Şimdi Ara

Skechers Kullanan Var Mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayağımda olan bir sorun için bir çok arkadaşımın önerdiği marka olan Skechers ayakkabı bakıyorum fakat bu ayakkabılar bu fiyatı hak ediyorlar mı ? Topuklarımda ağrı var tabanlık kullanıyorum bu markadan bir ayakkabı almalı mıyım ? Yoksa başka önerebileceğiniz marka model var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam 5 yıldır kullanıyorum fazlası var eksiği yoktur. çok memnunum ben. hatta 5 yıl önce aldığımı halen kullanıyorum. çok esnek tabanı ve ayağınızda çok rahat duruyor. ilk defa giyecekseniz çok şaşıracaksınız bir kere. yok gibi ayağınızda çünkü. farklı modelleri var şu an. tabanı esnek olan, dışı bez ve delikli olanları tavsiye ederim. vay vay çanağı gibi dursa da oldukça sağlam aslında. ekşide pek çok arkadaş tabanı elimde kaldı filan yazmış. hiç anlamadım nasıl kullandıklarını ayakkabıyı. dediğim gibi ben uzun yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum. birkaç hafta önce yenisini almak için gitmiştim numarasını bulamadım bir iki aya sezon açılsın tekrar gidicem.
  • raphuss kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim hocam bir çok yorumda deforme olduğunu gördüm 6-9 ay arasında kalıbını kaybediyor ve bayağı eskimiş gibi duruyorlardı , sizin yorumunuz bir nebze de olsa su serpti. :)

• RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    bi de Skyrim'deki Muffle enchantment'ı gibi bir özelliği var. yanına yaklaştığınız kimse sizi görene kadar sesten birinin geldiğini anlayamıyor

not: seri katil değilim :)
  • Eşyaya çok para vermeyi sevmeyen arkadaş çevrem bile parasına kıyıp alıyorlar ve cok memnunlar benımde babam kullanıyor oda cok memnun zaten cok hafif ve konforlu ayakkabılar ben kullanmıyorum ama gayet iyi performanslı fiyata gelince indirimli oldugu zamanlar oluyor bıraz arastırmayla daha uyguna alabılırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • raphuss kullanıcısına yanıt
    ışıl_1905 I kullanıcısına yanıt
    Hocam önerebileceğiniz veya bildiginiz başka marka ayakkabı var mıdır ? Yine rahat veya ortopedik olacak şekilde skechers model olarak pek bana hitap etmiyor.

• RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Nike’ın skenchers gibi yaptıgı bi kaç rahat ve hafif ayakkabısı var araştırıp bakabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    11 ay önce açıldı
    Hap kullanan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ışıl_1905 I kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• Benim akrabamda topuk dikeni var ve sürekli ayakta duruyordu, bu marka ayakkabıyı giydikten sonra dünya varmış dedi. Artık başka markaya bakmıyor. Ama fiyatını hak etme mevzusu göreceli.
  • Uzun zamandır kullanıyorum. Air cooled memory foam modelleri çok rahat. Tavsiye ederim
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yorumunuz için şu anda farklı alışveriş sitelerinden memory form ve sholl tabanlık siparişi verdim bunlarda iyi gelmezse mecbur Skechers tercih edeceğiz.

• bentasdemir kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: RdvnKrca

Teşekkürler hocam yorumunuz için şu anda farklı alışveriş sitelerinden memory form ve sholl tabanlık siparişi verdim bunlarda iyi gelmezse mecbur Skechers tercih edeceğiz.
    Askerde botun içine koydum ben o Scholl tabanlığı. Faydası oldu mu dersen emin değilim. Çünkü askeri botlar her türlü ağrıtıyor ayağı.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    İş ayakkabıların içersinde kullanıyorum şu an üzerine de sadece topukları kapsayan jellerden ekledim şu an için bir sıkıntı yok fakat dışarısı için Skechers şart sanırım

• Tam 6-7 seneden bu yana kullanıyorum, bazı arkadaşlara Skechers ayakkabı fiyatları fazla gelebilir ama şunu rahatlıkla söylüyorum senelerdir başka hiç bir marka ayakkabı giymek istemedim.. Bu dediğimide sadece Skechers giyenler anlayabilir, sanki bir ayakkabı değilde pamuklarin üstüne basarak yürüyormuş gibi hissediyorsunuz.. Senelerdir hem spor için hem yürüyüş için hemde günlük kullanıma uygun modellerini tercih ediyorum.. Fiyatları bence normal sayılır ama keşke fiyatları biraz daha uygun olsa ve herkes Skechers alıp kullanabilse.. Şu Skechers'i kime övsem ve kime eninde sonunda aldirsam "iyiki almışım" diyolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 12 Mart 2019; 0:52:7 >
  • çok rahat güzel ayakkabı . hep skechers kullanıyorum ama pek dayanıklı değil yada benim aldıgım ürünler sıkıntılı ? max 6 ay içinde biryeri patlıyor birşey oluyor
  • ben cok memnunum, kendime 5 kardesimede 3 cift aldim bu zamana kadar. hatta daha turkiyede bu kadar ele ayaga dusmeden ve bilinmeden once kullaniyordum, benden gorup kullanmaya baslayan cok kisi taniyorum. 3-5 aya ayakkabi yirtilir diyene inanma, gecen birisi boyle deyip bir ayakkabinin fotosunu atmisti. abartmadan soyluyorum benim 2 yillik ayakkabim kutudan cikmis gibi duruyordu o fotoyla karsilastirinca. millet sanki futbol oynuyor sonra ayakkabi yirtilince hebele hubele.
    ben aldigim zaman 300-350 civariydi yeni modelleri simdi 500-600'e kadar cikmis. birde ayakkabiyi nerede kullanacagin onemli. mesela ben antalya'dayim ve benim icin on numara. hem hafif, hem hava aliyor hemde cogu modelleri renkli. saganak yagmur harici hergun giyebilirim neredeyse.

• yazan arkadaşlar hangi modellerden memnun kaldıklarını da eklese.
  • Hayatımda kullandığım en rahat ayakkabıdan bir tanesi. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Şu hayatta sadece ayakkabıya verdiğim paraya acımam hocam ben. Sağlık ayakta başlıyor sonuçta. Ama şu ekonomik dönemde de asla bu parayı haketmiyor hiçbir ayakkabı.

Alıcaksanız pisman olmazsanız, tuhaf derecede rahat ve insanı yürürken destekleyen tabanları var ve günlük ayakkabılardan daha yüksekte tutuyor ayakları

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.