Bildirim
Skoda Octavia mı Nissan Qashqai mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Qashqai. Çünkü ikinci eli güçlü, yakıt düşük, perofmens gayet iyi. Motor uzun yıllar gider bakimlari yapılmış ise.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Octavia. Oturaklı, gayet geniş ferah ve şık bir araç. Temiz ise tercih edilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
satmak için kaşkayi,keyfim için oktavya alırdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Qashqai eski kasa olacak, octavia ise yeni. Octavia'yi seçerdim. Daha kaliteli ve konforlu.
Aile için ise Octavia derim...
77binlere sifir corolla 1.6life, hyundai elantra daha uygun fiyatlara opel astra sedan edition plus alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lexus rx 300 - Kolay İngilizce Android Uygulamam (Kod isteyen pm atsın lütfen) -
Otomatik olmadığı takdirde Octavia
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
En Beğenilen Yanıtlar
|
Qashqai eski kasa olacak, octavia ise yeni. Octavia'yi seçerdim. Daha kaliteli ve konforlu.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler