Şimdi Ara

Skype torrent çalışıyor ama sitelere giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayar internete bağlı durumda skypedan yazışabiliyorum torrent tam gaz downloada devam ediyor fakat tarayıcıyı açıyorum hiçbir siteye giremiyorum, bazen düzelir gibi oluyor siteler açılıyor sonra tekrar bozuluyor neye göre düzelip düzelmediğini anlayamadım aynı ağa bağladığım laptopta da aynı sorun var fakat aynı ağda olan başka bir pc de bu sorun yok. Yani modemde bir sorun yok.



  • İnternete bağlı bilgisayarlarda torrent kapalı iken denediniz mi?
  • Şuanda torrent açık ve interneti kullanabiliyorum. Bu yüzden torrentten kaynaklandığını düşünmüyorum, tek pcde olsa format dahil bir çok yol denerdim ama iki pc de olmasına bir anlam veremiyorum ve aynı ağda aynı sorunu bir tek benim yaşamama...
    Böyle bir problem yaşayıp çözmüş birileri varsa umarım konuya rastlar
  • normalde torrent indirme yaparken mümkün oldugunca hatın son hızı kullanır.ondan dolayı tarayıcı ile internete baglanırken sorun yaşarsınız.
  • Ama birkaç gün öncesine kadar bir problem yoktu torrent şimdi mi interneti bu hale getirmeye başladı
  • Proxy Yavaşlamıştır, Torrent İndirirsen'de Hızı Sonuna Kadar Kullanır ve Yavaşlatır.
    AKK(Adil Kullanım Kotası) Girmiş Olabilirsin.Ay Başında Yenilenir ve Sorunun Düzelir.50 GB yada 25 GB bir sınır vardır sonra hızını 1-3MBİT'e Çeker.
  • Adil kullanım kotası yok ilk karşılaştığımda torretn 300 ile sınırlıydı ve internet hızım 10 mbps bu durumda yarısını bile kullanmadığından bir sorun olmaması gerekmez mi? ve hız düşüklüğünden dolayı internet yokmuş gibi sayfanın açılmaması mümkün mü?
  • Arkadaşlar sorunum henüz çözülmedi hatta daha kötüye gitti sitelerde sıkıntı çeksem de oyun oynayabiliyodum artık o da yok, farkettimki sorun modem fabrika ayarlarına döndükten sonra başlamış. Resmen PCde intrenet var ama ben kullanamıyorum, açılan bazı siteler var her ne kadar çok avaş kullanılsa da ama oyun açmaya çalıştığımda internet bağlantısı yok diyo.

    Not: aynı ağda olan bir pcde internet biraz yavaş diğer iki pcde hiç problem yok.

    Bir de internet olsa bile birkaç sekme açılınca yavaşlamaya ve sayfadaki bazı resimleri açmamaya başlıyor.

    Yardımlarınızı bekliyormum kaç gündür interneti doğru düzgün kullanamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHamuL -- 17 Mayıs 2013; 10:13:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SHamuL

    Adil kullanım kotası yok ilk karşılaştığımda torretn 300 ile sınırlıydı ve internet hızım 10 mbps bu durumda yarısını bile kullanmadığından bir sorun olmaması gerekmez mi? ve hız düşüklüğünden dolayı internet yokmuş gibi sayfanın açılmaması mümkün mü?

    Mümkün modemin kurulu olduğu pc daha hızlıdır wirelessle laptoptan bağlandığını düşünelim birde download etttiğini o zaman tarayıcından her türlü problem bekle normaldir.Kopma sayfa açılmaması halk dilinde internet felç oldu gibi.Torrent kapat tarayıcı geçmişi temizle net hızınla ilgili durumu gözden geçir ( ping ) gibi sonrasında dene.Göz attım fark etmediğin virus dışında problem gözükmüyor.(bi ihtimal)
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler sorun çözülmüştür. Combofix indirip çalıştırdım düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.