Şimdi Ara

SKODA FABIA RS (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
11.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orijinalden alıntı: Ohaybetion

quote:

Reklamdaki arabanın rengi bitirdi peki motor olarak söylendiği gibi iyi mi kadranı sona vurabiliyor mu zor ama

youtube'dan videoları izlersen eğer dsgnin otomatiğine bırakırsan maksimum 7de atıyor.f1 moduna geçersen 8e kadar vurursun ama ben pek tercih etmem.dsg işini biliyor.

harbiden biliyor ya peki mesela 1.2 tsi larda bile durum böyle mi oluyor yoksa yüksek beygirli araçlarda mı var.

onu izlemedim ama dikkatini çektiyse araba yüksek hızlara zorlanmadan çıkıyor çok şaşırdım çünkü saab arabaları bile 160dan sonra hafif zorlanıyordu.ama rs akıcı.eğer dsg şanzıman varsa bence 120-130 kmye kadar akıcı olur sonraki hızlarda bence motor gücü yetersiz kalır gibime geliyor.

• Aracta en cok merak ettigim metal ve beyaz renk jantlar.birde bunlarin disinda baska secenek varmi varsa onlar.ayrica yesil rengi siyah tavanli alinca ayrica sunroofta alinabiliyormu onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Aracta en cok merak ettigim metal ve beyaz renk jantlar.birde bunlarin disinda baska secenek varmi varsa onlar.ayrica yesil rengi siyah tavanli alinca ayrica sunroofta alinabiliyormu onu merak ediyorum.

bunların hepsinin mümkün olması lazım.özellikle bu arabaya sunroof çok iyi gider.üniversite için sabırsızlıkla 2 yıl bekleyeceğim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Reklamdaki arabanın rengi bitirdi peki motor olarak söylendiği gibi iyi mi kadranı sona vurabiliyor mu zor ama

youtube'dan videoları izlersen eğer dsgnin otomatiğine bırakırsan maksimum 7de atıyor.f1 moduna geçersen 8e kadar vurursun ama ben pek tercih etmem.dsg işini biliyor.

harbiden biliyor ya peki mesela 1.2 tsi larda bile durum böyle mi oluyor yoksa yüksek beygirli araçlarda mı var.

onu izlemedim ama dikkatini çektiyse araba yüksek hızlara zorlanmadan çıkıyor çok şaşırdım çünkü saab arabaları bile 160dan sonra hafif zorlanıyordu.ama rs akıcı.eğer dsg şanzıman varsa bence 120-130 kmye kadar akıcı olur sonraki hızlarda bence motor gücü yetersiz kalır gibime geliyor.

evet hız yükselince bile 3 er 4 er km/h artıyor hala takılmadan çok süper bişey. Bocanegra da fena ya şimdilik hayal ürünü ama bu araçlar 2. ele düşmeden ya da 0 ını baya bi çalışmadan zor alırız

• arkadaşlar 1 aydır rs kullanıyorum. Iç kısım kapılarda sert plastik kullanılmış. Hiç hoş değil. Üstlerine deri kaplamayı düşünüyorum. Size bakan kokpit kısmında deri kullanılmış, ön cama yakın kısımda sert plastik yine. Motora gelince şaheser denilebilir. Topuklayınca bir bakıyorsunuz kadran 120 de. 4. vites 40 ta giderken f1 ile 2 ye atıp basınca önce turbonun kükremesi, sonra koltuğa yapışmanız bir oluyor. s modda 7000 de vites degisimi yapıyor. Degisınce vitese 5000 den devam ediyor. F1 vıteste denemedim daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkrex -- 7 Mart 2011; 16:55:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkrex
    s modda 7000 de vites degisimi yapıyor. Degisınce 5000 den devam ediyor. F1 vıteste denemedim daha. 1 aydır Fabia rs kullanıyorum.

Aracinizda opsiyon donanim varmi varsa nelerdir.resimleri koyabilirseniz memnun olurum.
  • cihan bey, skodaturkey forumunda resim paylaştım aynı nick ile. Takip ediyorsanız orada görmüşsünüzdür. Aracım siyah. Ops bolero, koltuk ısıtma ve met renk var.
  • quote:

cihan bey, skodaturkey forumunda resim paylaştım aynı nick ile. Takip ediyorsanız orada görmüşsünüzdür. Aracım siyah. Ops bolero, koltuk ısıtma ve met renk var.

Peki hangi baslik altinda yaziniz
  • fabia II başlığı altında. Fabia II rs olarak geçiyor.
  • quote:

fabia II başlığı altında. Fabia II rs olarak geçiyor.

Resimleri gordum.hayirli ugurlu olsun.pm attim size.
  • Az once yuce otodan superb anteniyle ilgili sorumu yanitlamak icin aradilar.o sirada fabia rs opsiyonlarini sordum.opsiyonlar ve fiyatlari soyle.

Internet sitesindeki jant metalik renk ve cift renk tavan opsiyonunun fiyatlari orada yazdigi icin ogrenmedim.

Digerleri soyle:

Jantlar(antrasit veya beyaz) : 250 lira
    Arka park sensoru: 680 lira
    Sunroof: 1300 lira( tavani ayri renk alirsaniz yine sunroof alinabiliyormus)
    Isitmali on koltuk: 510 lira
    Bluteooth: 780 lira

Arkadasimiz drkrexin aracinda bolero var.ozellikle sordum bolero almis arkadasimiz opsiyon yokmu diye.tum opsiyonlarin yukarida saydiklarimin oldugunu bolero icin standart radyo gelen araca bayinin kendisinin takip satmis olabilecegini soyledi.
  • quote:

Az once yuce otodan superb anteniyle ilgili sorumu yanitlamak icin aradilar.o sirada fabia rs opsiyonlarini sordum.opsiyonlar ve fiyatlari soyle.

