Şimdi Ara

Smallville (2001-2011) (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.641
Cevap
6
Favori
129.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    Bence biraz az da olsa aksiyonu, güzel olmuş, ayrıca reurnsden filan tanıdık gelecek sahneler de göreceksiniz. İzlerken bir ara kendimi kaybettim, evden "uçtu lan, uçtuu, sonunda uçtu" gibi nidalar yükseldi(dile kolay 10 yıldır bu anı bekliyordum). Final için tüm yayın haklarını vermişler ve böylece hem kıyafetiyle hem de orjinal fon müziği ile izleyebildik supoyu.
    Bence güzel bitti yani beni tatmin etti açıkcası, şimdi sıra man of steel i beklemeye geldi.

Şu an tam olarak kavrayamasamda sanırım seneye eylül ekim gibi bu dizinin boşluğunu derin bir şekilde hissedeceğim. Kolay değil tabii, artık aileden biri gibi olmuşlardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 14 Mayıs 2011; 15:20:49 >

• Final tek kelimeyle "süper"di. Sadece Tom Welling'i biraz daha kostüm içinde görsek fena olmazdı.

The boy turned into Superman
     Smallville (2001-2011)

Smallville (2001-2011)

Smallville (2001-2011)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 14 Mayıs 2011; 15:41:28 >

Nikon D7000 / Tamron 17-50 f2.8 / Nikkor 50mm f1.8D / Nikkor 55-200 VR
    flickr / Instagram / Steam

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

quote:

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

Dp'de altyazıyla ilgili birşey göremedim. Kojiro'nun şu an çevirdiğine emin misin?

DP forumda dizinin sayfasına öyle yazmış kendisi.

Arkadaşlar final vasattı, çok iyiydi gibi yorumları da spoiler a alalım ki, önyargısız ya da beklenti içinde olmadan izleyelim.

İlk 3 kelimeyi okuyunca kisa sureli sok gecirdim sonra rahatladim.

Çeviri Durumu : Smallville
    Dizi Bölümü : S10E21-22
    Çeviren :kojiro
    Başlama Tarihi :2011.14.05
    Çeviri Miktarı : %99

Altyazı çıkmak üzere.

Bu mesajı yazarken Sylargray'in spoiler a aldığı kısmı da gördüm yanlışlıkla.
    O kısma bir düzenleme getirilmeli. Mesaj yazarken en son atılan 4-5 postu görebiliyorsun altta ve spoiler butonu içinde yazılanları da aynen görüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 14 Mayıs 2011; 16:34:20 >

• Altyazı çıkmak üzere. Finali izleyene kadar foruma girmesem iyi olacak. Son dakika spoileri yemeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 14 Mayıs 2011; 16:46:18 >

• 10 yıllık kolpalamasyon bitti sonunda. son 3-4 sezonu sırf kaç senedir izliyorum boşa gitmesin moduyla izliyodum. senaryo falan çok kolpaydı son senelerde ya bi bölümlük üretilmiş hikayeler falan filan hiç hoşlanmam dizilerde böyle altyapısı olmayan şeyleri. uzattılar da uzattılar acayip baymıştı herif uçacak diye 10 sene bekledik. resmen adamların bi an aklına gelmiş hadi lexi de koyalım hadi şunu da yapalım diye bölümlük anlık hikaye uyduruyolar. bütün final kuş mu, uçak mı, yok yok o süperman geyiğini bekledim onu niye koymamışlar acaba

bang! bang!

• Son 5 dakika acaip bir sırıtışla seyrettim diziyi Resmen yılların yükü kalktı omuzlarımdan kostümü giyip,uçunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMUKKS -- 14 Mayıs 2011; 18:56:31 >

• Sonunda izleyebildim. Cidden vasat yanları vardı. Sonu güzel olsa da saçmalamışlar. Özellikle Lionel'ı üzerine uçuyor. Darkseid yok oluyor vs vs. Ben şu Apokolips animasyon filmindeki gibi yumruklu güzel bir dövüş bekliyordum kostümlü bir şekilde. 10 sene bekledik. Kostümü ucundan gösterdiler. Cidden haksızlık bu yaptıkları. Özellikle gezegeni iterek omega sembolünün insanlardan silinmesi saçmaydı. Omega sembolünün silinmesini Oliver'a yaptığı gibi şöyle uzun uzun insanlara kendini göstererek vs yaparak silmesini beklerdim. Ayrıca direkt geleceğe atladılar. Keşke öyle bir şey yapmasalardı. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kuş, uçak muhabbetini ben de bekliyordum. Lois&Clark aşkına final için ayırdıkları zamanla çok daha gösterişli bir final yapabilirlerdi. Neyse bittiğine sevindim. Ama içimizdeki boşluğu umarım yeni bir Superman Adventures dizisiyle doldururlar. Şu 1994'te yayına giren Lois&Clark: New Adventures of Superman dizisi tarzı. Aynı oyuncularla.

