Şimdi Ara

Sleep Time:Güne zinde başlayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://itunes.apple.com/tr/app/sleep-time+-alarm-clock-sleep/id498360026?l=tr&mt=8

Güne zinde başlamanızı sağlıyormuş.Deneyen var mı arkadaşlar?

Sanırım eğim ölçer yardımı ile hareketlerinizi takip ediyor.Ona göre uykunuzun en zayıf olduğu an sizi uyandırıyor.(30 dakikalık zaman diliminde)

• androide yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu gece deneyecegim bakalım
  • ismiyle ne kadar tezat bir uygulama böyle uyku zamanı güne zinde başlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

ben bu gece deneyecegim bakalım

Bende deneyeceğim bu gece

• ipad'de olurmu acaba

ipad uyumluluğu varmış hemen bu gece deniyorum zaten sabahları çok zor kalkan biriyim beni etkilerse yazarım

edit: nick konu uyumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 4 Ekim 2012; 19:21:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu uygulamanın tam olarak amacı ne acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainKnight -- 4 Ekim 2012; 19:23:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

ipad'de olurmu acaba

ipad uyumluluğu varmış hemen bu gece deniyorum zaten sabahları çok zor kalkan biriyim beni etkilerse yazarım

edit: nick konu uyumu

"He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight"

• İndirdim bu gece deniycem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrotoxin

Sleep Cycle varken bu programın tek avantajı bedava olmasıdır sanırım.
    http://itunes.apple.com/tr/app/sleep-cycle-alarm-clock/id320606217?l=tr&mt=8
    http://beta.eksisozluk.com/sleep-cycle-alarm-clock--2306222

Hangini denesem bilemedim.Şarja takmasam olmaz mı?Priz uzakta biraz

• Sleep Cycle dene tabi ki Pil %50 nin üzerindeyse şarja takmak zorunda değilsin. Çokta bir pil kullanımı yok.
  • quote:

Sleep Cycle dene tabi ki Pil %50 nin üzerindeyse şarja takmak zorunda değilsin. Çokta bir pil kullanımı yok.

%100 yapayım öyle kullanayım.Şimdi deneme amaçlı herşeyi kapadım bir tek o açık.Bakalım 20 dakikada ne kadar pil harcayacak.Sleep Cycle indirdim bu arada.Aldım daha doğrusu.iOS 6'ya geçtik servetimiz eriyor
  • Kullanırken en iyisi uçak moduna almak. Gereksiz radyasyondanda korunmuş olursun hem
  • quote:

Kullanırken en iyisi uçak moduna almak. Gereksiz radyasyondanda korunmuş olursun hem

Evet öyle yaptım zaten
    Bu arada ben her gece rüya görür ve bu olayı çok severim.Tam rüyanın ortasında beni kaldırırsa telefonu aldığım gibi fırlatırım camdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 4 Ekim 2012; 21:26:35 >
  • 20 dakikada %5 şarjı emdi.Uyku modunda herşey kapalı
  • Pardon bunu nasıl kullanıcaz şimdi ipad var masanın üzerinde duruyor eğim ölçer derken yani ipadlemi uyuycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 4 Ekim 2012; 22:05:58 >
  • sleep cycle kullanıyorum yaklaşık 7 aydan beri.Zaten sabahları hep kolay kalkan bir insan olduğum için uyandırması için birşey diyemiyeceğim ama grafikleri çok mükemmel.Haftalık ,günlük uyku kalitesi,yatakta kalma zamanı,gecelik uykunuzun periodları gibi çok güzel bilgiler veriyor.Birde uykunuzu etkileyen farktörlere bakabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Pardon bunu nasıl kullanıcaz şimdi ipad var masanın üzerinde duruyor eğim ölçer derken yani ipadlemi uyuycam

http://itunes.apple.com/tr/app/sleep-cycle-alarm-clock/id320606217?l=tr&mt=8

Ben bunu satın aldım.Deneyeceğim.Bunda Test Mode falan var kafama daha çok yattı sanki.Bir inceleyin derim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.