Şimdi Ara

Skoda SuperB E sınıfı mı;yoksa D sınıfı bir araç mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
12.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E segmenti demek prestij demek çok daha iyi malzeme kalitesi demek boyutlarda iç hacimde extrem genişlikler vadetmek demek.Şimdi super b nın e segmentinde ne işi var.Bi kere o fiyata e segmenti araç ollmaz.1.6 motoru olsa 50 milyar etmeyecek bir araç.Boyutlarla bu iş olur mu hiç.Ona bakarsanız mondeo lagunadan avensisten 15 cm uzun.Ne alakası var.Super b e segmenti alt sınıfta bile yer alamaz.Ama d segmneti üst sınıfa oynayan bir araç.Octaviayı d segmenti yapan firma yetkililerine ise diyecek birşey bulamıyorum.Skoda o kadar uğraşsa ne olacak satan adam eşek
  • @volkaaan06
    arkadaşım sağol üşenmeden bayiyi aramışsın ve superb için e sınıfı demişler.
    tamam.
    ama euroncap resmi sitesinde bu araç için d sınıfı deniliyor.
    arabam.com'da öyle.
    gerçekten birtürlü doğru bilgiyi/yorumu bulamadık giibime geliyor.

ilk defa dh otomobil bölümü böyle bir konuda cevapsız kaldı gibi
  • SuperB(__ class?)
     Skoda SuperB E sınıfı mı;yoksa D sınıfı bir araç mı?

Passat(D class)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

@volkaaan06
    arkadaşım sağol üşenmeden bayiyi aramışsın ve superb için e sınıfı demişler.
    tamam.
    ama euroncap resmi sitesinde bu araç için d sınıfı deniliyor.
    arabam.com'da öyle.
    gerçekten birtürlü doğru bilgiyi/yorumu bulamadık giibime geliyor.

ilk defa dh otomobil bölümü böyle bir konuda cevapsız kaldı gibi

http://www.euroncap.com/tests/skoda_superb_2003/150.aspx

Girdim.Baktım Super B hangi sınıfta olduğunu belirten bir yazı yada categori yok.Yada ben mi bulamadım!!!

Ayrıca arkadaşlar benim sorum hala geçerli.Bir araçın E sınıfına ait olup olmadığına nasıl karar verebiliyorsunuz arkadaşlar?Uzmanlarına bıraksanız daha mantıklı olmazmı?Ben Skoda yetkili ağzından ve bazı dergilerin Super B üst sınıf olduğunu gösteren kanıtlara göre konuşuyorum.Bazı arkadaşlar diyorki mercedeste karizma skodada ne arasın?Böyle bir mantık olurmu?

• quote:

SuperB(__ class?)

Tamam da aynı iskelet olabilir ama skoda onu geliştirerek bir üst sınıfa taşımıştır.Passat ile çok farklılıklar var.Ayrıca 2009 SuperB yenileniyor.İ

Skoda, yeni nesil Superb modelini mart ayında yapılacak olan Cenevre Otomobil Fuarında tanıtmayı planlıyor.

2009 Superb sınıfının en büyük otomobillerinden birisi olma özelliğini devam ettirecek, yeni Superb’de teknolojik ve lüks ögeler görmek mümkün olacak.

Tasarım olarak sedan çizgisi yerine octavia tarzı liftback bir otomobil çizgisi sunuluyor. Superb’de kullanılan en önemli teknik yenilik ise bi-xenon farlar. AFS (Adaptif Far Sistemi) isimli bir sistem, bu sistem bi-xenon farlar ile dört farklı aydınlatma yöntemine sahip. Bunlar; 0-15 km ve 50-90km hızlarda düzenli far ışığı (İntercity), 15-50km arası kısa ama geniş far ışığı (City), 90 km ve üzeri hızlarda geniş ve uzun far ışığı (Highway), düşük görüş mesafesi olduğu zamanlarda düşük ve geniş far ışığı (Rain).

• quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

quote:

SuperB(__ class?)

