Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum yine bu sezonda Şampiyonlar ligi gruplarına katılmak için ön eleme oynayacağız ama ön elemede rakiplerimiz kimler hakkımda bir bilgim yok bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşım yapabilirler bizde öğrenmiş oluruz rakiplerimizin kimler olduğunu

• ilk ön elemede nordsjaelland

play off ta psv gelecek bremin
  • http://en.wikipedia.org...round#Qualifying_rounds

CL ön elemelerinde iki farklı yol/rota var; Şampiyonlar ve Şampiyon Olmayanlar (ligi 2. 3. 4. sırada bitiren takımlar). Bu sistemde Ön eleme oynayan şampiyon takımlar kendi aralarında, diğeri de kedi aralarında ön eleme maçları oynuyor. UEFA bu şekilde, zayıf ülkelerin şampiyonlarının da gruplara kalabilmelerini garanti etmiş oluyor, aksi halde bu ülkelerin takımları üst sıralardaki ülke takımlarına elenip giderlerdi. Fenerbahçe'nin çok zayıf ülke takımları ile oynamamasının sebebi budur.

3. Ön Eleme Turunda: Fenerbahçe ile birlikte Zenit (Rusya), Eindhoven (Hollanda), Metalist Kharkiv (Ukrayna), Zulte-Waregem (Belçika), Nordsjælland (Danimarka), İsviçre, Avusturya ve Fransa takımları ile eşleşecek. Bu turda seri başı olabilmek için sıralamada 10 takım arasında ilk 5'e girmek gerekli. Fenerbahçe sıralamada bu takımların çoğunun üstünde olduğu için bu turda seri başı olacak ve nispeten zayıf takımlarla karşılaşacak.

4. Ön Eleme Turunda, Arsenal (İngiltere), Schalke (Almanya), Milan (İtalya), Paços de Ferreira (Portekiz), İspanya (Real Sociedad) ve 3. Ön Elemeden gelecek 5 takım oynayacak. Benzer şekilde bu turda da, sıralamada ilk 5 takım arasında yer alabilmeli. Arsenal, Schalke ve Milan sıralamada Fenerbahçe'nin üzerinde. 3. Ön Elemeden gelebilecek Zenit, Eindhoven, Metalist Kharkiv ve Lyon (muhtemelen Fransa'dan Lyon gelecek) takımları da Fenerbahçe'nin üzerinde. 4. Ön Eleme turunda seri başı olabilmesi için bu takımlardan en az 3 tanesi geçmesi gerekiyor. UEFA henüz listeyi güncellemedi, Fenerbahçe bir ihtimal sıralamada Metalist Kharkiv'i geçebilir. Bunun dışında, Fransa'da henüz 1'er maç daha oynanacak; az da olsa Lyon'un alt sıraya inme olasılığı var. Bu durumda, Saint Etienne ya da Lille gelecek ki, Fenerbahçe bu takımların üzerinde. Bunların dışında, lehimize olabilecek bir durumda Fenerbahçe'nin üzerindeki Zenit, Eindhoven, Metalist Kharkiv ve Lyon takımların 3. Ön Elemede elenmeleri ve yerlerine daha alt sıralardaki takımların gelmesi.

Görüldüğü gibi, Fenerbahçe'nin seri başı olması zor görünüyor. Ben olsam, 4. Ön Eleme'den çok 3. Ön Elemeyi düşünürdüm. Fenerbahçe'nin 3. Ön Elemeyi geçip UEFA Avrupa Ligini garantilemesi gerekli. Gelecek yıl, UEFA'da oynayamazsa bu yıl kazanılan puanlar heba olacak. Acaba kulüp bunun farkın da mı?

UEFA Avrupa kupasını önemsiz olarak gören kulüplerimizin her sene en az bir çeyrek final yapması gerekli. Şampiyonlar ligi puan toplamak açısından daha avantajlı, ancak bir o kadar da riskli, gruplarda kötü bir kura çekerseniz her şey bitebilir. Ama Avrupa Ligi öyle değil, işi biraz sıkı tutarsan çeyrek final çok zor değil. Sıralamada Benfica'nın nerede olduğunu görürseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

• kendim çektim koydum

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu

bu da linki
    https://en.wikipedia.org/wiki/2013–14_UEFA_Champions_League
  • http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedcl2013.html
    "3rd Qualifying Round for Non-Champions (10 teams)" buraya bakın.

