Şimdi Ara

SKODA FABIA RS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
11.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar son gunlerde reklamlarda cokca fabia RS goruyorum.bu arac fabianin sporu sanirim.web sitesine baktim donanimlardan bu sonucu cikardim.1.4 180 hp dsg nasil bir motor.sanziman 7 ilerimi.sorun cikarirmi.bu arac alinabilirmi.opsiyon donanimlari nelerden olusur.teslimat suresi ne kadardir.yorumlari bekliyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn joshcyoon -- 25 Mart 2011; 16:02:17 >

• Buraya sorana kadar arasana
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Arkadaslar son gunlerde reklamlarda cokca fabia RS goruyorum.bu arac fabianin sporu sanirim.web sitesine baktim donanimlardan bu sonucu cikardim.1.4 180 hp dsg nasil bir motor.sanziman 7 ilerimi.sorun cikarirmi.bu arac alinabilirmi.opsiyon donanimlari nelerden olusur.teslimat suresi ne kadardir.yorumlari bekliyorum:)

Cihan Bey çok fazla araştıramadım, ancak aşağıda vereceğim iki linkte işe yarar bilgiler olabilir. İleride daha detaylı bilgi edindiğimde buraya yazarım yine...

http://www.skodafabia-vrs.co.uk/

http://www.skoda.co.uk/home.aspx----Fabia----FabiavRS

• Tesekkur ederim Ender Bey.sitelere bakacagim.ama sanirim yuce oto bu araci ozel siparis getiriyordur.lakin fiyati superb comfort fiyatina yakin,cogu insanin tercih edecegini sanmam.ayrica 1.4 tsi 180 hp nin modifiye edilmis bir motor oldugunu dusunuyorum.yanilmiyorsam vw markasina en fazla 170 hp olarak uretilmisti.simdi ise 160 hp olarak satiliyor.reklamda gordugum kadariylada yaris otomobili.sehir ici uygunmu bilemiyorum.opsiyon donanim olarakta web sitesinde metalik renk ve cift renk tavan yaziyor.onun disindaki opsiyonlari yine bayiden ogrenebiliyoruz anladigim kadariyla.
  • https://carconfig.skoda-auto.de/Default.aspx?checked=1

Almanya sitesinden de aracı konfigüre etmek mümkün
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta
    https://carconfig.skoda-auto.de/Default.aspx?checked=1

Yuce oto almanyadaki donanimlarin hepsini sunuyormudur.superb icin hemen hemen hepsini sunuyordu.rs icinde oyledir umarim.
  • quote:

quote:

Yuce oto almanyadaki donanimlarin hepsini sunuyormudur.superb icin hemen hemen hepsini sunuyordu.rs icinde oyledir umarim.

Yine aynı mantıkla düşünürüm ben, yani araç özel olarak üretileceği için sunmak zorundadır diye düşünüyorum. Ancak dediğiniz gibi bu araç çok küçük bir kitleye hitap ettiği için bayilerin bile ne kadar bilgisi vardır emin değilim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Yine aynı mantıkla düşünürüm ben, yani araç özel olarak üretileceği için sunmak zorundadır diye düşünüyorum. Ancak dediğiniz gibi bu araç çok küçük bir kitleye hitap ettiği için bayilerin bile ne kadar bilgisi vardır emin değilim...

En azindan opsiyon listesi belli olsada almanya donanimini getirmeseler yine raziyim.

• benim bi arkadasımda seat ibiza cupra var 2010 model aynı motor var onda da 1.4 180 bg dsg sanzıman

Araba acayip kacıyor ya :D

ank sehir içi 8lt ortalaması var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin90
    benim bi arkadasımda seat ibiza cupra var 2010 model aynı motor var onda da 1.4 180 bg dsg sanzıman

Araba acayip kacıyor ya :D

ank sehir içi 8lt ortalaması var

Sanirim performansi harika.reklamda 7 ileri dsg yaziyordu.kuru tip sistem problem cikarmasi muhtemel.ama reklamdaki renge bayildim.

Normal fabialardaki cift renk tavan olayi bundada var sanirim.sadece beyazmi geliyor yoksa baska renk tavan secenegide varmi.
  • gri, siyah ve beyaz renk tavan secenekleri var
  • Şuan bünyemizde Yarış mavisi Açılır tavanlı Beyaz renk 17'' jant 1.4 Tsi 180 hp Dsg aracımız bulunmaktradır

OĞUŞLAR GROUP OTOMOTİV LTD.ŞTİ
    SKODA&SSANGYONG YETKLİ BAYİ
    SİNAN ÇELİK
    0216 533 74 74 pbx
    0216 533 74 75 fax
    0530 881 83 82 gsm
  • Birkac saat sonra yada yarin firsat bulursam and otomotive ugrayacagim.hem yeti renklerine bakarim hemde fabia rs icin katalog ve opsiyon donanim listesini alirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn joshcyoon -- 17 Şubat 2011; 13:01:06 >
  • Skoda web sitesinde RS e baktim.en sevdigim renkler gumus ve yaris yesili oldu.donanim olarak gayet dolu bir araba.birkac eksigi var onlarda opsiyon sanirim.metalik renk ve yesil rengin tavaninin siyah olmasi disinda opsiyonel olarak tahminime gore sunroof,mdi kiti,xenon far(normalde halojen mercekli far geliyor.bu nedenle xenon olabilecegini dusunuyorum),esp plus,abs plus ve jant secenekleri olabilir gibime geliyor.
  • opsiyonların tam olarak yazıldığı bir yer yok mu? üniversite için güzel arabaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohaybetion
    opsiyonların tam olarak yazıldığı bir yer yok mu? üniversite için güzel arabaymış.

Opsiyonlar icin bayilerle gorusebilirsiniz.bayiye gidebilirsem bende ogrenirim listeyi.
  • quote:

quote:

opsiyonların tam olarak yazıldığı bir yer yok mu? üniversite için güzel arabaymış.

Opsiyonlar icin bayilerle gorusebilirsiniz.bayiye gidebilirsem bende ogrenirim listeyi.

teşekkürler.
  • Reklamdaki arabanın rengi bitirdi peki motor olarak söylendiği gibi iyi mi kadranı sona vurabiliyor mu zor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Reklamdaki arabanın rengi bitirdi peki motor olarak söylendiği gibi iyi mi kadranı sona vurabiliyor mu zor ama

youtube'dan videoları izlersen eğer dsgnin otomatiğine bırakırsan maksimum 7de atıyor.f1 moduna geçersen 8e kadar vurursun ama ben pek tercih etmem.dsg işini biliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Reklamdaki arabanın rengi bitirdi peki motor olarak söylendiği gibi iyi mi kadranı sona vurabiliyor mu zor ama

youtube'dan videoları izlersen eğer dsgnin otomatiğine bırakırsan maksimum 7de atıyor.f1 moduna geçersen 8e kadar vurursun ama ben pek tercih etmem.dsg işini biliyor.

harbiden biliyor ya peki mesela 1.2 tsi larda bile durum böyle mi oluyor yoksa yüksek beygirli araçlarda mı var.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.