Şimdi Ara

Skyline (2010) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
10.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne bekliyorsunuzki zaten,bilimkurgu filmi işte,başyapıtmı bekliyordunuz,gidin isleyin çıkın unutun gitsin bu kadar basit.Bu tarz filmlere bayılıyorum,2012 de kötüydü ama gayet güzel seyir keyfi vermişti.
  • zaman gecirmelik ama boyle filmler hosuma gidiyor
  • Seneryo hep aynı :) niye hep uzaylılar dünyayı işgal ediyor. :)

Bi kerede biz çıkıp gitsek ya yukarlarda bi yeri fethetmeye bak o zaman seneryo süper patlar :)
  • Efekt üzerine kurulu bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NickimNeOlsun

Seneryo hep aynı :) niye hep uzaylılar dünyayı işgal ediyor. :)

Bi kerede biz çıkıp gitsek ya yukarlarda bi yeri fethetmeye bak o zaman seneryo süper patlar :)

Onu Avatar da yaptı işte cames amca,bildiğiniz gibi de iyi patladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

+1
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

quote:

Olumlu anlamda patladı.Gişeyi patlattı yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

quote:

Olumlu anlamda patladı.Gişeyi patlattı yani.

balon gibi patladı anladım ben

• Avatar tamam iyidi ama bizim görmek istediğimiz uzaylı filmi o değil :)

Gelişmiş teknoloji kusursuz yaşam tarzı falan :) Bize hep empoze edilen uzaylıların gelişmiş teknolojilerini görmek
  • quote:

Avatar tamam iyidi ama bizim görmek istediğimiz uzaylı filmi o değil :)

Gelişmiş teknoloji kusursuz yaşam tarzı falan :) Bize hep empoze edilen uzaylıların gelişmiş teknolojilerini görmek

uzaylıların teknolojisi gelişmiş olursa orayı nasıl işgal edebileceksin? işgal edeceğin medeniyetin teknolojisi senden geri olmak zorundaki rahatça işgal edebilesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay.manyak -- 16 Ağustos 2010; 19:29:45 >
  • İzlemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: callofduty6

bu başlığı her görüşümde NISSAN SKYLINE aklıma geliyor

Skyline (2010)

aynen bende

• Filmin yönetmen ve senaristleri Visual Effects konusunda uzman, bu konuda sıkıntı çıkmaz gibi ama yönetmen Strause kardeşlerin ilk yönetmenlikleri Aliens vs Predator - Requiem böyle bir yapımdan sonra bir gram ders alıp çok üste çıkmazlarsa vasat bile zor olur yapım.

Bütçe hakkında da bir bilgi yok sanırım.
  • District 9 gibi hoş zaman geçirten bir film olur umarız..
  • Youtube trailerinde 58. saniyede hem yazı formatı ve şekli hemde çıkan ses direk Transformers'tan kopya.
  • izmirde geçen haftalarda (7 ağustos tu zannedersem) gece gökyüzüne bakanlar hayretler içinde kaldılar,evde oturmuş ps3 te uncarted 2 oynuyordum komşumuz heyecanla beni çağırdı ülkeyi uzaylılar bastı gel bak sen evde oturuyorsun diye,dışarı çıktım ne göriyim aynı indipendenceday deki gibi millet kafasını kaldırmış gökyüzüne bakıyor,kafamı kaldırmamla birlikte gökyüzünün tamamen mavi ışıklarla kaplı olduğuna bizzat gözlerimle şahit oldum tüylerim diken diken oldu bismillah ne oluyor lan dedim harbiden basıldık dedim

dikkatle bu mavi ışık yayan yıldız kadar ufak onlarca cismin ne olduğunu anlamaya çalıştım fakat aklıma uzaylılardan başka bişey gelmedi yarabbi sana şükürler olsun sonunda bunuda görebildik diye dua edesim geldi neyse bu mavi cisimler toplu halde bir baştan diğer tarafa doğru gidip kayboldular içlerinde bazıları havada dakikalarca öylece olduğu yerde kaldı sonra kayboldu aradan yarım saat geçmeden hepsi birden bütün gök yüzünü kaplarcasına sabit bir şekilde tekrar belirdiler sokakta evlerinde balkonlarında yüzlerce mahalleli bunları izledik ister inanın ister inanmayın olay böyle oldu

şimdi bunları buraya niye yazdım o olaydan sonra girmediğim site bakmadığım yer kalmadı bununla ilgili bi haber bulmak için ama malesef bitane bile bulamadım yok,içimde kaldı bari konusu geçmişken burada paylaşayım dedim bu olayı gören başka arkadaşlar varmı aramızda?

• quote:

öyle bir film vardı. tvde izlemiştim, baya oluyor. böcek şeklinde uzaylılar vardı insanlar basıp katlediyordu
  • oovvv ekran görüntüleri süper görünüyor efektler falan ağzımın suyu aktı hele o en son ekran görüntüsündeki çekim açısı süper yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M

quote:

öyle bir film vardı. tvde izlemiştim, baya oluyor. böcek şeklinde uzaylılar vardı insanlar basıp katlediyordu

Skyline (2010)

http://www.imdb.com/title/tt0120201/

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.