Tamam da aynı iskelet olabilir ama skoda onu geliştirerek bir üst sınıfa taşımıştır.Passat ile çok farklılıklar var.Ayrıca 2009 SuperB yenileniyor.İ

o kasa passat için tamam superb gerçekten o dönemde satılan passat'tan lüks.
    ama şimdiki passat güncel superb'ten daha lüks ve hâlen passat daha d sınıfında.
    superb o zamanki passat'tan biraz daha gelişti diye e sınıfsa;şimdiki güncel passat'ın hayli hayli e sınıfı olması gerekmez mi?
    hem boyutları gelişti hem donanımı..

• quote:

quote:

quote:

SuperB(__ class?)

ama şimdiki passat güncel superb'ten daha lüks ve hâlen passat daha d sınıfında.
    superb o zamanki passat'tan biraz daha gelişti diye e sınıfsa;şimdiki güncel passat'ın hayli hayli e sınıfı olması gerekmez mi?

İşte sorun orda çıkıyor.Skoda mühendisleri Super B'yi E sınıfını düşünerek geliştirdiler.Ben bundan bahsediyorum.Ama VW Passatı D sınıfının lideri olsun diye tasarlıyorlar.Yani şimdi boyutları ve donanım gelişti diye araba sınıf atlamaz.Ben sadece Super B e sınıfı düşünülerek yapıldı diyorum.

• Octavia C, Superb E segment arkadaşlar.
  • şu an itibariyle skoda'ya bu konu hakkında mesaj attım.
    bakalım onlar ne cevap verecekler?
  • D nerde o zaman?
    quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

Octavia C, Superb E segment arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

octavia c segment araç

superb ise d segment

hiç passat,octavia,3 serisi,c serisi,modeo,159 testi gören var mı?

zaten superb denilen araç eski kasa passat ın aks mesafesi uzun tipi.

sebebi de çinde üretilen passat ın platformunu kullanması.

biraz daha şişirin de superb i ,bmw 7 serisi long ile kıyaslarsınız.diz mesafesi uzun ya

Okumuyorsunuz kardeşim. Akincl kardeş birinci sayfada linkini verdiğim sayfaya bakmadan hiç octavia-passat testini göreniniz oldu mu diye soruyorsun. bir daha vereyim linki de bir bak.
    http://magazin.autoscout24.de/magazin/mz_neu_und_getestet/mz_ng_tests/mz_ng_news_43_2005_vergleichstest.asp

Peki ya mondeo-octavia testi görmek istermisin. şu linke bir bakıver de videonun sonunda birbirlerine üstünlük konusunda
    ne diyor. kabullenmek biraz zaman alacak
    http://www.youtube.com/watch?v=LdYhydqmZe4

Şİmdi birde mercedes octavia kaarşılaştırması gösterirse birileri ne diyecek bu millet yuh artık der ama c180 octavia karşılaştrıması bile var hangisi mi üstün çıktı cevabını siz verin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isnilgiz -- 19 Aralık 2007; 2:30:45 >

• SuperB D sınıfı bir araçtır.E sınıfı olması söz konusu bile değildir.Ancak yukarıda arkadaşların da belirttiği gibi

D sınıfında kafaya oynayan bir araçtır.Ayrıca 2009'da çıkacak yeni modelde de Bmw 5 Serisi çizgileri hakim...
  • SuperB yi artık F sınıfında görmek istiyoruz. Teklifimi tekrarlıyorum. Lütfen mühendisleri bir gayretle aks aralığını 5-6 cm daha uzatarak Bentley Continental, BMW 7 serisi, Masarati Quattroporte, Rolls Royce Phantom a rakip olsunlar. D sınıfı mı E sınıfı mı tartışmaları burada bitsin. Tüketiciler için kendi ifadeleriyle" ucuz bir alternatif" olsunlar. Bir İngiliz 200.000 Pound a Rolls Royce Phantom alacağına 20.000 Pound a bir SuperB tercih edebilir.

Bu arada bu ölümcül konuyu açan arkadaşı da tebrik etmek istiyorum. Yumurta tavuk tartışmasına benzedi, sonuca varılacak gibi değil.

