Şimdi Ara

ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN BU ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİNİ NERDE BULABİLİRM?????????[simage][/simage]

• kazaadan falan champions league music diye arat bulursun
  • Dostum senin bahsettiğin müzik QUEEN grubunun We are the champions adlı parçasıdır.
    Rahmetli Freddy Mercury'nin grubudur.
    İnternetten mp3 ünü indir ama bence sadece bu şarkıları ile yetinme grubun hemen hemen bütün şarkıları harikadır.
  • o değil be abi...
  • yogh artık queen miş bende şarkı war msn den yollayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 4 Kasım 2004, 12:52:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinsi_penguen

Dostum senin bahsettiğin müzik QUEEN grubunun We are the champions adlı parçasıdır.
    Rahmetli Freddy Mercury'nin grubudur.
    İnternetten mp3 ünü indir ama bence sadece bu şarkıları ile yetinme grubun hemen hemen bütün şarkıları harikadır.

alakasi yok bea
  • sinsi_penguen Kardeş şarkıyı mı dinlemedin şampiyonlar ligi maçı mı izlemedin? Neyse bu kadar fırça yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu maçların arasında çıkan şarkımı??
    Abi çok uyuz şarkı yaf....
  • champioooooonee champioooooneeeee ooooooooo ooooooo ohhhhhooooooo

bu şarkı işte bende adı da yazıyor ama evde aklımda değil şimdi..........istanbuldan olana gelip benden alabilir.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaCe_Of_FeAr

Şu maçların arasında çıkan şarkımı??
    Abi çok uyuz şarkı yaf....

yok be abi okadarda kotu degıl
  • bende michelin reklamında çalan müziği arıyorum sonda lastikleri uğurlarken slow bir parca calıyor ya sarkıyı önceden biliyorum ama ismini bilmiyorum o yüzdende indiremiyorum
  • ligue des champions parçanın tam adı bu

bu şampiyonlar ligi maçlarında çalan orjinal şarkıdır kazaa da bulabilirsiniz bende bu parça var ve güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.