Şimdi Ara

Skibbe sistemi değiştiriyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    11 Eylül 2008 Perşembe 16:04
    Galatasaray, Antalyaspor maçına hazırlanırken, Teknik Direktör Michael Skibbe'nin sistemini değiştirmeyi kararlaştırdığı öğrenildi.
    Skibbe'nin bu kararı yeni transfer Milan Baros'a ilk onbirde yer açmak için aldığı iddia edildi. Çek yıldızın ilk onbirde oynayacağı belirtilirken, yanında ise Ümit Karan - Nonda ikilisinden birinin görev yapacağı ileri sürüldü. Orta alanın sağında Aydın'a solunda ise Kewel'a yer vermesi beklenen Skibbe'nin ön liberoda Ayhan'ı oynatacağı Arda'ya ise forvetin arkasında görev vereceği ifade edildi. Lincoln'ün ise yine yedek kulübesine çekileceği bildirildi. Milli takımda sol dizi arka adelesinde zorlanma tespit edilen Hakan Balta'yla İsveç milli takımında sağ ayak bileğinden sakatlanan Linderoth'un Antalyaspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı açıklandı

kaynak: http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=80308

• Çok çok güzel bir karar. Skibbe kafasını nereye vurdu da acaba bu kadar güzel bir kadro çıkardı.

Bu kadroyu oturtursak bu takım UEFA'da çok iyi işler yapar.
  • böyle yaparsa bana göre yapılacak en iyi kadroyu yapmış olur.
  • ön libero ayhan diyo ama mehmet topal ı sallamamak lazım
  • Mehmet topal milli maçtan yorgun gelecek. Ayhan'ın performansının yeterli olacağını düşünüyorum. Bazen mükemmel maçlar çıkarıyor.
  • iyi seçimler gibi ancak arda yine solda olsa kewell forvetin arkasında olsa.gerçe maç içersinde sistem işlemezse bu değişikliğe gidecektir mr.skibbe.
  • Arda kanatkar hariç hiç bir yerde oynamaz.. Kalablıkta çabuk biter..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VAY BE ....

DEMEKKİ TEPKİ VERMEK LAZIMMIŞ SKİBBE YE
  • sağlam oldu...

lincoln de artık düzelsin oynasın o da
  • arkadaşlar ben tam olarak anlayamadımda birisi sahadaki şehlini yapabilir mi ?
  • -----------sanctis---------

serkan k.()--meira--servet--volkan yaman

---------------ayhan--------------

----aydın------arda-------kewell

---------nonda-----baros
  • Ayhanın yerine iyileştiğiyse linderoth da oynayabilir. Nihayet volkan yamana şans geldi. Hadi göreyim seni beni utandırma her zaman arkandaydım.
  • kadroya yorumumsa Aydın iyi oynarsa, Arda Kewell maç içinde yer değiştirerek oynarsa, forvetler de bulduğunu atarsa farka gideriz diye düşünüyorum.. çok şey istedim farkındayım

heralde Lincoln gözden çıkarıldı artık, yazık oldu hakikaten..
  • Hele Şükür Sonunda Çift Forvet...
  • Hele şükür ya mükemmel kadro olacak. Ama tabi forvette Nonda-Baros oynarsa. Ümit oynarsa yine kabusum olacaktır. Lincoln'den de kurtulduk artık. Linderoth'ta iyileşse güzel olur.
  • anlaşılan yarın güzel maç olcak.
  • Arda bu mevkide oynamalıdır işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.