Şimdi Ara

Skyline (2010) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
10.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beğendim fragmanı. Güzel bir filme benziyor.
  • Oldukca güzel göküyor Adam akıllı bilimkurgu pek yokken piyasada izlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

Bilim kurgu herzman iş yapar.MErkala bekliyorum.

Elin oğlunun polisiye dizilere olan merakı yüzünden piyasada adam akıllı bilim kurgu kalmadı. Yani film olarak iş yapar da, dizi olarak daha zamanı var.
  •  Skyline (2010)
  • 2 ay var daha,inşallah çok patlak çıkmaz bu yapım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Oldukca güzel göküyor Adam akıllı bilimkurgu pek yokken piyasada izlenir.

Bilim kurgu tarzını sevdiğim için bende traileri'ı değişik ve güzel buldum. Heleki dediğin gibi etrafta doğru düzgün bu tarz film olmadığı için seyredilir, yapımcılarıda boş değil üstelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

Bilim kurgu herzman iş yapar.MErkala bekliyorum.

Elin oğlunun polisiye dizilere olan merakı yüzünden piyasada adam akıllı bilim kurgu kalmadı. Yani film olarak iş yapar da, dizi olarak daha zamanı var.

Sorma yılların stargate i bile bu tip izleyiciler yüzünden universe ile aşk gemisine döndü. Bilimkurgunun acı yılları..
  • Aynen ya Universe gibi bir diziden çok şey bekliyordum. Elinde galaksiler arası yolculuk yapan bir gemi var ve belli duraklarda duruyor.Birbirinden farklı değişik maceralara açık bir konu varken. Aynen aşk gemisine döndü.Bir de üstüne üstlük komik bir biçimde 10-20 kişilik grupta asker ile sivil iktidar mücadelesini izliyoruz.Sanki ülke nüfusu kadar insan var gemide. Çok gereksiz. Çok çok ağır ilerliyor dizi. Aynı durum Battlestar Galactica'da da vardı. İnsan neslinin soyu tükenmiş afedersin , topu topu 40 bin kişi kalmış milyarlardan. Düşünsenize orta boyutlu bir stad kadar.Hala saçma sapan bir biçimde asker sivil iktidar mücadelesi yer alıyordu yok politikacılar yok gazeteciler gibi artık önemini yitirmiş meslek grupları vardı.Ulan soyun bitmiş 35-40 bin kalmış ne parti mücadelesinden bahsediyorsunuz uyuz olmuştum. Adam akıllı bir bilimkurgu izlemeyli çok oldu gerçekten.

• Dünyalar Savaşı,Cloverfield ve Yasak Bölge 9'dan sonra bu tarz filmeri özler oldum merakla bekliyorum.Umarım bizleri hayal kırıklığına uğratmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 30 Eylül 2010; 14:25:37 >
  • bekliyorum bende inşaalah hayal kırıklığı olmaz
  • ----------------TRAILER 2 GELDİ----------------

Film 2. kurtuluş günü olmaya aday gibi birebir çarpışmalar falan var. Görsellik ön planda, efektler çok iyi görünüyor film hakkında baya detay belli oluyor fragmanda.

İşte fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 30 Eylül 2010; 2:32:28 >
  • 2. fragman süper görünüyor .
  • Görsel efekt dışında bir şey beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Görsel efekt dışında bir şey beklemeyin.

Zaten beklemiyoruz Zaten çok büyük ve iddali bir yapım olsa ortalık reklamdan geçilmezdi.Çıkmasına 2 ay kalmış filmden fazla ses çıkmıyor.Ortalama bir film vasat oyuncular ama iyi görsellik. Ama olsun bilimkurgu olsun çamurdan olsun diyorum iyi vakit geçirsin yeter.
  • sırf görsel efektleri için izlenebilecek bir film,trailerlarından harika gözüküyor,yalnız hakkaten bu filme yeni rastladım reklamı hiç yapılmadı sanırım ilginç.
  • Crysis oyunundaki yaratıkların bire-bir aynısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

2. fragman süper görünüyor .

+1 Bilim kurgu tarzı fimlerde konusu kadar efektlerde önemlidir, bence War of the Worlds'den daha güzel bir film olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Ekim 2010; 13:29:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Crysis oyunundaki yaratıkların bire-bir aynısı.

Evet resmen uzay gemileri Crysis'teki uzaylılara benziyor hemen hemen..

Skyline (2010)

Skyline (2010)

• Aynen ilk gördüğümde aklıma Crysis gelmişti

Skyline (2010)

Skyline (2010)

Skyline (2010)

• Son fragman hayli etkileyici... bir nevi Kurtuluş Günü geliyor diyebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.