film harika olmuş.arkadaşlar gösterim tarihini beklememelisinizmuhtesemdi.
Hindistanlıların yaptığı hiçbir filmi izlemedim beğenmedim buda kesinlikle iyi bir film değil, ben burada muhteşem denilen filmlerden izledim hepsi zaman kaybından başka birşey değildi. Kesinlikle film abartılıyor....
quote:
Orjinalden alıntı: Far-Cry
Hindistanlıların yaptığı hiçbir filmi izlemedim beğenmedim buda kesinlikle iyi bir film değil, ben burada muhteşem denilen filmlerden izledim hepsi zaman kaybından başka birşey değildi. Kesinlikle film abartılıyor....
şaka yapıyor olmalısın.
Gerçekten mükemmel bir film. Son zamanlarda seyrettiklerimin en iyisiydi.
quote:
Bu ne demek şimdi ?
Benjamin Button'dan bahsediyorsan onu ben de beğenmemiştim. Ama onun dışında genelde beğenilen filmler çoğunlukça beğenilmiştir burada.
quote:
Orjinalden alıntı: 720p
Dvdscr mevcut ama indirmek istemiyorum kalitesi düşük oluyor. Mecburen dvd ripi bekliyoruz.
Dvdscr görüntü kalitesi gayet iyi.Ripleyen kişi kaliteli yapmış.Dvdrip beklemeden indir derim.
dun gece ındırıp ızledım hıc hınt fılmı ızlemeyen ben fılmın etkısınden cıkamadım..o sokaklar abısının durumu son yıllarda ızledıgım en mukemmel fılmlerden bırı..10/9 verdım fılme..cocuklar cok ıyı hele kor olma sahnelerı bıtırdı benı gercek olanlar aklıma geldı yazık dedım..ınanılmaz guzeldı ama daha ıyı bır fınal olabılırdı..
Geçen gün izlemiştim.
Gerçekten eğlenceli ve güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: reko
dun gece ındırıp ızledım hıc hınt fılmı ızlemeyen ben fılmın etkısınden cıkamadım..o sokaklar abısının durumu son yıllarda ızledıgım en mukemmel fılmlerden bırı..10/9 verdım fılme..cocuklar cok ıyı hele kor olma sahnelerı bıtırdı benı gercek olanlar aklıma geldı yazık dedım..ınanılmaz guzeldı ama daha ıyı bır fınal olabılırdı..
Finali çok klişe olmuş gerçekten de.
hint filmi falan değil.ingiliz amerikan ortak yapımı galiba.tabi konusu hindistanda geçiyoo sondaki sahnede hint filmlerine saygıdan yapmış danny boyle
quote:
Orjinalden alıntı: Madeofhate
hint filmi falan değil.ingiliz amerikan ortak yapımı galiba.tabi konusu hindistanda geçiyoo sondaki sahnede hint filmlerine saygıdan yapmış danny boyle
+ olarak
Oyuncularının hepsi Hintliydi sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
quote:
Bu ne demek şimdi ?
Benjamin Button'dan bahsediyorsan onu ben de beğenmemiştim. Ama onun dışında genelde beğenilen filmler çoğunlukça beğenilmiştir burada.
@Micro_Processor burada herkesin düsüncesine saygı göstermek zorundasın. Arkadas Hint filmlerini begenmedigini söylemiş ne var bunda?
İşte senin sorunun bu. Beni herkesin görüsüne saygılı ol diye elestirecegine biraz kendine ceki düzen ver. İki yüzlülügün daniskası diyorum başka da birşey demiyorum sana. Çünkü sana söylenen her laf boşa vakit kaybı.
Filme gelince güzel bi filmdi. Bizi yanıltmazsa en iyi film ödülünü alacak gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: knotaqram34
@Micro_Processor burada herkesin düsüncesine saygı göstermek zorundasın. Arkadas Hint filmlerini begenmedigini söylemiş ne var bunda?
İşte senin sorunun bu. Beni herkesin görüsüne saygılı ol diye elestirecegine biraz kendine ceki düzen ver. İki yüzlülügün daniskası diyorum başka da birşey demiyorum sana. Çünkü sana söylenen her laf boşa vakit kaybı.
Filme gelince güzel bi filmdi. Bizi yanıltmazsa en iyi film ödülünü alacak gibi.
Sana Arkadaşım ! diyorum bak saygı duyuyorum herşeye rağmen. Ama senin bana karşı devamlı Saldırı Modunda oluşun gerçekten çok İlginç. Ne yaptım sana ben @knotaqram34 ? Birşey varsa paylaş,ve bu olayı çözelim,bitsin,gitsin. Kimseyle sorunlu olmak istemiyorum,zira seninle de,o yüzden biraz yapıcı ol.
Konuya gelirsek ; Bikere Sen beni anlamamışsın ki orada. Hata da ordan geliyo zaten. Çünkü Peşin Hükümlüydün ve bodozlama daldın.
Şimdi o arkadaşın mesajını aynen aktarıyorum.
quote:
Boldladığım yere dikkat et. Ne diyor arkadaş orada ? Açıklayayım hemen. Diyor ki arkadaş ; "Bu Forumda Muhteşemdir,mutlaka izleyin denilen bütün filmleri izledim,ama hepsi zaman kaybından başka birşey değildi"
Ben de buna istinaden yazdım. Nasıl yani dedim ? Yani olay senin anladığın gibi Hint Filmi meselesi değildi.
Adamlar bütün ödülleri götürmüş.En yakın zamanda indirip izlemek lazım
Arkadaşlar alıntı yapmadan cevap vereyim. Ben duygusal filmleri sevmiyorm arada bir tane kaliteli film çıkar onu izlerim. Arkadaşa benim yorumumda bir yeri karalamış bende diyorum ki bu forumda bazı arkadaşlar film tavsiyeleri veriyor, cevap yazmsadmda takip ediyorum ama izlediğim filmlerde çok hayal kırıklıkları yaşadım diyebilirim. Bu filmide sevmiyorum yani bana itici geliyor, buraya yorum yazanların çoğu duygusal filmlerden hoşlanan insanlar ben onlara dinleyipte bu filmi izlemem. Çok sevseydim Kenan Işıkla 500 bin tlyi izlerim. Bazılarıda diyor ki Hint filmi değil oynayan aktörler zaten itici geliyor bana, çok beğenilen bir filme ben böyle aktör koymaktansa bu işlerde efsane olmuş insanları oynatırdım. Bu benim düşüncem katılırsınız katılmazsınız ancak şunu diyorum yine bana oyuncunun filmi alıp götürmesini isterim, muhteşem bir oyunculuk beklerim ha buradan gördüğüm kadarıyla daha afişi bile saçma olan bir filmin karakterleri o duyguyu nasıl yaşatacaklar ki bana. Sen örnek ver diyorsanız buyrun, Gran Torino Clint Eastwood filmi resmen oyunculuğyla alıp götürüyor. Birçok arkadaşın ısrarı üzerinede Benjamin Button'u izledim tama güzel film olabilir ama ikinci kez izlettirmez film oynanan oyuncular beni büyülemeleri lazım filmide aynen böyle izlemem lazım.
filmde ne ararsan var. harikaydı bana göre film sayesinde hindistana yolculuk yapmış kadar oldum. ordaki sefaleti yeraltı dünyasını vs. göstermişler. birde ilk defa bir amerikan filmde müslümanların mazlum, ezilen kısım olarak gösterildiğini görüyorum o konuda da objektif yaklaşmış yönetmen. kesinlikle ölmeden önce izleyin
Sinema'da izlemek farz oldu. Benjamin Button'a gitmedim. Buna gideceğim.