Şimdi Ara

Skyrim Aşırı Kolay!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
4.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, profilimden anlaşılacağı üzeri büyük bir TES fanıyım..

Epey bir zamandır skyrim oynuyorum, yakın zamanda oyuna legendary zorluk seviyesini ekleyen bir patch çıkardılar rekabeti seven oyunculara yönelik ama sadece düşmanların hplerini artırmaya yönelik birşey oyun hala çok kolay...

Bence skyrim'de tek eksik zorluk açısından oyunda bir denge olmaması, oblivion'da bu sorun yoktu itemlerin ne kadar iyi olursa olsun en zor seviyede normal bir city guardı bile seni zorluyor hatta öldürebiliyordu..

Oblivion'un aksine skyrim'de enchanting ve smithing master yapıp itemleri dizdiğin zaman etrafta tanrı gibi dolaşıyorsun, ne alduin, ne miraak hp ni bile azaltamıyor çerez gibi gidiyorlar..

Genelde yeni oyuna başladığım zaman ilk önce smithing ve enchanting geliştirir 100 yapar öyle görevleri yapmaya başlarım hatta çok komik bir karikatür vardır bununla ilgili...

Skyrim Aşırı Kolay!

Ama draugr lar ne kadar training yapsada nafile :D en zor seviyede güle oynaya kesiyorsun, diyeceksinizki hiç uğraşma adept seviyesinde bulduğun itemlerle oyna o zaman iyi güzel ilerliyorsun ama yeri geliyor bir dragon tek nefeste veya bir mage tek büyüde seni alıyor moralin bozuluyor, oyunda denge diye birşey yok..

Uzun lafın kısası sizin görüşlerinizi merak ediyorum ve zorluğu artırıcı kombinasyon önerilerinizi bekliyorum...

Victory or Sovngarde !!!!!!

• Oyunu oynadığımız zorluk seviyesi düşen eşyaları etkiliyor mu?
  • Ben de uzunca bir zaman oynadım, en son Dragonborn dlc'si çıktığında tekrar oynayıp bitirdim. Senin gibi benim de oyunla ilgili en önemli şikayetlerimden biri çok kolay olmasıydı. Hep expert seviyede oynadım ben, master oynasan da farkı yok ama öyle de ufacık bir hayvana fireball atıyorsun, ölmeyince adamın siniri bozuluyor.. Yani saçma bana göre, yoksa master seviyede de gram zorlamıyordu oyun. Legendary'de de durum aynıymış, demek ki düzelmesi gibi bir olasılık yok. Sana önerim benzer yapıda zor bir oyun istersen Dark Souls oyna, Skyrim topraklarında elini kolunu sallaya sallaya gezdiğin günlerini mum gibi ara..
  • @Hasikomen
    Hayır etkilemiyor droplar tamamen level ile alakalı, level ne kadar yüksek olursa düşen itemlerde bir o kadar iyi oluyor.

@Ironhide
    Hocam zaten legendary seviyesinde destruction tamamen kullanışsız, skeever dahi kesilmiyor büyüyle :D oyunda ya çok güçlü oluyorsun ya da çok güçsüz ortası yok malesef. Dark souls hiç oynamadım konsol oyunlarına pek aşina değilim sanırım konsoldan port o oyun, teşekkürler bir bakayım onada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring Fan

@Hasikomen
    Hayır etkilemiyor droplar tamamen level ile alakalı, level ne kadar yüksek olursa düşen itemlerde bir o kadar iyi oluyor.

@Ironhide
    Hocam zaten legendary seviyesinde destruction tamamen kullanışsız, skeever dahi kesilmiyor büyüyle :D oyunda ya çok güçlü oluyorsun ya da çok güçsüz ortası yok malesef. Dark souls hiç oynamadım konsol oyunlarına pek aşina değilim sanırım konsoldan port o oyun, teşekkürler bir bakayım onada.

