanki biraz zayıf kekremsi doğmuş olmasının verdiği bir gerginlik olarak görüyorum. İyi bir teklif gelirse mutlak surette satılmalı onun yerine bilali koyabiliriz.
  • Çin bu kadar çıldırmışken satmak lazım yoksa elimizde kalır zaten avrupaya gidemezsek kendide gitmek isticek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde oynamaya devam edecekse gitmesinde bi sakınca yok. gram katkısı yok takıma.
  • Bende hantal fazla kilosu olan ve Bilal kadar katlı veren yıllık 4,5 € alan bir Sneijderi istemem.
  • Burak gitti ya Sneijder rahat bir nefes alır artık.

Burak'ın sevgilisi Selçuk pasları sürekli Burak'a atıyordu inatla.Artık umuta mı atar bilmiyorum gerçi
  • Sözleşme fesih bedeli 7.5M eğer süperlig takımları almak isterse 20M 7.5M çok az bence Sneijder gibi bir futbolcu için.
  • Podolski, Selçuk, Poldi bunları ver gitsin çin kulübüne, artık 30+ olmuşlar iyi para kazanalım. Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan Balta (yedek), Donk(Yedek), Sinan Gümüş, Denayer bunlar hariç hepsini gönder. Carol soru işareti, + olarak bruma gelecek, telles sat. Çok sağlam para geliri elde edeceğiz 8. olduğumuz sezon gibi 0 dan bir takım kurup yeni başarılara koşmamız lazım. Tabi uçuk maaşlar vermeyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen

KONUYU AÇAN ARKADAŞIN NİCKİNİ BULABİLEN VAR MI

tıkladım ama bende işe yaramadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.