Şimdi Ara

slm en ucuz saat nereden alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar güsel bi saat almak istiyorum ama bütcem baya kısıtlı o yüzden casio düşünüyorum en ucuz nereden alınır bilen var mı amerika ve dubai fiyatlarını bulabiliceğim bi yer bilen v.s teşekkürler

• sirkeci ve eminönündeki işportacılara bak ya da galata köprüsü üzerindeki zencilere
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

sirkeci ve eminönündeki işportacılara bak ya da galata köprüsü üzerindeki zencilere

5 ytl alayı:D
  • çal bence hem az olan paran da cebine kalır nasıl fikir
  • 1 milyoncu.
  • Kaçakçılar Almıştım Tommy saat.10 tlye hemde Kavgada düşürdük gitti sonra saat
  • Sakın o işportalardan alma, 5 lira vereceğine 15 lira ver, git casio bayii var doğubank'ın girişinin orada, oradan al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alisverissaati.com diye bi mağaza var eminönünde ordan bak.siteleride var
  • cuma pazarındaki mülteci zencilerden alırsın (sâât âl güzêl âl) sloganlarıda bu (üzerinde ^ olan harfleri baya bi ince ses tonuyla söylüyolar)
  • Casio F-91W Tecrübeyle sabittir.
  • hizlial da sit4de reklamı olan saat var,50 tl ,guzel kullanışlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Self Control

Casio F-91W Tecrübeyle sabittir.

asker saati
  • arkadaşlar ilginize teşekkürler dar dedim bütçe ama o kadar değil:D yani öyle lükse kaçan 250-300tl lik saatleri alamam daha çok üç düğmesi olan istiyorum şu metaller var ya aslında ef 514 d hoşuma gitti gerçi onda tek düğme var ama sizce karizmatik midir bu arada analog isityorum anlicaanız gibi tekrar teşekkürler
  • 3ytllik amele saatleri var en ucuzlar bunlar ve 375 ytllik saate kadar gider
  • En ucuz saat arıyorsan
    www.saatlerce.com u dene
    Üstelik 15 TL de hediye çeki veriyor. Sadece üye olman yeterli
  • Eminönü civarına bakabilirsin bizim web adresimize de bakabilirsin kendi ithal ettiğimiz ürünleri neredeyse toptan fiyatına satıyoruz.

www.guvencsaat.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.