Şimdi Ara

Skype Görüşmesine Çağrıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler bir firma tarafında skype görüşmesine çağrıldım. İlk defa skype'dan görüşme yapacağım. Kamera mikrofon vs sorun yok da heyecan yaptım, daha önce skype görüşmesi yapmış olan var mı firmayla? Büyük ihtimalle türkçe olacak görüşme

İngilizce olursa mıçtım ama heyecan yapabilirim. Ne yapılıyor bu tarz görüşmelerde

• Ben yaptiydim. Ne zamam gelip gidebilirsin falan diye sordu. Hastaligin var mi falan diye. Ben mal gibi siritiyodum ama karo kafasini kaldirip yuzume bakmamisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Ben yaptiydim. Ne zamam gelip gidebilirsin falan diye sordu. Hastaligin var mi falan diye. Ben mal gibi siritiyodum ama karo kafasini kaldirip yuzume bakmamisti.

Öyle sorular soracaksa sıkıntı yok ama ben de gülebilirim . Şu anda bile gülüyorum

• Görüşme sırasında sırıtma yeter

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam hangi firma?

bide iş mi staj mı?
  • Staj içinse sıkıntı olmaz ama iş başvurusuysa biraz garip sorular sorabilirler ve teknik konulara girerler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam cam var mı diye soracan önce var derse açr msn ltfn dicen yhaa açamam derse alınmazsın işe.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @PeerNet* @-RAUL

Staj için yapıyorum, firmanın adı Veripark
  • Skype dün geceden beri çökmüş durumda hadi yine iyisin kaptın işi :) Microsoft serverleri çökmüş.
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Vay hain veripark.

Ben de başvurmuştum ama red cevabı bile vermediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinirlendirirse çıkar deklanşöre vur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.