Şimdi Ara

SLEEVE/MİDE AMELİYATI DOSYA KAYDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 184cm boyunda 147kg bir kardeşinizim,haliyle morbid sınıfına girmekteyim. 1 yıl önce ameliyat olmaya karar verdim,Ancak olumsuz durumlar olduğu için işlemlere ara verdim yaklaşık 7-8ay kadar.2gün önce başka bir hastahane doktoruna durumumu anlattım.Bana ''diğer hastahanedeki onaylarını,sonuçlarını getir.Getirdiklerini tekrar burada yapmayız,kalanlardan devam ederiz.''dedi. Ancak eski hastahaneden aldığım kağıtlar taşınırken kayboldu birisi bile yok. Durum hakkında bilgisi olanlar hastahane kurulundan geçmeden ameliyat olunamayacağını bilir. Hah o işte o onay kağıtlarını ve sonuçları kaybettim.Bu kağıtları edinme şansımız var mı tekrardan acaba ? araştırmam kadarıyla bilgi işlemde tutulabiliyormuş. Tekrar aynı tahlilleri yaptırmak gerçekten istemiyorum çünkü 6-7 ay kadar zaman alıyor bu işlemler devlet hastahanelerinde.Bu kadar vaktim yok. Kimileri özelde yaptır diyor ama o da 10milyar aşağıda değil..
    TEŞEKKÜRLER

• Eski hastanenin kaydında vardır. Oranın danışmasına git yönlendirirler. Muhtemelen arşivdeki dosyandan ya da elektronik kayıt varsa sunucudan çıkar
  • Geç bir cevap olacak ama çok teşekkür ediyorum.. Kayıt dosyaları 20yıla kadar saklanıyormuş ancak yatış olmadığında bu süre 10yıla düşüyormuş. Hastaneye gidip direkt arşivden ancak o hastaneden yatışınız ve taburcu olmanız halinde evrak verebiliyorlarmış aksi takdirde alamıyoruz. Ancak çok daha basit bir yolu var. Hangi bölüme gidersek gidelim (acil, endokrinoloji,dahiliye vs) girisimizin oldugu bölüme yani işlem yaptırdığımız bölümün sekreterine gidip direkt olarak bütün yapılan işlemleri ,doktor onay ve yorumlarını,sonuçları alabiliyoruz. Bu bizim yasal hakkımız. Ben bayağı uğraştım. Merak edip yolu bu konuya gelecek olanı bilgilendirmiş olalım .. minnettarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.