Internet sitesindeki jant metalik renk ve cift renk tavan opsiyonunun fiyatlari orada yazdigi icin ogrenmedim.

Digerleri soyle:

Arkadasimiz drkrexin aracinda bolero var.ozellikle sordum bolero almis arkadasimiz opsiyon yokmu diye.tum opsiyonlarin yukarida saydiklarimin oldugunu bolero icin standart radyo gelen araca bayinin kendisinin takip satmis olabilecegini soyledi.

aynen yazdığın gibi. Satıcı kendisi için özel taktırmış boleroyu. Park sensörü çok mu özellikli ki bu kadar yüksek fiyatı. Ben 100 tl ye bayide taktıracaktım. Orj bozulmasın diye bayii takmak istemedi. Bluetutun ne gibi özellikleri var acaba. Bilen var mı

• quote:

Az once yuce otodan superb anteniyle ilgili sorumu yanitlamak icin aradilar.o sirada fabia rs opsiyonlarini sordum.opsiyonlar ve fiyatlari soyle.

Digerleri soyle:

Bluetooth un fiyatında bir yanlışlık mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: AteşliBöcük

quote:

Digerleri soyle:

Bluetooth un fiyatında bir yanlışlık mı var?

fiyatlar bana telefonda yuce oto musteri yetkilisinin soyledigi fiyatlar.

• quote:

arkadaşlar 1 aydır rs kullanıyorum. Iç kısım kapılarda sert plastik kullanılmış. Hiç hoş değil. Üstlerine deri kaplamayı düşünüyorum. Size bakan kokpit kısmında deri kullanılmış, ön cama yakın kısımda sert plastik yine. Motora gelince şaheser denilebilir. Topuklayınca bir bakıyorsunuz kadran 120 de. 4. vites 40 ta giderken f1 ile 2 ye atıp basınca önce turbonun kükremesi, sonra koltuğa yapışmanız bir oluyor. s modda 7000 de vites degisimi yapıyor. Degisınce vitese 5000 den devam ediyor. F1 vıteste denemedim daha.

aracınızın fotolarını görmemiz mümkün mü acaba :)
  • Bence xenon far olmamasi (opsiyonda bile yok) buyuk eksiklik.cunku aracta mercekli halojen far ve far yikama sistemi var.trafik muayene kosullarina ve yasasinada uyuyor.ama gel gorki xenon yok.bunun disinda dokunmatik ekranli bolero kararan dikiz aynasi otomatik far modu gibi birkac eksik gordugum donanimda var.simdilik aklima gelen bunlar
  • quote:

Bence xenon far olmamasi (opsiyonda bile yok) buyuk eksiklik.cunku aracta mercekli halojen far ve far yikama sistemi var.trafik muayene kosullarina ve yasasinada uyuyor.ama gel gorki xenon yok.bunun disinda dokunmatik ekranli bolero kararan dikiz aynasi otomatik far modu gibi birkac eksik gordugum donanimda var.simdilik aklima gelen bunlar

sunuda belirteyim skoda web sitesinde fabia rs ile ilgili bilgilerde esp plus ve abs plus olarak iki donaniminda opsiyon oldugu belirtilmis.yaninda yildiz var ve altta aciklamasi yaziyor.telefonda ise bana bunlardan bahsedilmedi.hatta cift renk tavan bile sayilmadi.ben sordum.cift renk tavanda sunroof alinabiliyormu diye.ondan sonra ben onu unuttum dedi telefondaki yetkili.ayrica superb icin opsiyonlari sayarken bagimsiz isitma sisteminden ve kessyden bahsetmemisti ayrica colombus alamayacagimi soylemisti.oysa ankara and otomotivden siparisimi verdim ve onaylandi.

Yine ayni durum olabilir.en iyisi and otoya yolum dustugunde opsiyon listesini almak ilk isim olacak.

• quote:

quote:

arkadaşlar 1 aydır rs kullanıyorum. Iç kısım kapılarda sert plastik kullanılmış. Hiç hoş değil. Üstlerine deri kaplamayı düşünüyorum. Size bakan kokpit kısmında deri kullanılmış, ön cama yakın kısımda sert plastik yine. Motora gelince şaheser denilebilir. Topuklayınca bir bakıyorsunuz kadran 120 de. 4. vites 40 ta giderken f1 ile 2 ye atıp basınca önce turbonun kükremesi, sonra koltuğa yapışmanız bir oluyor. s modda 7000 de vites degisimi yapıyor. Degisınce vitese 5000 den devam ediyor. F1 vıteste denemedim daha.

:::))) skodaturkey.com da paylaştım sasa iliç bey. yanımda resim yok şu an

• quote:

quote:

quote:

:::))) skodaturkey.com da paylaştım sasa iliç bey. yanımda resim yok şu an

Araciniz gercekten guzel.normal fabia ile ayiramiyor insanlar.gorunce normal fabia saniyorlar.keske rs te spor detaylar biraz daha belli olsaydi.gumus yada yesil aklimdaki renkler.yesil olursa tavanida siyah olur.opsiyon konusu kafami karistirdi.yuce oto eksik soyledi sanirim her zamanki gibi!.fabia rs icin bir onceki mesajda soyledigim opsiyonlardan birkaci sitede yaziyor.yine is basa dustu and otomotive gidince tum listeyi alacagim.

•  SKODA FABIA RS

SKODA FABIA RS

Resimsiz konu çok donuk oluyo birkaç resim ekleyelim...

SKODA FABIA RS

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.