Yüzbaşı
14 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 46 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba
Kardeşim iPhone 5s kullanıyor. Telefonu yakın zamanda arkadaşından satın almıştı. Satan arkadaş içerisindeki apple kimliğini unutmuş. Kardeşim bu şekilde onun apple kimliği ile bir süre telefonu kullandı. Bu gece dfu modu ile sıfır kurulum yaptık. iPhonemu bul aktif halde olduğundan telefonu açamıyoruz. Çocuk mail şifresinide hesap şifresinide hatırlamıyorum diyor. Bu etkinleştime işini nasıl halledebiliriz?
Arkadaşlar Gazi Üniversitesi Tek.Fak.Bilg.Müh.de birinci sınıfı bitirdim. Not ortalamam 3,85. Aynı üniversitenin mühendislik fakültesine geçip geçmeme konusunda kararsızım. Eğitim kalitesinde bir değişiklik olur mu? Farzı misal müh.fak. geçiş yaptım. 2. sınıfın sonunda başka bir üniversiteye geçiş hakkım var mı?
Arkadaşlar merhaba, C den proje ödevim var. Aşağıdaki gibi ekran çıktısının üzerinde ___ olan yere müsteri numarası vs girme işini nasıl halledebilirim. Ekrana bastırmak işini hallediyorum ama alt çizgilerin üzerine yazdıramıyorum.

Ekran Çıktısı (C)
Arkadaşlar Merhaba; Bir bilgisayar topladım ekrana görüntü gelmiyor çıldırmak üzereyim. linkteki anakart ve rami aldım. İşlemci ryzen 2200ghttp://www.nanokatalog.com/Gskill-AEGIS-4GB-DDR4-2400Mhz-RAM,PR-100151.html

Marka adı: G.Skill
Ürün adı: 4GB DDR4-2400
Ürün kodu: F4-2400C15S-4GIS
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-A320M-HD2-rev-10#kf

arkadaşlar ram uyuşmazlığı olabilir mi bundan dolayı sistem açılmaz mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Elimde başka ddr4 ramde yok deneme imkanımda yok. Bana bir yol gösterin. Yoksa ramleri iade etmeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar elimde gıgabyte A320M-HD2 anakart var. Üzerine ryzen 2200g takacam. Anakartın üzerindeki 12V girişi 8 pin powerdaki çıkış 4 pin dönüştürücüsüz kullanabilirmiyim. Konu hakkında bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olur sa sevinirim.
Arkadaşlar düşük bütçeli bir sistem toplayacam. Aşağıdaki parçalara karar kıldım. Birçok oyunu düşük çözünürlükte oynatır diye düşünüyorum. Toplam bütçe 1750tl dir. Bu sistem için 350w lık power yeterli mi ? Alternatifleri ve yorumlarınızı bekliyorum.

AMD A8 7650K 3.30 Ghz 4MB FM2+ 28nm İşlemci
Gigabyte F2A68HM DS2 1333mhz-2400mhz(OC) FM2+ mATX Anakart
Quadro Radeon R7 250 2G Ekran Kartı (R72502GD5) / Sapphire R7 250 2GB 128Bit DDR3 16X / 11215-01-20G (İkisinden biri)
Hi-Level 4 GB Ddr3 1600 MHz Soğutuculu-HLV-PC12800D3/4G
500 gb harddisk
Power Boost Vk-1637 350W Atx Kasa Shiny Piano Siyah
Everest Rampage KM-R77 Siyah 3 Farklı Ledli Gaming Klavye + Mouse Set
Philips 21.5" 223V5LSB2/62 5ms Vesa Siyah LED
Asus DRW-24D5MT Extreme 24X SATA Siyah Optik Okuyucu
Creative SBS A60 Hoparlör
Arkadaşlar laptopun açma dümesine bastığımda fan 1-2 saniyeliğine dönüyor ve daha sonra tekrar kapanıyor. Sanırım kısa devre var yada anakart üzerinde bir sıkıntı var. Ram, harddisk, bios filan hepsini denedim. Bir sonuca varamadım. Anakart üzerinde işaretlediğim devre elemanı çok ısınıyor el değmiyor resmen. Altındaki kondansatörler ona nazaran biraz daha soğuk. Arıza hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Lenovo Z570 Açılmama Sorunu
Arkadaşlar forumda bilgisayar mühendisliği okuyan bir çok arkadaş var. 1.sınıf olan arkadaşlar Whatsapp grubu kursak ta hem üniversiteler arası bağlantı olur. Ayrıca verilen ödevler paylaşılarak diğer üniversitedeki arkadaşlar da farklı üniversitede verilen ödevleri görmüş olur. Ödevler üzerinde çalışılarak kendimizi daha rahat geliştiririz. Eğer böyle bir grup varsa da beni de eklerseniz sevinirim. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. (konu yanlış yerde ise ilgililerden özür dilerim.)
Arkadaşlar bilgisayar mühendisliğini İngilizce okumak istiyordum. Sonuçlardan sonra AYBÜ Ceng İng geliyordu. Lakin yerleştirmelerden 0,8 puan ile AYBÜ kaçtı. Gazi Tek.Fak bilgisayar mühendisliği geldi. Ben şimdi Ankara da başka bir üniversiteye geçebilirmiyim. Merkezi yerleştirme ile yatay geçişi denesem onda puan 0,8 eksik kaldığından geçemem. Normal kurumlar arası geçiş yapıyım desem şu 3,5 ortalama ile olan onda da geçiş yapacağım bölüm ile okuduğum bölümün dili aynı olması lazımmış. O kapıda kapandı. Ne yapacağımı bilemedim. Var mı bir fikir verebilecek olan arkadaşar.
Beyler integral almada su tanx sinx ozel donusumlerinden hic bir sey anlamadim bunlari adam akilli anlatan bir yer bulamadim var mi youtube da bildiginiz bir kanal bide bunlari sorarken osym donusumu veriyor diye biliuorum sinavda yanlis mi
Hakkında
Forum İmzası:
***ÜÇ GÜNLÜK DÜNYADA FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK***
Forum İkinci El İmzası:
***ÜÇ GÜNLÜK DÜNYADA FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK***
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Mobil cihaz
LG
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 735
İkinci El Bölümü Mesajları: 201
Konularının görüntülenme sayısı: 24.065 (Bu ay: 250)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.