Şimdi Ara

'Snapdragon 810 yongaseti üzerinde çalışan Galaxy Note 4 modeli Güney Kore'de test ediliyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 'Snapdragon 810 yongaseti üzerinde çalışan Galaxy Note 4 modeli Güney Kore'de test ediliyor'

Samsung'un Exynos 5433 veya Snapdragon 805 yongasetleri ile piyasaya sürdüğü Galaxy Note 4 amiral gemi modeli akıllı telefonunun Snapdragon 810 yongaseti ile güncelleyerek Güney Kore'de piyasaya sürüleceği iddiaları gündeme gelmişti. İddialar güçlenmeye başladı. 

Güney Kore'den gelen yeni bilgiler Snapdragon 810 yongasetli Galaxy Note 4 modelinin bazı büyük Güney Kore operatörleri tarafından denenmeye başladığını gösteriyor. Muhtemelen yeni versiyon bu operatörler tarafından piyasaya sürülecek.

Qualcomm Snapdragon 810 yongasetini gelecek yıl ortalarına doğru piyasaya süreceği için güncellenmiş Galaxy Note 4 modeline henüz biraz daha zaman var. Muhtemelen Galaxy S6 lansmanı öncesinde duyurusu yapılmış olacaktır. 

Samsung'un 64-bitlik Exynos 5433 yongaseti sayesinde Snapdragon 805'li Galaxy Note 4 versiyonu ile bir performans farkı olmadığı ve hatta Lollipop güncellemesi ile Exynos'lu versiyonun bir miktar daha öne geçebileceği belirtiliyordu. Ancak Snapdragon 810 yongasetli bir Galaxy Note 4 versiyonu gelirse aynı önceki amiral gemi modellerinde olduğu gibi Exynos'lu versiyonu bir hayli geride bırakabilir. Şimdilik bu konu ile ilgili resmi bir teyit bulunmuyor. 

• İlk yorum benden :) Samsunlu olmama rağmen Samsung a çöp diyorum.

• G3 ve S5 Cat6 gibi korede kalacak fazla heves etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
  • 5433 32 bitte çalışıyordu şimdi s810 bir cihaz tanitinca 64 bit te mi çalışacak. işlemci donanımsal olarak kapalı ise cevap evet. buna göre S805 li olanı kullanan keriz mi. yine samsung yine ayrımcılık. kardan zarar etmeye devam edin. Bu kadar cinslik olmaz. 5433 te lte desteği de var performanslı da görünüyormus testlerde öyle. o zaman bu snapdragon olayı ne. her zaman yazdığım gibi yönetim kovulmalı.

• Kendi ülkesine pozitif Ayrımcılık yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi ben Note4 alacamda beklemeliyim? Arabistana gelirmi? yoksa sadece Güney Kore'demi satışa sunulacak

• O son cümleyi yazmak zorunda mıydınız? Habercilik anlayışınız yanlış yönlendirme üzerine mi sadece?

2- 810 ile mevcut yonga seti arasında fark ancak Benchmarklarda gözükür!
    3- 810 modeli sadece kendi ülkesinde satılacak!
    4- 805 veya Exynos 5433 bana yeterde artar bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 11 Aralık 2014; 0:08:30 >

• Samsung daha geçen haftalarda üretim çeşitlerini azaltacağız demesinin ardından yine başladı versiyonlara . Ne yaptığının farkında değil Samsung Umarım güzel bir zarara uğrarda o zaman aklı başına gelir çünkü pazarın içine ediyor .

• Gerek yok. Türkiyedeki Exynos işlemcili teller harika. Lollipop ile uzun yıllar götürür. Harika telefon olmuş. Doğruya doğru. Samsung Note 4 ile mükemmel iş çıkarmış.

• Bunu alırım artık:) Alanlara geçmiş olsun demeyeceğim samsungcular alıştı artık samsung'un üç kağıdına:)

• ulan samsung artık tek bir işlemci kullan.
  • bu firmaların qualcomm ile hiç iletişimleri yok mu anlamıyorum. 810'un çıkmasına az kalmışken bekle az daha hepsini 810 çıkar. qualcomm'un neyi ne zaman çıkaracağı belli zaten. s4 için de aynısı oldu. telefonun hem s600 hem exynos hem de s800 modeli çıktı. ayıp alan adamlara.

• Bizde keriziz zaten 805 alacaz

• batık osman

• s4 snapdragon s600 var, s805 den farkı varmı yok

geçiniz
    Gobi™ 4G LTE World Mode - yok
    Gobi 4G LTE Advanced with Carrier Aggregation (up to 150 Mbps) - yok
    RF360 support - yok
    1080p and 4K Ultra HD capture, playback, and display - 4k yok
    4K playback and capture with H.264 (AVC) - 4k yok
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.