Şimdi Ara

Skyline (2010) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
10.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah sonu dünyalar savaşı fimi gibi saçma sapan bitmez
  • 2. Fragman harika. Bilimkurgu olması yeter izlemek için ama daha var çıkmasına.
  • 2. trailer oldukca güzel gözüküyor beklentimi artırsammı acaba ?
  • hergün trailer'i izleyerek kendimi tatmin ediyorum şimdilik
    Independence gibi bir filme ihtiyacım var aciliyetten...
    Seviyorum bu uzaylıların istila etmeye çalıştığı filmleri
  • gayet güzel görünüyor , sağlam uzaylı istilası filmleri çekilmiyordu bayadır , "War of the Worlds" tadında olacaktır

bu arada evet D 9 daki Half-Life etkileşimlerinden sonra bu filmdede crysis etkileşimleri görülüyor , e 80 lerden sonra piyasa tersine döndü artık oyun sektörü çok daha yaratıcı ve bilimkurgu filmlerini besler hale geldiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 11 Ekim 2010; 14:50:07 >
  • al işte
    filme koydukları Türkçe isme bak, bu ismi görüpte kim gitmek ister bu filme ?
    yani daha önce bu film hakkında bilgisi olmayan biri, ''YUKARIDAKİ TEHLİKE'' ismini görüpte gidesi gelirmi ?
    benim gelmez açıkcası.. Daha yaratıcı güzel türkçe isimler bulmaları lazım filmlere.
  • bence orjinal ismi kalsaydı daha iyi olurdu ya da istila denilebilinirdi.
  • ''YUKARIDAKİ TEHLİKE'' mi daha saçma isim koyamazlardı yani.

3. sınıf korku filmi gibi duruyo ismi...
  •  Skyline (2010)
  • filmin gore yönüde kuvvetli olacak gibi , yalnız umarım "Independence Day" gibi "Walt Disney" tarzı kahramanlık hikayesi olmaz , daha gothic gitmeli bu film
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Skyline (2010)

poster çok şık duruyor teşekkürler..
  • 2.fragmanı tekrar izledim de, oyuncuların tepkileri, fragmana konan garip ferrari ve helikopter sahnesinden(1:43'te ne biçim bağırıyor öyle? sese dikkat) ne olacağı belli filmin, berbat olacak boşa beklemeyin yönetmen kardeşlerin önceki batırdıkları işte ortada, böyle oyunculuk ve sahnelerden düzgün film çıkmaz!
  • Moral bozmamak için sadece efektlere dikkat ettim ama bakalım gene de cıkınca anlayacaz :D
  • efektler tümüyle (ses, görüntü...) çok süper ancak kullanılan kamere düşük bütçeli dizi ve filmlerde kullanılan kameralara benziyor beni tedirgin eden tek yanı bu yani bu tip filmlerle görüntüleri bir karşılaştırırsanız kameradaki farkı görürsünüz belkide bu daha gerçekçi görünsün diye de yapılmış olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

2.fragmanı tekrar izledim de, oyuncuların tepkileri, fragmana konan garip ferrari ve helikopter sahnesinden(1:43'te ne biçim bağırıyor öyle? sese dikkat) ne olacağı belli filmin, berbat olacak boşa beklemeyin yönetmen kardeşlerin önceki batırdıkları işte ortada, böyle oyunculuk ve sahnelerden düzgün film çıkmaz!

Benim de kaçışma sahneleri dikkatimi çekti. Sanki "Mars Attacks!" laubaliliği ile "Independence Day" ciddiliği arasında gidip geliyordu gibi...
  • Oyuncular çok vasat kalmış yav, replikler ve sesler kötü. 1-2dkliık fragmandan bile berbat rol yaptıkları belli. Bir de şu şişman bıyıklı herif genelde hep b sınıfı filmlerde oynuyor.Diziden biraz daha hallice diyebilirim.
    Disrict 9 gibi olacağını sanmıyorum o daha özgün bir yapımdı.Bu ise tipik bir amerikan felaket filmi olacak yani klişe fışkıracak.Üstelik üst düzey bir yapım da olmayacak. Neyse bir gelsin de görelim 1,5 saati sıkılmadan izletir umarım ona razıyım.
  • güzel filme benziyor giderim gelirse
  • Valla filmi izlemeden fragmadan 2 tane sahnesine bakıp yorum yapmak doğru değil diye düşünüyorum.İlla tom cruise mi oynaması lazım ya da vin diesel mi?mesela cloverfield filmde ünlü oyuncular yoktu tamamen genç oyunculardan oluşan kadro vardı o panik havası kaçışlar hoşuma gitmişti.ve sinemaseverlerden de iyi puan almıştı ayrıca el kamerası çekim süsü de filme ayrı bir hava kattığını söyleyebilirim.Skyline da iyi iş çıkaracaktır diye düşünüyorum.Fragmanda en çok Ferrari sahnesi hoşuma gitti.
  • İlk fragmanı izlediğimdede beğenilecek bir filme benziyordu, az önce 2. fragmanı izledim. Yine aynı şekilde güzel olacağa benziyor ki umarımda öyle olur. Bu güzel fragmanları izledikten sonra merakla beklememek elde değil. Hayal kırıklığına uğramayalım yeter..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.