Şimdi Ara

Skechers Oak Canyon Erkek Ayakkabı 369,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Skechers Oak Canyon Erkek Ayakkabı 51893-CCBK | Özdilekteyim
    https://www.ozdilekteyim.com/shop/tr/ozdilekteyim/skechers-oak-canyon-erkek-ayakkabi-51893-cbk
    belki işine yarayan olur çok az numarası kalmış ayın 29u son

• Çok çirkin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bej rengini amazondan alip iade etmistim degisik bir kalibi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Çok çirkin
    para da yok zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burnu mavi olmasa...
  • buna bu parayı verene allah şu mübarek günde akıl fikir versin
  • yırtılacak ayakkabıya 370 vermeyin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakın almayın kalıpları hatalı bu ayakkabının topuklu ayakkabı giyiyormuşsun gibi oluyor çöp
  • https://www.superstep.com.tr/urun/skechers-stamina-gri-siyah-erkek-spor-ayakkabi/51286-bkgy/

arkadaşlar bu ayakkabıyı Antalya mall of Skechers mağazasından
    %50 indirimle 340 TL aldık

akıllı jel taban var çok çok beğendim.
  • Bir mağaza buçuklu numara satmıyorsa, ben almam. Sahte olma ihtimali çok yüksek.
  • Bunun tabanı hiç rahat değil hocam, grisinden bende var, tipi fena değil aldık, memory foam var tamam ama tabanda bi rahatsızlık var, 2-3 ay da geçmeden memory foam oldu tahta foam. Tavsiye etmiyorum, en güzeli under armour ama onların da ucuzu yok pek.
  • Model olarak çok çirkin geldi benim gözüme.

• Almak isteyen arkadaşlara bir kaç yorumda bulunayım. Öncelikle ayakkabıyı tavsiye ederim bende açık gri olan modelden var LİNK Ayakkabı gayet rahat new balance 990 seviyesinde bi ayakkabı. Kötüleyenler sanırım ayakkabıyı kullanmamış skechers 6 ayda yırtılıyo geyiğine dayanarak sallıyolar. Şu siteden genel özelliklerine bakabilirsiniz LİNK Airfoam çöküyo diyen arkadaşlar evet doğru taban ilk günkü gibi kalmıyo sonuçta bununda bir ömrü var ama yinede tahta gibi falan olmuyor gayet rahat. Tipine gelecek olursak biraz kaba olduğu doğru ama skinny pantolon veya dar şeyler giymiyosanız pek sırıtmıyo özellikle eşofmanın altında vs. gayet güzel görünüyor. Son olarak bu ayakkabının piyasada çakmaları bolca mevcut satıcıya dikkat edip öyle alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sledgehammerXX -- 28 Şubat 2020; 15:52:48 >

• goygoy06 kullanıcısına yanıt
    hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan faydam dokunup da ucuza aldıysan ne mutlu bana :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.