Şimdi Ara

ŞL spikeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum herkesin zevki farklı ama ben artık maçları Ercan Taner abimizin anlatmasını istemiyorum.Galatasaray şampiyonlar ligi finali yapsa bile uyuyakalırım o derece.Emre Tilev Sabri Uganla birlikte Türkiye'nin en iyi spikeri özellikle Avrupa maçlarında coşkulu olduğu kadar da yaratıcı bir anlatımı var keşke milli takım dahil tüm maçları bu ikili anlatsa Ercan Taner yaşlandı ve çok durağan Ertem Şener de belki ilginç benzetmeleri olsa da çok yaratıcı değil diğer Melih Şendil falan hepsi hikaye

Emre Tilev'in anlattığı maç.http://www.youtube.com/watch?v=uFdmCZfKrtY 2:29 da Galatasaraylı olmama rağmen o coşku ile FB'li 2 kuzenimle beraber evi yıkmıştık.Galatasaray maçlarında da bu heyecanı almak istiyorum sadece.

• Kuzenlerinle iyi cosmalar evlad.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üzüldük kardeş biz final oynarken siz maç izlememeniz hayal kırıklığı yarattı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce ; Martin Tyler

Türkçe ; 1-Ercan Taner 2-Murat Kosova

Vazgeçmem. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: legoragandi

İngilizce ; Martin Tyler

Vazgeçmem. . .

• Sabri Ugan.

şamp ligi denince her zaman aklıma ilk gelen.
  • quote:

İngilizce ; Martin Tyler

Vazgeçmem. . .

Murat Kosova mükemmel anlatıyor valla sırf onun için saçma maçlar bile izlediğim oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UEFA Haftanın Futbolcusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gösterdiğin videoda hiç de söylediğin gibi verememiş bence coşkuyu golde. Daha çok taraftarların sesinden etkilenmişsinizdir siz çünkü duyulmuyor bile spikerin sesi. Ercan Taner candır
  • Ben spiker sesini kısıyorum.
  • ertem şeneri çok severdim ama beyaz tv programından sonra suankı kılığı en nefret ettiğim adam tiplerinden.. tam bir yalaka tip olmuş.
  • quote:

İngilizce ; Martin Tyler

Vazgeçmem. . .

Fifa alma sebebi
  • Öyle sen isteyince değişmez spiker.Maçlarını anlatanların hepsi zaten o kanala bağlı kuruluşta çalışan kişiler. Yani maçlar hangi kanaldaysa , o kanalda çalışan spikerler anlatır.

Ercan Taner - NTVSPOR (star tv ile aynı şirkete ait)
    Sabri Ugan - Atv (a haber)
    Emre Tilev - (Kanal D)

Ercan Taner'de de bir sorun falan yok. Gayet güzel anlatıyor.
  • Çare Murat Kosova abi, harbi çok yakışıyor şampiyonlar ligi maçlarına. Tugay… Tugay… Söktü topu. Hagi.. Hagi.. Hagi vuruyor ve goooll. Gooooooooooooooooooooooooool… Gooooooooooooooooooooooooooool… Gooooooooooooooool… Çok bekledik bu golü çok bekledik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Çare Murat Kosova abi, harbi çok yakışıyor şampiyonlar ligi maçlarına. Tugay… Tugay… Söktü topu. Hagi.. Hagi.. Hagi vuruyor ve goooll. Gooooooooooooooooooooooooool… Gooooooooooooooooooooooooooool… Gooooooooooooooool… Çok bekledik bu golü çok bekledik

Sabri Ugan pardon beyler, hatlar karıştı üstteki yorumu okuyunca
  • - İşte bu, işte bu, işte bu Hakan Şükür, Hakan Şükür, Hakan Şükür..
    - Goooool, gooooool, hiç farketmez; Alman, İtalyan, İspanyol, hiçbirisi farketmez. Harikasın Hakan Şükür harika..
    - Haydi Hagi, hadi koçum, hadi aslanım, hadi koçum. Hagi topun başında, Hagi, Hagi, goooooooolll..

--- Pas yerden, Hagi nefis döndü yine, Hakan kaçtı, Hakan'a iyi bir pas, Hakan Şükür, açı biraz dar ama, Hakan gitti, Hakan sıyrılacak, Hakan bir çalım daha, Hakan çerçeveyi gördü, Hakan vurd'gooooooolll, gooooooollll, gol gol goooooll.. Kim attı, kral attı. Hem de Leeds'de, Elland Road'da..İngiltere'de kralın imzası bu..

Ve daha nicesi.... Ercan Taner başkadır. Candır..
  • Murat Kosova diyen var Bir gidin işinize ya, adamın her anlattığı maçta mağlup olduk veya puan kaybettik, ruhsuz bir şekilde anlatıyor. Sadece basketbolda çok başarılı, mümkünse futbola geçmesin.

Ercan Taner de gayet iyi anlatan biri.
  • Emre Tilev favorim.Cok icten anlatiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'ım gole bak.Yok böyle bir gol
  • ALLAHIM GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.