Şimdi Ara

Skolyoz hakkında bir kaç soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende de var bu lanet şeyden. Özellikle boyunda çok belli oluyor. Çok rahatsız ediyor beni. Bundan kurtulan var mı? Kurtulma süreciniz nasıl oldu? Yüzmeye gitmem mümkün değil şu ara ama spor salonuna gidebilirim. Evde de yapabileceğimiz hareketler varsa fotoğraf veya linkini atabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Kardeşim öncelikle ağırlık kaldırmamalısın spor salonauna gideceksen eğer. Hareketlere gelirse bir doktor bana şu linkteki hareketleri yapmamı söyledi :https://www.youtube.com/watch?v=k9wph_-iKys&feature=
    Bunun dışında AĞIRSAĞLAM diye bir kanal var. Bu kanaldaki arkadaşın paylaştığı 5 hareket var onları da yapıyorum 3-4 gündür. Ben de yeni yeni araştırıyorum o yüzden şimdilik bunlar var elimde. Şınav,mekik,barfikste iyi geliyormuş bu arada. Geçer mi sorusuna gelirsek onu ben de bilmiyorum ama derecene göre değişir. 50 derecelerden 20'lere kadar düşürdüğünü söyleyen birisini görmüştüm face'te. Yalnız 1-2 ayda düzelecek bir şey değil sağlam irade gerekiyor.

• Doktor kesin teşhis koydumu. Bende var sanıyordum doktora gittim röntgen filan çekildi çok çok az var önemsenmeyecek derecede dedi.

• 15Days kullanıcısına yanıt
    2 arkadaşım bu dertten muzdarip ayrıca radyoloji teknikeri olduğum için çok sık karşılaşıyorum. Önemli olan eğim derecesi, ameliyat akabinde tamamen sağlığına kavuşman mümkün tabi dediğim gibi önemli olan eğim derecesi en iyisi ilk iş güzel bir ortopedi doktoru bulman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cf hakkında bir kaç soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.