Kingdoms of Amalur Reckoning Denedinmi İlk Yarım Saat Sıkabilir :)
  • Aynen dediğin gibi, orta zorluk diye birşey yok oyunda. Crafting kullanmadan ilerlemek oldukça zor, işe yarar eşyalar pek bulunmuyor. Crafting kullanınca da, biraz materyal toplayıp aşırı hızlı bir şekilde en üst düzey eşyalara ulaşıyoruz...
    Her ne kadar aksiyon arttırılmış olsa da denge konusunda Oblivion'ın yanından geçemiyor maalesef ve çok kısa sürede sıkıcı oluyor Skyrim.
  • bize lazım olan hem hp si fazla hemde sağlam vuran boss lar. boss lar sağlam olsa oyun sarar çerezleri umursamazsın. herşeyi 100 lvl yapıp gitsende zorlayacak boss olması lazım. sana şöyle 50 tane falan pot içirtecek lan nasıl alıcam ben bunu aşağı diye düşündürecek olsa oyun sıkıcı olmaz.bende aynen smithing ile enchanting i 100 yapmadan çıkmıyordum şehirden. şimdi 72 lvl im kılıcımı iki salladığımda etrafımdaki bütün hayat ölüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben oynarken zorlanıyorum Skyrimi 13 level olmam lazım devler fena yahu. Yada Osiligoathlar x)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

ben oynarken zorlanıyorum Skyrimi 13 level olmam lazım devler fena yahu. Yada Osiligoathlar x)

devlerden suya girerek yada kayaların üzerine çıkarak kaçınabilirsin okla canını yarıya getirmeden altına gireyim deme ayrıca bi tekmeyle 50 metre uçuruyor adamı. benden sana tavsiye düşük seviyede oynarken şehir içinde seviyeni artırabildiğim yeteneklere kas demircilik iksir gibi 25 civarı olduğun zamanda kendini mezarlıklara at güzel seviye atlatıyor ayrıca soul gem doldurmak içinde mükemmel şu draugrlar
  • Deadly Dragons modu vardı onun içinde de Deadly Monsters modu var. Bu iki modu kurun zorlaştığını göreceksiniz Ben Deadly Monsters'in ayarlarından tüm özellikleri %200 yapmıştım Bandit Plunderer beni öldürüyordu o derece
  • oyundaki bir saçma yön ise, ejderhaların çok kolay ölmesi ama devler onlardan çok daha zor. çok saçma bişey bu, ejderha zaten oyunun ana unsuru arkadaş bari zor bir şey yap şunu da keyfimiz yerine gelsin
  • tek sevmedigım yanı çok kolay ejderha öldürmek.

Bir adept mage bile daha zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ejderha hareketleri oyunda çok kısıtlı efsanevi olan bi yaratığın daha seri ve daha fazla hareketi olmalı yere indikten sonra boynunu çevirmekten başka yaptığı bişey yok sanki ejderhaların tek ölümcül yanı nefesleri... pençe ve kuyruk saldırılarıda bi o kadar etkin olmalı. dragonrend i çaktın mı 2 kılıç darbesiyle alıyosun aşağı..
  • Oyun ve mod önerisinde bulunan arkadaşlara teşekkürler, en kısa zamanda deneyeceğim.

Kimse oyuna çamur attığımı düşünmesin aksine hayatımın oyunlarındandır 200 saatten fazla oynamışlığım var.

Oyunda beni fazlasıyla rahatsız eden 2 olaya daha değineceğim;

Birincisi dragonborn olarak oyunda çok pasif kalıyoruz özellikle lord miraak ile kıyasladığımda, solsteim de yaptıklarını, cultistlerini vesaire gördükten sonra onun sadece gölgesi gibi birşeyiz, oyunda kimseden saygı göremiyoruz abuk subuk konuşan npc ler olsun, yaptığımız onca yardımdan sonra bize posta koyan blades ler olsun karakterin hiçbir ağırlığı yok. Oblivion da hatırlarım ana görevi bitirdikten sonra şehre heykelini dikiyorlardı, yoldan geçerken seni gören npcler "all hail champion of cyrodill" deyip saygı duruşuna geçerlerdi, umarım bir sonraki tes oyununda böyle saçmalıklar olmaz.

