Şimdi Ara

Skyrim,BF3 vs EKRAN KARTINI GÖRMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 hafta önce ttnet kampanyasından HP Pavillion G6 2277et aldım. Bilgisayarda 2 ekran kartı var.İntel hd graphics ve Amd Radeon 7670m. Crysis 2,3 de sorun yaşamıyorum ama BF3,HMA,Skyrim oyunlarına ne yaptıysam 7670m yi gördüremedim.Dolayısıyla oyunlar hd graphics 400 le açılıyor ve low settings. DX 11 kuruldu. Catalyst güncel. Yardım edin lütfen. İnternette bios dan ''dynamic graphics'' i ''fixed graphics'' yap yazdığını gördüm. Ama bios da öyle bir ayar yok.

Orijinalden alıntı: Honanım Daber

Yaklaşık 3 hafta önce ttnet kampanyasından HP Pavillion G6 2277et aldım. Bilgisayarda 2 ekran kartı var.İntel hd graphics ve Amd Radeon 7670m. Crysis 2,3 de sorun yaşamıyorum ama BF3,HMA,Skyrim oyunlarına ne yaptıysam 7670m yi gördüremedim.Dolayısıyla oyunlar hd graphics 400 le açılıyor ve low settings. DX 11 kuruldu. Catalyst güncel. Yardım edin lütfen. İnternette bios dan ''dynamic graphics'' i ''fixed graphics'' yap yazdığını gördüm. Ama bios da öyle bir ayar yok.

Şu konuyu bir inceler misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_75329430/f_//tm.htm

Ayrıca CCC'den manuel olarak uygulama atamayı denediniz mi? Veya kısayola sağ tıklayıp ekran kartı ile çalıştırmayı?

• quote:

Orijinalden alıntı: PostMortem

quote:

Yaklaşık 3 hafta önce ttnet kampanyasından HP Pavillion G6 2277et aldım. Bilgisayarda 2 ekran kartı var.İntel hd graphics ve Amd Radeon 7670m. Crysis 2,3 de sorun yaşamıyorum ama BF3,HMA,Skyrim oyunlarına ne yaptıysam 7670m yi gördüremedim.Dolayısıyla oyunlar hd graphics 400 le açılıyor ve low settings. DX 11 kuruldu. Catalyst güncel. Yardım edin lütfen. İnternette bios dan ''dynamic graphics'' i ''fixed graphics'' yap yazdığını gördüm. Ama bios da öyle bir ayar yok.

Ayrıca CCC'den manuel olarak uygulama atamayı denediniz mi? Veya kısayola sağ tıklayıp ekran kartı ile çalıştırmayı?

Manuel uygulama atadım.yüksek performanslı gpu seçili. Ayrıca hd7670m nin sürücüsü sitedeki en son beta sürücüsünde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PostMortem

quote:

Manuel uygulama atadım.yüksek performanslı gpu seçili. Ayrıca hd7670m nin sürücüsü sitedeki en son beta sürücüsünde.

Oyunların son patchlerini kurun. Olmazsa betadan önceki sürücüyü yükleyip bir deneyin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.