Şimdi Ara

şizofreni ile askerden çürük aldım (28 yaşında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: 1
Giriş
  • 29 kasımda 29 yaşında olacagım. ağır şizofrenim. kaydı kuydu var. 2024 aralıkt artık tecil edilemedigini soyledi subedeki adam ben de direkt aile hekimine oradan da psikiyatri e gittim. kadın doktor 5 dk da askerlige elverissizdir dedi. 3 gün sonra da heyete girdim hepsi muaftır demis doktoru dinlemis. 1 hafta sonra da edevlet curuktur yazısını gordum ve bitti.

• en iyisi. askerlik gereksiz iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

ben kurtduldum. zorunlu askerlik olmamalı.

• Daha önce tanı konmuşsa doktorun inceleyeceği pek bir şey yok. Bildiğim kadarıyla bu hastalıkta iyileşme durumu da yok, ilaçlarla hastalık ömür boyu kontrol altında tutuluyor. Doktor bu acaba iyileşmiş midir diye de bakmıyor.

• şizofreninizde ne gibi belirtiler görüyorsunuz hocam

• Arada "dinlendiğini" düşünüyor musun? Ne kadar şizofren veya olma adayı gördüysem hep dinlendiklerini iddia ediyorlar 😄 Nelerini dinliyorlarsa artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Halikarnas Şakşakçısı

@Leon FR

evet bazen savcı veya jandarmanın beni dinledigini ve takip ettigini dusunebiliyorum ama bu şizofreniden kaynaklı degil devam eden bazı davalarımdan kaynaklı. yani yersiz degil.

baska olarak begendigim ve istedigim kadınların da beni arzulaması gerektigi ve benden cocuk yapması gerektigi ama beni secmediklerini ve hataya dustuklarını düşünüyorum. (cocuklarını üstlenmem sevmiyorum hiç cocukları)

halüsinasyon artık yok. nadiren ses duyabiliyorum uzaktan sesler gelebiliyor adımı falan soyleyen. gercek mi degil mi ayırt etmek imkansız. sadece duyarsın gercekligini sorgulaman için zamanın yok.

bir de cok nadiren konusmada dalgalanmalar olabiliyor kullanmamam gereken yani oraya uygun olmayan anlamsız kelimeleri maalesef kullanabiliyorum. ornek vermek gerekirse su ısındı yerine su sıcaklastı demek gibi. en cok bundan nefret ediyorum...

:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    35 yaşında sünnet oldu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ooo gunluk bakiye
    +280 bin ile kapatmissin
    %2737373747447 net kar

Tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

bedelli yapamazdım zaten bende ne gezer 280K

bazen şizofren olduguna sukredersin

• tutuksuz yargılanan adam T kullanıcısına yanıt

Vallaha iste hayat boyu az az gitmesi mi omrun yoksa birden 6 ay gitmesi mi diye sorsan ben de az az gitsin derdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şizofreniyi deneyimlemek isterdim kulağa çok ilginç geliyor

• Drummer07 kullanıcısına yanıt

çoğu şey "sandıgın" gibi degil :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.