• quote:

Oyun ve mod önerisinde bulunan arkadaşlara teşekkürler, en kısa zamanda deneyeceğim.

Kimse oyuna çamur attığımı düşünmesin aksine hayatımın oyunlarındandır 200 saatten fazla oynamışlığım var.

Oyunda beni fazlasıyla rahatsız eden 2 olaya daha değineceğim;

Birincisi dragonborn olarak oyunda çok pasif kalıyoruz özellikle lord miraak ile kıyasladığımda, solsteim de yaptıklarını, cultistlerini vesaire gördükten sonra onun sadece gölgesi gibi birşeyiz, oyunda kimseden saygı göremiyoruz abuk subuk konuşan npc ler olsun, yaptığımız onca yardımdan sonra bize posta koyan blades ler olsun karakterin hiçbir ağırlığı yok. Oblivion da hatırlarım ana görevi bitirdikten sonra şehre heykelini dikiyorlardı, yoldan geçerken seni gören npcler "all hail champion of cyrodill" deyip saygı duruşuna geçerlerdi, umarım bir sonraki tes oyununda böyle saçmalıklar olmaz.

inanır mısın daha 2 saat önce riften da guardlardan biri elini kaldırmış all hail my thane tarzı bişey diyordu ama onun dragonborn lukla alakası yok :) şimdiye kadar çoğu quest i bitirdim serenanın karşısında dragon ruhu aldım tık yok arkadaş insan mı hayret eder şaşırım bi hayranlık duyar ya :

• Hocam yazdıklarını okuyunca aklıma şu video geldi nordun korkup gözlerini kaçırması bitiriyor beni

Valla yapmadığım kahramanlık kalmadı oyunda ama hala sweetrollu çalınmış biri modunda takılıyorum ortalarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoring Fan -- 24 Nisan 2013; 0:33:15 >

• hakkaten o göz kaçırma olayı iyiymiş
    "Let me guess, someone stole your sweetroll?" bi guard bana bu dediğinde kafasına geçiriyorum zaten topuzu :D
  • Oyun çıkalı yaklaşık 1.5 yıl oldu, ama diyebilirim ki tek kelimeyle "broken". Yani bahsettiğin dengesizlik hep var ve düzeltilemedi. Oyun aşırı kolay, çok çabuk güçleniyorsunuz. Bunu düzeltmek için HP'lerle oynayabilirsiniz ama o zaman da küt diye ölebiliyorsunuz. Yani basitçe "şunu değiştireyim oyun düzelsin" diyemiyorsunuz.

Bu konuda bazı modlar çıktı "overhaul" denen, 5-6 tane denedim, hiçbirini beğenmedim... Oblivion'da böyle bir sorun yoktu. (Sorun olmamasına rağmen, OOO veya Francesco gibi sağlam overhaul modları da vardı.)
  • Az önce Rollz'~ arkadaşın bahsettiği deadly monsters modunu inceleme fırsatım oldu,

oyuna girince mod ayarları kısmında humanoid, creatures, animals, undead gibi seçenekler var,

herhangi birine girince health, stamina, melee damage vs. gibi özelliklere +% değerler atayabiliyoruz

tüm kısımları +%75 yaptım, armor rating +200 verdim, genel olarak kafama yattı diyebilirim özellikle bandit chief ve giantlarla yaptığım kapışmalar heyecanlıydı restorationa abanarak kesebildim,

sizinde denemenizi tavsiye ederim tabi legendary seviyesinde ve bu modla benzer değerler atayarak yeni karakterle sıfırdan başlayıp smithing ve enchanting fullemek mümkün olurmu bilemiyorum çünkü en az 20 bin gerekiyor onun içinde illa 5-10 dungeon, camp vs. temizlemek lazım.
  • quote:

Hocam yazdıklarını okuyunca aklıma şu video geldi nordun korkup gözlerini kaçırması bitiriyor beni

Valla yapmadığım kahramanlık kalmadı oyunda ama hala sweetrollu çalınmış biri modunda takılıyorum ortalarda..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.