Şimdi Ara

SKODA FABIA RS (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
11.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: last_legant
     SKODA FABIA RS

SKODA FABIA RS

Resimsiz konu çok donuk oluyo birkaç resim ekleyelim...

SKODA FABIA RS

eline sağlık. Evde netim yok. Enkısa zamanda yüklicem fotoları. Kusura kalmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: drkrex

quote:

Orijinalden alıntı: last_legant
     SKODA FABIA RS

SKODA FABIA RS

Resimsiz konu çok donuk oluyo birkaç resim ekleyelim...

SKODA FABIA RS

eline sağlık. Evde netim yok. Enkısa zamanda yüklicem fotoları. Kusura kalmayın

Hocam ic dis spoiler farkli fotolar bekliyoruz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

arkadaşlar 1 aydır rs kullanıyorum. Iç kısım kapılarda sert plastik kullanılmış. Hiç hoş değil. Üstlerine deri kaplamayı düşünüyorum. Size bakan kokpit kısmında deri kullanılmış, ön cama yakın kısımda sert plastik yine. Motora gelince şaheser denilebilir. Topuklayınca bir bakıyorsunuz kadran 120 de. 4. vites 40 ta giderken f1 ile 2 ye atıp basınca önce turbonun kükremesi, sonra koltuğa yapışmanız bir oluyor. s modda 7000 de vites degisimi yapıyor. Degisınce vitese 5000 den devam ediyor. F1 vıteste denemedim daha.

aracınızın fotolarını görmemiz mümkün mü acaba :)

:::))) skodaturkey.com da paylaştım sasa iliç bey. yanımda resim yok şu an

Araciniz gercekten guzel.normal fabia ile ayiramiyor insanlar.gorunce normal fabia saniyorlar.keske rs te spor detaylar biraz daha belli olsaydi.gumus yada yesil aklimdaki renkler.yesil olursa tavanida siyah olur.opsiyon konusu kafami karistirdi.yuce oto eksik soyledi sanirim her zamanki gibi!.fabia rs icin bir onceki mesajda soyledigim opsiyonlardan birkaci sitede yaziyor.yine is basa dustu and otomotive gidince tum listeyi alacagim.

evet ya normal fabiadan pek ayrılmıyor benim araç. Ellerinde bu vardı. Aylarca beklemek istemedim. Yeşil kasa gerçekten hoş oluurdu. Sportif ruh sadece egsoz,difüzör, siyah jant ve ön tampon ile verilmiş. Bir handikap gündüz ledleri sis farı bölgesine konulmuş. 1. Kademede sadece sis bölgesindeki gündüz farları;2. Kademede bunlarla beraber farlarda yanıyor. Yani farlar gündüz farları ile birlikte yanıyor. Kısaca gündüz-gece yakılan sisfarına alerjisi olan bir trafik ekibine rastlarsam ceza yememek elden değil. Durdurmasa bile arkadan adrese gönderir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

arkadaşlar 1 aydır rs kullanıyorum. Iç kısım kapılarda sert plastik kullanılmış. Hiç hoş değil. Üstlerine deri kaplamayı düşünüyorum. Size bakan kokpit kısmında deri kullanılmış, ön cama yakın kısımda sert plastik yine. Motora gelince şaheser denilebilir. Topuklayınca bir bakıyorsunuz kadran 120 de. 4. vites 40 ta giderken f1 ile 2 ye atıp basınca önce turbonun kükremesi, sonra koltuğa yapışmanız bir oluyor. s modda 7000 de vites degisimi yapıyor. Degisınce vitese 5000 den devam ediyor. F1 vıteste denemedim daha.

aracınızın fotolarını görmemiz mümkün mü acaba :)

:::))) skodaturkey.com da paylaştım sasa iliç bey. yanımda resim yok şu an

Araciniz gercekten guzel.normal fabia ile ayiramiyor insanlar.gorunce normal fabia saniyorlar.keske rs te spor detaylar biraz daha belli olsaydi.gumus yada yesil aklimdaki renkler.yesil olursa tavanida siyah olur.opsiyon konusu kafami karistirdi.yuce oto eksik soyledi sanirim her zamanki gibi!.fabia rs icin bir onceki mesajda soyledigim opsiyonlardan birkaci sitede yaziyor.yine is basa dustu and otomotive gidince tum listeyi alacagim.

