Şimdi Ara

Skyrim da büyücü olmak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görev yaparken yaratıklar teke alıyor yemin ediyorum ya. büyücü robe giymesem mana yavaş artıyor. siz napıyorsunuz tek yememek için?

• Ben agir zirh giyindim, surekli kaciyordum yanima yaklasmiyordu hani.Bide cagri buyusu yap o zman yenersin
    Veya yanina birini al :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vampire Royal Armor+Marokei(Nakhriin gibi bi maske de iyi oluyordu)+Ek olarak yüzük,kolye ve tacı da magicka verenlerden takarsan magicka bir nevi bitmiyor.Bence en aşırı armordan çok magic-warrior karışık kasma.
  • alteration büyüleri al oakflesh,stoneflesh felan bunlar +50,100 gibi armorlar verir ve alterationda mage armor(büyücü zırhı) denen bir yetenek var.Yeteneğin aktif olması için hiç zırh giymemen lazım eldiven kask bot hiçbirşey.Bunun 3 seviyesi var alabildiğin kadar al söylediğim büyülerin verdiği zırh değerini 2.5 katına çıkarıyor.En iyi seçenek bu bence büyücüler için.Örneğin stoneflesh büyüsü bu perk ile 250 felan zırh veriyor..Ayrıca büyü ile yanına yaratıklar çağırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hegomanya48

Görev yaparken yaratıklar teke alıyor yemin ediyorum ya. büyücü robe giymesem mana yavaş artıyor. siz napıyorsunuz tek yememek için?

öyle girersen normal büyücüysen bile armor lazım öncelikle bi yaratık çıkar aggroyu üstünde tutacak en kötü görev yapıp sanguine rose al deadra çok iş görüyor, 2. olarakda alteration dual cast yapıp bi skill vardı hiç armorun yoksa alteration skilleri x2-3 falan yapıyor bu şekilde çok rahat max armora ulaşırsın tek atmazlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.