Sezonu bitirmeyen 1-2 lig kaldı 1 hafta sonra kesin muhtemel rakiplerimiz belli olacak. Bu arada ilk ön eleme turunda seri başı olamama ihtimalimiz de var maalesef. Lyon son hafta kazanırsa garantiliyor ve seri başı olacak son takım ya Fenerbahçe olacak ya da İsviçre'den. Yani düşük de olsa böyle bir ihtimal var. İnşallah seri başı olarak gireriz bu kuraya.

Sonraki play-off turunda ise hiçbir şekilde seri başı olma şansımız yok. Schalke, Milan turu geçerse Lyon gibi takımlar bekliyor. Çok çok çok zor olacak gruplara kalmak bakalım başarabilecek miyiz?

• bize bu ön elemeler hiç uğurlu gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

bize bu ön elemeler hiç uğurlu gelmiyor

Stoch gibi bir yeteneğin kulübede olduğu, Krasicinde kazanılamadığı bir takıma hiçbir şey iyi gelmez.Ve ne yazıkki yeteneklerimizin sönmesi beni üzüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Stoch gibi bir yeteneğin kulübede olduğu, Krasicinde kazanılamadığı bir takıma hiçbir şey iyi gelmez.Ve ne yazıkki yeteneklerimizin sönmesi beni üzüyor

Orası öyle de, benim demek istediğim, ön elemelerin bize uğursuz gelmesi. uefada yarı finale çıkabiliyoruz, CL de çeyrek finale de çıktık. ama ön elemede çok enteresan bir şanssızlığımız var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Orası öyle de, benim demek istediğim, ön elemelerin bize uğursuz gelmesi. uefada yarı finale çıkabiliyoruz, CL de çeyrek finale de çıktık. ama ön elemede çok enteresan bir şanssızlığımız var.

Paralar hooop Cimboma.Biz elenirsek.20 milyon euro

• o tablodaki yunan takımlarını çıkarın lisansları verilmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedcl2013.html
    "3rd Qualifying Round for Non-Champions (10 teams)" buraya bakın.

Sezonu bitirmeyen 1-2 lig kaldı 1 hafta sonra kesin muhtemel rakiplerimiz belli olacak. Bu arada ilk ön eleme turunda seri başı olamama ihtimalimiz de var maalesef. Lyon son hafta kazanırsa garantiliyor ve seri başı olacak son takım ya Fenerbahçe olacak ya da İsviçre'den. Yani düşük de olsa böyle bir ihtimal var. İnşallah seri başı olarak gireriz bu kuraya.

Sonraki play-off turunda ise hiçbir şekilde seri başı olma şansımız yok. Schalke, Milan turu geçerse Lyon gibi takımlar bekliyor. Çok çok çok zor olacak gruplara kalmak bakalım başarabilecek miyiz?

Basel 6 puan önde, %99 İsviçre'nin ikincisi Grasshopper gelecek kuraya. Fenerbahçe Grasshopper'ın üstünde, bu sebeple ilk ön elemede seri başı olmamız garanti gibi.

• Maddiyat icin sl , rezil olmamak ve ilerlemek icin uefa tercih ediyorum.aykutla sl de ipe dizerler bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk ön elemeyi geçeceğimizi düşünüyorum ama ikincisi gerçekten zor
  • Çok baba takımlar var ya bu sene bu ne böyle
  • fenerde aykut varken cl'den umudum yok, ama galatasaray'dan ümitliyim cl'de
  • görüdüğüm en önemli konu şu fener forumunda. eğer cl ye gidilemezse bu harcanan paralar problem oluşturabilir. fenerin kesinlikle gruplara kalması lazım. aksi halde para bize gelecek. ki bu bizi üzmez.

ancak ülke puanı açısından da mutlaka ilerlemesi gerekiyor. ancak durum pek iç açıcı değil milan da gelebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.