Bildirim
slm en ucuz saat nereden alınır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sirkeci ve eminönündeki işportacılara bak ya da galata köprüsü üzerindeki zencilere -
quote:
Orjinalden alıntı: kentaur
sirkeci ve eminönündeki işportacılara bak ya da galata köprüsü üzerindeki zencilere
5 ytl alayı:D -
çal bence hem az olan paran da cebine kalır nasıl fikir -
1 milyoncu. -
Kaçakçılar Almıştım Tommy saat.10 tlye hemde
Kavgada düşürdük gitti sonra saat
-
Sakın o işportalardan alma, 5 lira vereceğine 15 lira ver, git casio bayii var doğubank'ın girişinin orada, oradan al. -
alisverissaati.com diye bi mağaza var eminönünde ordan bak.siteleride var -
cuma pazarındaki mülteci zencilerden alırsın (sâât âl güzêl âl) sloganlarıda bu (üzerinde ^ olan harfleri baya bi ince ses tonuyla söylüyolar) -
Casio F-91W Tecrübeyle sabittir. -
hizlial da sit4de reklamı olan saat var,50 tl ,guzel kullanışlı -
quote:
Orjinalden alıntı: Self Control
Casio F-91W Tecrübeyle sabittir.
asker saati -
arkadaşlar ilginize teşekkürler dar dedim bütçe ama o kadar değil:D yani öyle lükse kaçan 250-300tl lik saatleri alamam daha çok üç düğmesi olan istiyorum şu metaller var ya aslında ef 514 d hoşuma gitti gerçi onda tek düğme var ama sizce karizmatik midir bu arada analog isityorum anlicaanız gibi tekrar teşekkürler -
3ytllik amele saatleri var en ucuzlar bunlar ve 375 ytllik saate kadar gider -
En ucuz saat arıyorsan
www.saatlerce.com u dene
Üstelik 15 TL de hediye çeki veriyor. Sadece üye olman yeterli -
Eminönü civarına bakabilirsin bizim web adresimize de bakabilirsin kendi ithal ettiğimiz ürünleri neredeyse toptan fiyatına satıyoruz.
www.guvencsaat.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X