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer

• turkcealtyazi.org' a koymuş kojiro 720p uyumlu altyazıyı.

Final güzeldi. Orjinal müzikten kıyafete kadar tanıdığımız Man of Steel yani. Keşke biraz daha uzun tutulsaydı o bölüm. Efektlerin kötü olmasına aldırmadım tabi sonuçta 10 senenin ardından uçuyor.

• Her ne kadar efektler o kadar iyi olmasa da, Darkseid kolaycacık harcansa da beğendim ben finali.
    Tess'e yazık oldu. Ara ara Lana'yı görmek benim için güzeldi.
    Clark uçmaya başladığında Heeeyt ulaaaan diye bir hönkürdüm odada.
    Keşke aquaman'i, marslıyı filan da görebilseydik.
    Uçmasını görebildik ama kostümünü tam anlamıyla göremedik bir türlü. Orası kötü oldu.
    Sonunda bitti be.

Dizi bittiğine göre artık Cassidy Freeman'ın facebook sayfasını unlike, twitter'ini de unfollow yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 14 Mayıs 2011; 23:18:13 >

• @onur*

Ben de bundan yakınıyorum. 8.sezon finalinde bile daha fazla aksiyon vardı. Şöyle kahramanlar topluluğunu falan görmek isterdim. O kadar bekledik kostümü ucundan gösterdiler. Ama önceki sayfalarda yazdığım çıktı. Darkseid'in Lionel'ın bedenini ele geçirip dövüşeceğini söylemiştim. Cidden de öyle oldu. :( Şöyle kostümle biraz kahramanlık yaparken gösterseler fena mı olurdu :( Kostüm kullanma iznini aldılar ama kaç saniye gördük kü kostümlü haliyle. :(

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer

• Finalin ilk yarısı çok kötüydü, finale yakışmadı. Ama geri kalan kısmı benim için tatmin ediciydi. Ama Darkseid'ın ölümünde çok basite kaçılmış, keşke Clark'ı kostüm ile biraz daha fazla görseydik. En sonunda uçmayı öğrendi, uçtuğu an kendimi mutlu hissettim.

Bir efsane bitti. Umarım yakın zamanda yeni bir Superman dizisini ekranlarda görürüz. Geçen yaz Smallville dizisine başladım, belki çok üst seviye bir dizi olmasada severek izledim. Şimdi dizi bitti, yokluğunu hissetmemek mümkün değil.

• Bir daha çekilir mi bilmiyorum. Seneye zaten filmi de çıkacak. Eğer yapılırsa daha kaliteli efektler için çok para harcanması gerek.
  • Evet güçlü bir kadroyla bomba gibi bir film geliyor. Eğer yeni bir dizi çekilirse Smallville gibi uzatmanın alemi yok, 1 sezon olsun ama dolu dolu olsun. Ama çok büyük bütçe ister, bunuda hiç bir kanal karşılayamaz sanırım. Bizimkide doğmamış bebeğe don biçmeye benziyor.

• Final iyi gibiydi.Tabi ki Clarkı kıyafet içinde biraz daha fazla görmek hoş olurdu.Son bölüme Lexin gelmesi çok iyi oldu.

Smallville (2001-2011)

Şu sahne çok iyiydi yanlız...

• Eski dosta hoş bir veda oldu.

İzlemeye başladığımda orta1 öğrencisiydim. Ortaokul ve liseyi bitirdim onunla, üniversiteye ömrü yetmedi...

Son sahneler senelerin dolmuşluğunu boşaltacak kalitede olması da ayrıca güzel oldu.

Bariz olarak tek rahatsız eden nokta Darkseid dövüşünün Doomsday dövüşü gibi tek kalemde bitmesi oldu.

Not: Şaka maka benim çoğu yakın arkadaşımdan daha eski bir arkadaşım Smallville.
    Intel i5 6600K / Noctua NH-D9L / MSI Z170A-G45 / Zotac GTX1070 AMP! Extreme Edition / Corsair Vengeance LPX 2*8GB 2400MHz / Western Digital wd10ezex / Samsung 850 EVO 250GB / Corsair RM750x / Fractal Design Define R5 Blackout Window
    BenQ GL2460HM / Asus Echelon Laser / Cooler Master MasterKeys MK750 RGB Cherry MX Red
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.