Şimdi Ara

Skyline (2010) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
10.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

RQ7
    Trivela & Rabona
    Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
    | Sporting Lizbon | ~ | FC Barcelona | ~ | FC Porto | ~ | F.C. Internazionale Milano | ~ | Chelsea | ~ |Beşiktaş|

Senden başka hiçbir aşk heycanlandırmıyor beni, seveceğim Beşiktaş'ım her saniyemde seni ♥
  • Tam benlik , beklemedeyiz o zaman.

ESOGU-Comparative Literature
    STEAM ID: darkluck
    hâlâ cahiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

izmirde geçen haftalarda (7 ağustos tu zannedersem) gece gökyüzüne bakanlar hayretler içinde kaldılar,evde oturmuş ps3 te uncarted 2 oynuyordum komşumuz heyecanla beni çağırdı ülkeyi uzaylılar bastı gel bak sen evde oturuyorsun diye,dışarı çıktım ne göriyim aynı indipendenceday deki gibi millet kafasını kaldırmış gökyüzüne bakıyor,kafamı kaldırmamla birlikte gökyüzünün tamamen mavi ışıklarla kaplı olduğuna bizzat gözlerimle şahit oldum tüylerim diken diken oldu bismillah ne oluyor lan dedim harbiden basıldık dedim

dikkatle bu mavi ışık yayan yıldız kadar ufak onlarca cismin ne olduğunu anlamaya çalıştım fakat aklıma uzaylılardan başka bişey gelmedi yarabbi sana şükürler olsun sonunda bunuda görebildik diye dua edesim geldi neyse bu mavi cisimler toplu halde bir baştan diğer tarafa doğru gidip kayboldular içlerinde bazıları havada dakikalarca öylece olduğu yerde kaldı sonra kayboldu aradan yarım saat geçmeden hepsi birden bütün gök yüzünü kaplarcasına sabit bir şekilde tekrar belirdiler sokakta evlerinde balkonlarında yüzlerce mahalleli bunları izledik ister inanın ister inanmayın olay böyle oldu

şimdi bunları buraya niye yazdım o olaydan sonra girmediğim site bakmadığım yer kalmadı bununla ilgili bi haber bulmak için ama malesef bitane bile bulamadım yok,içimde kaldı bari konusu geçmişken burada paylaşayım dedim bu olayı gören başka arkadaşlar varmı aramızda?

o gün yıldız yağmurları vardı nette bir araştır istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

quote:

izmirde geçen haftalarda (7 ağustos tu zannedersem) gece gökyüzüne bakanlar hayretler içinde kaldılar,evde oturmuş ps3 te uncarted 2 oynuyordum komşumuz heyecanla beni çağırdı ülkeyi uzaylılar bastı gel bak sen evde oturuyorsun diye,dışarı çıktım ne göriyim aynı indipendenceday deki gibi millet kafasını kaldırmış gökyüzüne bakıyor,kafamı kaldırmamla birlikte gökyüzünün tamamen mavi ışıklarla kaplı olduğuna bizzat gözlerimle şahit oldum tüylerim diken diken oldu bismillah ne oluyor lan dedim harbiden basıldık dedim

dikkatle bu mavi ışık yayan yıldız kadar ufak onlarca cismin ne olduğunu anlamaya çalıştım fakat aklıma uzaylılardan başka bişey gelmedi yarabbi sana şükürler olsun sonunda bunuda görebildik diye dua edesim geldi neyse bu mavi cisimler toplu halde bir baştan diğer tarafa doğru gidip kayboldular içlerinde bazıları havada dakikalarca öylece olduğu yerde kaldı sonra kayboldu aradan yarım saat geçmeden hepsi birden bütün gök yüzünü kaplarcasına sabit bir şekilde tekrar belirdiler sokakta evlerinde balkonlarında yüzlerce mahalleli bunları izledik ister inanın ister inanmayın olay böyle oldu

şimdi bunları buraya niye yazdım o olaydan sonra girmediğim site bakmadığım yer kalmadı bununla ilgili bi haber bulmak için ama malesef bitane bile bulamadım yok,içimde kaldı bari konusu geçmişken burada paylaşayım dedim bu olayı gören başka arkadaşlar varmı aramızda?

