Şimdi Ara

Skoda Rapid Mi? Seat Toledo Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 model Skoda Rapid 1.4 TDi otomatik dgs full 74000 tl 2016 model Seat Toledo 1.4 tdİ otomatik dsg full 76000 tl fiyat aldım. İkiside birbirine çok benzer araçlar hangisini tercih etmeliyim sizce veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka araç varmı? Teşekkürler

• O paraya B segmenti araç alınmaz hocam, Dsg zaten ayrı bir problem. O paraya 308, Astra, Focus veya boş olması problem değilse SuperB var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b segmenti mi hocam bu araçlar ben c diye biliyordum bi superb in boş dizeli 90000 den başlıyor
  • alt132 kullanıcısına yanıt
    B+ olarak geçer boyut itibari ile C segmenti gibi fakat iç mekan kalitesi plastik dokusu vs B segmenti araç. Yarım porsiyon hesabı bir nevi

• 1 hafta önce 2015 toledo aldık. Alma sebebimiz tamamen ikinci el fiyatının rapide göre uygun olmasıydı. Bütün herşeyiyle aynı yapıda araçlar bir kaç küçük fark var
    1- rapidde 6.5 ekran var toledoda 5 inç
    2- rapidde arka cam sileceği var
    3- küçük bir ayrıntı ama arka koltukta rapidde kolçak ve arka bagaja ulaşma bölümü yok toledoda var.
    Sıfırı toledonun daha pahalı olmasına rağmen ikinci elde rapid daha pahalıya satılıyor buda bana ilginç geldi.
    Birde aldıktan sonra farkettik çok cins bir lastik ebatı var piyasada ya doğru düzgün marka yok yada çok fahiş fiyatları var kışlıkta napacaz bilmiyorum.
    Farklı sorularınız varsa yardımcı olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eveet bu araçlar B+ segment diye geçiyor. Aslında kompakt(c) sınıf olacak araclar ama ufak tefek farklılıkları var boyut olarak. Özellikle rapid ilk çıktığında karmaşalara yol açtı b mi c mii diye ama markanın yetkilileri aracın B den C' ye geçiş modeli olduğunu bildirmişlerdi.

Her ikisi de aynı araçlar sadece marka logoları değişik ve ufak farklılıklar mevcut. Farklılıkları yukrda arkadaş belirtmiş zaten. Ben bu aracın ikisini de beğeniyorum. İnceleme videolarını incelediğimde toledo nun malzeme kalitesi sanki biraz daha iyi gibi demişti ama rapid türkiye de daha çok tutuluyor ve 2. el piyasası rapidin daha iyi.

Ben fabia kullanıcısıyım. Arabamı satarsam eğer rapid almayı düşünüyorum. Octavia alamayanlara rapid iyi bir seçenek.
  • Bugün ikisinide test ettim rapid bi tık daha hoşuma gitti sanırım onu alıcam bu fiyata daha iyi bi seçenek yok gibi gözüküyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hsaid kullanıcısına yanıt
    Ben antalyada yaşıyorum pek bi kışlık lastik sıkıntım yok

• Hocam kış yakın diye dedim yazlıklarda sıkıntı araştırın isterseniz 215/45 r16 :) 205 /55 r16 varken niye böyle bir lastik kullanırlar bilmiyorum. Araba spor bir modelde değil ama spor ince yanak lastik var araçta hem konforu törpülüyor hem günlük kullanımda yarık ve balon riski çok fazlaymış

• toledo hakkında bilgim yok ama 9 ay rapid kullandım
    alma gıcırtılı arabayı gerek yok kısaca
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsaid

Hocam kış yakın diye dedim yazlıklarda sıkıntı araştırın isterseniz 215/45 r16 :) 205 /55 r16 varken niye böyle bir lastik kullanırlar bilmiyorum. Araba spor bir modelde değil ama spor ince yanak lastik var araçta hem konforu törpülüyor hem günlük kullanımda yarık ve balon riski çok fazlaymış

hiç sıkıntısız 205 /50 r16 kullanabilirsiniz. hem yakıta hem de konfora katkısı olur. sadece kadrandaki hız gerçek hızdan %1.8 eksik olacaktır.
  • ihzone89 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam deneyecem:)

• Arizali sanziman,b segmenti,75bin tl.
    Kafana kursun sık daha iyi.50 55bin tl ye tank gibi c5ler 508ler var.

• skodayı tercih edin, seat toledonun süspansiyonları çok sert acayip konforsuz bir araç.
  • İkisi arasından Rapid
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Öyle dediniz şimdi kafam karıştı ben 0 bir araç arıyorum o fiyatada sadece bu ikisini bulabildim

• Siz 0 araç aramiyorsunuz,kazigin kallavisini yemekten bahsediyorsunuz.zaten kontaga anahtarı vurunca 10bin tl zarariniz var.
    Peugeot 508 ve citroen c5 gibi d segment dizel otomatik daha 40 50bindeki araclari 60 65k dan alabilirsiniz.

• 75 bin liraya cok iyi 2. el arabalar bulunabilir. Bu parayi bu arabalara vermek yazik. Gece uyku girmez gozume 75 bini toledoya versem.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Arizali sanziman,b segmenti,75bin tl.

+1 milyon katılıyorum arkadaşa

75K ve Rapid
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Arizali sanziman,b segmenti,75bin tl.

508 ve diğerinin o eski yarı otomatik şanzımanı rezalet.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.