Şimdi Ara

SKODA SUPERB 1.9 TDI 131 HP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az once skoda web sayfasına bakarken gördüm. Superb modelinde indirim yapmışlar.

2006 1.9 TDI 131 HP comfort modeli 49.100 YTL den satılıyor.

Bazı farklar olabilir ancak kasa olarak 2004 passat ile tamamen aynı bu araç. Motor ve yürüyen aksam ise olduğu gibi aynı.

Hem güçlü dizel motor, hemde büyük bir araba almak isteyenlere göre ideal bence...

• ama 2. eli sürünüyo...
  • harbiden skoda bence çok güzel araba özellikle de yeni superb.

Acaba millet o kadar para verip skoda almam der die mi tutulmuyo bu arabalar?

parçalarına kadar vw bu araba sonuçta.
  • süper bir araç bence
  • SuperB 1.9 TDI kullanma şansım oldu araç makam otosu idi..Aracı full donanimliydı gerçekten içeride bir kalite hakim SES sistemi çok hoşuma gitmişti gerçekten çok net ve pürüzsüz bir ses çıkarıyordu BLAKPUNT set neyse...

gelelim 1.9 130 hp lik motora ben öncelikle bu motoru çok merak ettiğim için balıklama daldım araca emniyet kemerimi taktım ve çıktım yola...öncelikle motorun kendine gelmesini bekledim ara hızlamaları arkadaşım yanımda idi ve test ettik gerçekten Torkun da etkisi ile O kocaman kasa yerinden çok rahat kalkıyordu...Otobana doğru uzanan yol düzlüktü ve sıfır 100 denemesi yapmak istedim tiprotronic vites mevcuttu araçta yaklaşık 10.5 saniye gibi bir sürede 100km hıza ulaştık bu araç ve kasa için yeterli bir süre
    otobanda ise gaza emin komutlarla yüklendim ve 160 km hıza çok rahat bir şekilde çıktık Otoban boş ve sakindi 210km hıza 4000 devir civarı ulaştık ve gerçekten yüksek süratte çok emin ve konfordan ödün vermeden yol alıyor kabin gürültüsü ise çok başarılı...

motor TDI olmasına rağmen iyi izole edilmiş bir kabine sahip SuperB fiyatına göre mantıklı bir araç...

SKODA SUPERB 1.9 TDI 131 HP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 24 Kasım 2005, 22:19:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.4 TSI 122 HP Golf
    17 yıl önce açıldı
    Renault Clio 0.9 tce
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.