yıldız yağmuru gibi bişey olduğunu sanmıyorum,baya araştırdım anlattığım şeyleri görseydin eminim sende bunun yıldız yağmuru olduğunu düşünmezdin,ayrıca daha önce çok defa yıldız yağmuru diye tabir edilen dünyamızın atmosferine giren irili ufaklı meteorların çıkardığı görsel şöleni izledim bu çok farklı bişeydi

quote:

neyse bu mavi cisimler toplu halde bir baştan diğer tarafa doğru gidip kayboldular içlerinde bazıları havada dakikalarca öylece olduğu yerde kaldı sonra kayboldu aradan yarım saat geçmeden hepsi birden bütün gök yüzünü kaplarcasına sabit bir şekilde tekrar belirdiler

• @NECO ksk

haberlerde söylemişti yıldız yağmuru gibi bi şey ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

quote:

yıldız yağmuru gibi bişey olduğunu sanmıyorum,baya araştırdım anlattığım şeyleri görseydin eminim sende bunun yıldız yağmuru olduğunu düşünmezdin,ayrıca daha önce çok defa yıldız yağmuru diye tabir edilen dünyamızın atmosferine giren irili ufaklı meteorların çıkardığı görsel şöleni izledim bu çok farklı bişeydi

quote:

neyse bu mavi cisimler toplu halde bir baştan diğer tarafa doğru gidip kayboldular içlerinde bazıları havada dakikalarca öylece olduğu yerde kaldı sonra kayboldu aradan yarım saat geçmeden hepsi birden bütün gök yüzünü kaplarcasına sabit bir şekilde tekrar belirdiler

yıldız yağmuru ancak özel bir yıldız yağmuru çok sık olmuyormuş ve mavi gözüküyormuş bla bla böyle bir haber dinlemiştim o sabah virgin radyoda

• konuyu dağatmayalım

Orijinalden alıntı: bay.manyak

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M

quote:

Orijinalden alıntı: NickimNeOlsun

Seneryo hep aynı :) niye hep uzaylılar dünyayı işgal ediyor. :)

Bi kerede biz çıkıp gitsek ya yukarlarda bi yeri fethetmeye bak o zaman seneryo süper patlar :)

öyle bir film vardı. tvde izlemiştim, baya oluyor. böcek şeklinde uzaylılar vardı insanlar basıp katlediyordu

Skyline (2010)

http://www.imdb.com/title/tt0120201/

teşekkürler7.1 almış fena değil. dönemine göre iyi sayılcak düzeydeydi animasyonlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ıspider

quote:

Basit senaryo, bol efekt. 1 günde unutulacak bi filme benziyor. Gitmem.

yani evet ama film bi girsin vizyona bir günlükte olsa izlenir o.

para biriktiren birisi seçici olmalı

Allah yar ve yardımcın olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 19 Ağustos 2010; 1:30:31 >

• Güzel paylaşım
  • güzel bir film..güzel bir salonda keyifle izlenebilir die düşünüyorum..konuya klişe oluşuna falan bakmadan bilimkurgu filminin efekt ve sesleri için sinemada izlenmesi taraftarıyımdır her zaman...

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • Yine uzaylı işgali. Senaryoya gerek yok, sadece efektleri ve aksiyonu için izlenecek filmlerden olur büyük olasılıkla.
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • güzel film olacağı belli,sinemada izlemenin tadı bi başka fakat sinema biletleride çok pahallı ortalama 10-ile 15 tl arası çok bence daha makul fiyatlara indirgeseler daha fazla talep olacaktır ve şimdikinden daha fazla kazanacaklardır,boş salonlarda film yayınlamanın gereği ne yap şöyle tam 5 tl öğrenci 2,5 tl hergün gelip sinemada izliyim haksızmıyım
  •  Skyline (2010)

Skyline (2010)

Skyline (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Origami Killer -- 24 Ağustos 2010; 20:42:53 >

• Son poster iyiymiş Hemen ilk mesaja ekliyorum
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  •  Skyline (2010)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.