Şimdi Ara

Skoda'nın yeni otomobillerine hayran oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahilde dolaşırken kayar ledli bir hb araca denk geldim, model ismi Scala, golf-astra-308 vb rakipleri yanında halt etmiş, o kadar modern duruyordu ki... Daha sonra eve geldim ve diger modellere baktım, Kamiq/Karoq/Kodiaq/Superb Skoda muazzam bir atılım yapmıs, modern işlevsel ve performanslı/kaliteli araçlar hepsi.

Dün de yeni Octavia'ya denk geldim, muazzam bir araç olmuş. Özellikle arka tasarımı ve iç mekanına hayran oldum. Boyut ve duruş olarak da D segmenti havası vermiş. Ilk fırsatta elimdeki CC'yi satıp octavia almayı planlıyorum (290-300 bine bulabilirsem tabii.)

Aylar önce Focus için başvurdum, 340 bin dediler. Xenon far yok, koltuklar falan kalitesiz, o paraya Octavia alırım çok daha modern bir araca binerim.

Vw ve Audi kullanmışlığım çoktur ama boynuzun kulağı (Tasarım olarak, ayrıca fiyat/performans olarak) geçtiğini, Skoda'nın muazzam işler yaptığını söyleyebiliyorum.

Yanlış anlaşılma olmasın, ben scala>golf demiyorum ki henüz kullanmadım ama tasarım olarak çok beğendim. Ayrıca Kamiq'e hayran oldum, segmentinin en şıkı olmuş bana göre, Karoq ise hem fiyatının Tiguan'a göre uygun olması hem de daha kaslı gözükmesi ve iç mekanının daha modern durması sebebiyle dikkatimi cekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenİcraEdenAvukat -- 27 Aralık 2020; 12:25:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Scala için dediğini komik buldum hergun hastanemize yüzlerce scala geliyor ilaç mümessili bence parasını hak etmiyor tasarım olarak rapidin devamı gibi olmuş kasası eski olmasına rağmen 308 daha yakışıklı ondan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış tasarima bakarak boynuz kulağı geçti demek biraz basit kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Dış tasarima bakarak boynuz kulağı geçti demek biraz basit kalıyor

Dış tasarım olarak diyorum zaten, yeni Golf'ün hali ortada. Biliyorsunuz ki Skoda'da bir de işlevsellik mevzusu var, tasarım ve işlevsellik şu anda kullandığım 7DSG ve 150 hp ile birleşinde cok hoşuma gitti açıkcası.

Mesela Passat da kullandım Superb de ama Superb daha özel hissettiriyo, tek eksisi yol tutuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenİcraEdenAvukat -- 27 Aralık 2020; 12:9:19 >
  • Skoda bizde severiz. Scala güzel araç ama Golf ile de Leon ile de rakip dahi olamaz, bu kesin. Tasarımı daha güzel görebilirsiniz o göreceli.

Octavia superb gibi olmuş artık, üst sınıf bir araç gibi tabi fiyatı da ona göre :(

• Skodacılar darılmasın ama scala egea hb ile aynı sınıf ve fiyat avantajından dolayı egea hb daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

Skodacılar darılmasın ama scala egea hb ile aynı sınıf ve fiyat avantajından dolayı egea hb daha mantıklı.

Egea B, Scala c değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer ay ışığıyım diyorsa scala kendine, dönsünde ışığın kaynağına baksın bi.

Skodayı bizde severiz, güzel bir tasarım dili yakaladı fakat golfün kalitesine, işlevselliğine, verimliliğine ve konforuna erişemez.

• Scala güncel skodalar içinde en çirkin olanı,yeni Octavia,makyajlı superb ve yeni elektrikli aracı enyaq baya iyi duruyor

• araçtan ne beklediğinize göre değişir. Bence Scala paketine göre hem modern hem de doyurucu bir araç. Aynı dolulukta bir leon ya da golf alamayacaksanız scala tercih edebilirsiniz. Ayrıca kullandığı iç mekan parçalarının bazıları audi a3 aracımdaki parçalarla aynı. Muhtemelen VAG grubu araçlarında benzer durumlar var.

• ResenİcraEdenAvukat R kullanıcısına yanıt
    değil

• Ford focus a bir an önce makyaj yapıp toparlamazsa octavia fena ezer onu. Heleki o dandik koltukları bir an önce adam gibi koltuklarla degiştirmesi lazım. Trend x pakete adam gibi ekran koyması lazım vs..

• Sitede gördm bir tane modeline bakmadım ama hb bi model. Logoyu sökseniz audi diye satarsınız baya.
  • Tam tersi son modelleri daha bir çirkin bence. Özellikle SUV'lar. Ucube bir far tasarımı mevcut.
  • CC nin süspansiyon konforu ve iç mekan malzeme kalitesinden sonra scalaya binin bakalım ne hissedeceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

CC nin süspansiyon konforu ve iç mekan malzeme kalitesinden sonra scalaya binin bakalım ne hissedeceksiniz

Scala'ya binmeyi düşünmüyorum ama Octavia olabilir. Scala'nın arka tasarımı hoşuma gitti.

• Aile kullanımına yönelik kompakt hb arayanlar için Scala çok iyi bir alternatif,

Çok ferah, kalite anlamında da doyurucu bir araç.

2 çocukla A3 aracımda genişlik anlamında rahat edemeyip aracımı satmıştım.

Scala'ya ciddi niyetlendim bakalım nasip.

• Hepsi aynı şeyin laciverdi...
    Dsg şanzıman ve küçük hacimli ömrü kisa turbo motorlar...
    Skoda modelleri dıştan daha iyi duruyor fiyatlari da biraz daha düşük buna katiliyorum

• Scala ne ya sıkıyo gibi
  • Çok büyük bir ilde yaşamama rağmen çok görüyorum bu scalayi ama kimsede dememiş araç bildiğin station wagon sw gibi duruyo iyyyyy itici 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.