Şimdi Ara

SKODA SCALA TANITILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nedir bu surekli aglatma meraki. Ne agliyacam lan ben sen agla ati alan uskudari gecmis debeleniyor BMW

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki leon ile golf çifleşmiş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Nedir bu surekli aglatma meraki. Ne agliyacam lan ben sen agla ati alan uskudari gecmis debeleniyor BMW

SKODA SCALA TANITILDI

• Mekanik el freni yakışmamış, arkaya havalandırma kanalı ve usb koyup kol dayama koymamakta skoda gibi simply clever slogani olan bir firmaya hiç yakışmamış .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 7 Aralık 2018; 2:1:39 >
  • erdal85 E kullanıcısına yanıt
    Hala el freni manuel bu mu golfe rakip allah aşkına

• Bu aracın satılması için leondan ucuz falan olmamalı leon kim ki . Leon ne ? Gayette satacaktır . Volkswagen abi yaa diyenler fiyatı uygun olsada golf tercih edecektir zaten .

• her kurtlu baklanın alıcısı olduğu gibi bunun da kendine has bir alıcı kitlesi olacaktır. ki bence çok da güzel olmuş.

• mfeker89 kullanıcısına yanıt
    Golf'ten ucuz olacağı için sıkıntı değil mekanik yada elektronik el freni olması. Benim ilgi alanıma girmiyor o tuş tercih meselesi. Yeni nesil Leon ilk tanıtıldığında senin benzeri tepkini çoğu kişi verdi şimdi Leon da golf kadar piyasa arabası oldu ve pek kötü diyen de yok. VAG grubu bilirsin ki şirket stratejisi gereği rakip de olsalar birbirlerini koruyorlar. Aynı markalar bile bunu yapıyor mesela Volvo XC60 XC90'ı koruyor; Arka diz mesafesi, arka yaşam alanı ve bagaj kalitesi ve kullanımı gibi seviyelerde belirgin ve şaşılacak kalite sorunları var kendi segmentinde. Ama bu sorun değil çünkü bir sebebi var ve mantıklı da geliyor. Dostum işte bu yüzden böyle farklılıklar oluyor. Makyaj ile elektronik el freni de gelebilir bu modele. Zaten fiyatı en az 150 bin olacağı için biz de alamayacağımız için bu kadar da boşa yazdığım için salla abi takıl kafana göre :)
  • Vay be !!!

• erdal85 E kullanıcısına yanıt
    Adamlar hayalet gösterge, elektrikli bagaj kapağı, şerit takip ve kor nokta asistani, adaptif hiz sabitleyici gibi teknolojiler sunuyor ama el freni manuel. Manuel olmasinin dezavantajı auto hold desteği sunamıyor. Yukarida yazdığım bir ton teknoloji var ama el freni manuel olduğu için kirmizi ışıkta frene basmak zorunda birakiyorlar seni sirf marka algısı yüzünden. 😂😂

• Arkası düpedüz egea hatchback. Egeanında Nası bi tasarımı varsa bütün yeni arabalar egea gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 8 Aralık 2018; 1:40:45 >
  • Bunu ben de farkettim.
    Hele ki stoplarda köşelere doğru aşağıya olan kıvrımlar birebir diyebilirim.
    Yeni Focus da aynı bu şekilde.
    Hepsinde de güzel görünüyor ama, yakışıyor.
  • Tek beğenmeyen benim herhalde

• mfeker89 kullanıcısına yanıt
    Skoda marka mı ya daha 5 sene önce Rus arabası mı la bu diyen milletiz 😊 dediğine katılıyorum çelişkili ama arka havalandırma iptali olmaması hayati bazen arkada çoluk çocuk oluyor...

• Türkiye'de tutmaz, Rapid Spaceback'ten çok farklı görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.