Bence bu konuyu hararetlendirerek birbirimizi de üzmeyelim. Gerçekten de dergisine göre, jürisine göre segment ayrımlarının var olduğunu hepimiz biliyoruz. Her karşı görüş sahibinin de mesnet gösterebileceği bir yazı, test falan da var. O zaman geriye en büyük jüri olan haeelk yani tüketicilerin kaldığını görüyoruz. Biz de birbirimizi üzmeyelim.

edit; bu arada Teğmen olmuşum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandoR21 -- 19 Aralık 2007; 9:45:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: isnilgiz

quote:

octavia c segment araç

superb ise d segment

biraz daha şişirin de superb i ,bmw 7 serisi long ile kıyaslarsınız.diz mesafesi uzun ya

Okumuyorsunuz kardeşim. Akincl kardeş birinci sayfada linkini verdiğim sayfaya bakmadan hiç octavia-passat testini göreniniz oldu mu diye soruyorsun. bir daha vereyim linki de bir bak.
    http://magazin.autoscout24.de/magazin/mz_neu_und_getestet/mz_ng_tests/mz_ng_news_43_2005_vergleichstest.asp

Peki ya mondeo-octavia testi görmek istermisin. şu linke bir bakıver de videonun sonunda birbirlerine üstünlük konusunda

Şİmdi birde mercedes octavia kaarşılaştırması gösterirse birileri ne diyecek bu millet yuh artık der ama c180 octavia karşılaştrıması bile var hangisi mi üstün çıktı cevabını siz verin artık

magazin haberlerinde araba testinin ne işi var.arabam.com sırf araba sitesi euroncap sırf araba sitesi daha niye inanmamakta ısrar ediyosunuzki anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

SuperB(__ class?)

İşte sorun orda çıkıyor.Skoda mühendisleri Super B'yi E sınıfını düşünerek geliştirdiler.Ben bundan bahsediyorum.Ama VW Passatı D sınıfının lideri olsun diye tasarlıyorlar.Yani şimdi boyutları ve donanım gelişti diye araba sınıf atlamaz.Ben sadece Super B e sınıfı düşünülerek yapıldı diyorum.

sen öyle diyosunda gerçekte öyle değil işte.gerçekte o araba d sınıfı düşünülerek yapıldı.ayrıca sen skoda mühendislerinin superbi e sınıfı düşünerek yaptıklarını nerden biliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 19 Aralık 2007; 12:14:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: roomi02

kardeş bu yorumu bilerek mi yazdın,inanmak istemiyorum

www.seslisozluk.com buraya üst trafa dergi yaz... derginin ingilizce ve almanca ne demek olduğuna bir bak

quote:

Orjinalden alıntı: accord

quote:

Orjinalden alıntı: isnilgiz

quote:

octavia c segment araç

superb ise d segment

magazin haberlerinde araba testinin ne işi var.arabam.com sırf araba sitesi euroncap sırf araba sitesi daha niye inanmamakta ısrar ediyosunuzki anlamadım.

hocam allah aşkına her kişiyi muhattab görme ya!

• quote:

Orjinalden alıntı: kandoR21

SuperB yi artık F sınıfında görmek istiyoruz. Teklifimi tekrarlıyorum. Lütfen mühendisleri bir gayretle aks aralığını 5-6 cm daha uzatarak Bentley Continental, BMW 7 serisi, Masarati Quattroporte, Rolls Royce Phantom a rakip olsunlar. D sınıfı mı E sınıfı mı tartışmaları burada bitsin. Tüketiciler için kendi ifadeleriyle" ucuz bir alternatif" olsunlar. Bir İngiliz 200.000 Pound a Rolls Royce Phantom alacağına 20.000 Pound a bir SuperB tercih edebilir.

Bu arada bu ölümcül konuyu açan arkadaşı da tebrik etmek istiyorum. Yumurta tavuk tartışmasına benzedi, sonuca varılacak gibi değil.

Bence bu konuyu hararetlendirerek birbirimizi de üzmeyelim. Gerçekten de dergisine göre, jürisine göre segment ayrımlarının var olduğunu hepimiz biliyoruz. Her karşı görüş sahibinin de mesnet gösterebileceği bir yazı, test falan da var. O zaman geriye en büyük jüri olan haeelk yani tüketicilerin kaldığını görüyoruz. Biz de birbirimizi üzmeyelim.

edit; bu arada Teğmen olmuşum)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.