evet ya normal fabiadan pek ayrılmıyor benim araç. Ellerinde bu vardı. Aylarca beklemek istemedim. Yeşil kasa gerçekten hoş oluurdu. Sportif ruh sadece egsoz,difüzör, siyah jant ve ön tampon ile verilmiş. Bir handikap gündüz ledleri sis farı bölgesine konulmuş. 1. Kademede sadece sis bölgesindeki gündüz farları;2. Kademede bunlarla beraber farlarda yanıyor. Yani farlar gündüz farları ile birlikte yanıyor. Kısaca gündüz-gece yakılan sisfarına alerjisi olan bir trafik ekibine rastlarsam ceza yememek elden değil. Durdurmasa bile arkadan adrese gönderir.

Sizce gumusmu guzel durur yesilmi.soylediginiz far olayi kotu olmus.gerci nissan juke yada skoda yetidede farlar asagida.sis fari yerinde normal farlar var.yeni araclarda bu furya basladi.polislerinde bunu bilip bilmediginden emin degilim.o yuzden cezada yazabilirler haklisiniz.

• bence yeşil daha spor olur. ilgi çeker. Ya birde camlar film istiyor. Numara, marka... Ne önerirsiniz
  • quote:

bence yeşil daha spor olur. ilgi çeker. Ya birde camlar film istiyor. Numara, marka... Ne önerirsiniz

Octaviamda ziebart 2 numara film var.aracim fume renk.baya ilgi cekiyor hemde guzel duruyor.bu filmi tavsiye ederim.ayrica lumar markasida en iyi 2-3 markadan birisi.lumarada bakabilirsiniz.ama soyle soyleyim ziebart omur boyu garantili.benim 5 yil oldu cizilme kabarma soyulma hicbir sey olmadi.digeri ise 5 yil garantili.karar sizin.
  • Cihan Bey RS için en iyi renk yeşil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta
    Cihan Bey RS için en iyi renk yeşil bence.

Ender Bey bende yesili begendim daha cok.tavanida yesilmi olmali siyahmi.
  • buyrun. inş olmuştur..

SKODA FABIA RS
  • iç mekan..

SKODA FABIA RS
  • işte en canımı sıkan foto bu. 120 km dir ort ş.içi tüketim bu..

SKODA FABIA RS
  • aynı mesaj içinde yerleştiremedim...

SKODA FABIA RS
  • ...

SKODA FABIA RS
  • Resimler gercekten guzel.tekrardan hayirli olsun.sormak istedigim iki sey var hem size hem Ender Beye.yesil alinirsa arac tavani siyahmi olmali yesilmi olmali.jantlar uzerinde gelen metalmi olmali yoksa sizdeki gibi antrasit siyah yada beyazmi olmali.

Sizin jantlar metalmi plastikmi.
  • arkadan...

SKODA FABIA RS
  • quote:

Resimler gercekten guzel.tekrardan hayirli olsun.sormak istedigim iki sey var hem size hem Ender Beye.yesil alinirsa arac tavani siyahmi olmali yesilmi olmali.jantlar uzerinde gelen metalmi olmali yoksa sizdeki gibi antrasit siyah yada beyazmi olmali.

cihan bey çelik alaşımdır sanırım. plastik olma ihtimali var mıki?
  • burdan uno ya benzetiyorlar...

SKODA FABIA RS
  • quote:

quote:

Resimler gercekten guzel.tekrardan hayirli olsun.sormak istedigim iki sey var hem size hem Ender Beye.yesil alinirsa arac tavani siyahmi olmali yesilmi olmali.jantlar uzerinde gelen metalmi olmali yoksa sizdeki gibi antrasit siyah yada beyazmi olmali.

Plastikten kastim dokundugunuzda metalden cok sertlik hissimi geliyor.eger oyleyse plastik diye adlandirilir yoksa alimunyumdur
  • quote:

quote:

quote:

Plastikten kastim dokundugunuzda metalden cok sertlik hissimi geliyor.eger oyleyse plastik diye adlandirilir yoksa alimunyumdur

pardon, o konuda bilgim yoktu. bakınca paylaşırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: SteveVai17
    Buraya sorana kadar arasana

Arkadasim burada herkes birbirine yardimci olmaya calisiyor.yardimci olmayacaksan yada konuda yazmayacaksan hic yazma daha iyi!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.