Şimdi Ara

ŞL Finalinin Hakemi Belli Oldu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 Mayıs Cumartesi günü Wembley Stadı’nda oynanacak olan Borussia Dortmund – Bayern Münih karşılaşmasının hakemi açıklandı.

İki Alman takımın mücadelesini İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek.

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ile birlikte finali yönetmesi için iki önemli adaydan biri olan Rizzoli bu sezon Devler Ligi’nde 4 karşılaşmada düdük çaldı.

İtalyan düdük, Galatasaray’ın Braga’yı 2-1 yendiği karşılaşmada da görev almıştı.

UEFA Hakem Komitesi’nin Manchester United-Real Madrid maçındaki hataları ve Süper Lig’de son dönemdeki kötü yönetimi nedeniyle Cüneyt Çakır’a dev finali vermedikleri öğrenildi.

NICOLA RIZZOLI’NİN KÜNYESİ

Doğum tarihi: 5 Ekim 1971
    Uluslararası ilk maçı: 2007
    Doğum yeri: Bologna
    Ülke: İtalyan
    Konuştuğu diller: İtalyanca

• Adam Bank Asya dışında maç yönetmedi ki Finali versinler.
  • Burada birisi atip tutuyordu Cuneyte final verecekler diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim maçta harcadı resmen son 3 maçtır aynı şeyleri yapıyo. İyi olmuş inşallah bi daha hiç maç yönetemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Burada birisi atip tutuyordu Cuneyte final verecekler diye

O kişi ben değildim de yine de söyleyeyim. Tffde fifa kokartlı hakem tanıdıklarım var ve onlar aldıkları bilgilere göre %90 cüneyt çakır yönetecek diyordu. Ama büyük ihtimalle derbideki yönetim sonrası maçı başkasına verdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derbi sonrası vazgeçmişler

• Derbide yaptığı fiyaskolar etkilemişmidir bilemem ama en iyisi olmuş umarım bidaha maç felan alamaz 2 faul golünü göremeyecek kadar rahatsızsa şampiyonlar ligi kaç gömlek fazla gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi olmus daha da yonetemez umarim.

• beter olsun. haketmiyordu zaten.
  • Eee, sen her pozisyona ' faul yok, devam ' çekersen gün gelir birileri de sana başka bir şey çeker.

ŞL Finalinin Hakemi Belli Oldu !!
  • bu beter olsuncu zihniyet bizi çok iyi yansıtıyor. ondan sonra diyorlar ki bizden niye böyle böyle adamlar çıkmıyor. adam da insan hata yapabilir. rizzolinin berbat yönettiği maçlar yok mu? ben hatalarda kötü niyet olduğuna inanmıyorum. adam cl finali öncesi kötü maç yönetmeyi niye istesin? türk futbolu için güzel bir olay olurdu seçilseydi ama malesef olmamış.

inşallah bir dahakine cüneyt çakır, başarılı olursun inşallah.
  • Dany'e yapılan faulü es geçtikleri içinde olabilir
  • Saçma sapan golleri sayarsa olacağı buydu.
  • quote:

İtalyan düdük

• valla çok mutlu oldum sanki ben yönetiyormuşum gibi.

bu adam dışarda maç yönetiyoda noluyo. ingilizler gördüğü an öldürmek istiyor bu hıyarı :D
  • öyle hakeme yüksek not verince tüm işler halledilmiyormuş demek .
  • "Beter olsun, inş bidaha alamaz maç falan" diyenleri anlamıyorum doğrusu. Öyle yada böyle, iyi ya da kötü, yükselen bir değerimizdir. Avrupa da bizi temsil etmiş-edecektir. Umarım zamanla daha da olgunlaşır oturur hakemliği, daha iyi olur ve nice finallerde düdük çalar. İyi hakem kolay yetişmiyor arkadaşlar. Hemen karalama kampanyasına girmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

"Beter olsun, inş bidaha alamaz maç falan" diyenleri anlamıyorum doğrusu. Öyle yada böyle, iyi ya da kötü, yükselen bir değerimizdir. Avrupa da bizi temsil etmiş-edecektir. Umarım zamanla daha da olgunlaşır oturur hakemliği, daha iyi olur ve nice finallerde düdük çalar. İyi hakem kolay yetişmiyor arkadaşlar. Hemen karalama kampanyasına girmeyin.

çekemiyorlar hocam çekemiyorlar
  • emre yanında küfür ederken sus pus kalmasaymış iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

"Beter olsun, inş bidaha alamaz maç falan" diyenleri anlamıyorum doğrusu. Öyle yada böyle, iyi ya da kötü, yükselen bir değerimizdir. Avrupa da bizi temsil etmiş-edecektir. Umarım zamanla daha da olgunlaşır oturur hakemliği, daha iyi olur ve nice finallerde düdük çalar. İyi hakem kolay yetişmiyor arkadaşlar. Hemen karalama kampanyasına girmeyin.

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.